Kuzum neyin var
AyyyyKuzum neyin varmiden mi ağrıyor. Akşama da tarhana falan varsa ye canım aç bırakma mideni. İyi olmaz aç kalması. Çok geçmiş olsun bitanem
Ördeklerden bana selam sabah yok mu yaa :)))Kuzum neyin varmiden mi ağrıyor. Akşama da tarhana falan varsa ye canım aç bırakma mideni. İyi olmaz aç kalması. Çok geçmiş olsun bitanem
Ördeklerden bana selam sabah yok mu yaa :)))
Bugün yok mortim ördekler yalan olduÖrdeklerden bana selam sabah yok mu yaa :)))
Şu an davul gibi şişim kaptan.ördekim sağlam geliyor mortin ben diyeyim .... sen 54 ü gör bence
Geçmiş olsun mortim. Dikkat et kendineAyyyyregl dönemleri midem ağrıyor iki aydır bilemedim. Bi salata belki yerim tarhana yok evde ama şimdi pazara gidip roka alacağım.
Ooo kunefenin ustunden 1 ay gecti ayolll
Benim bir yili gecti. Ama bu halini daha cok sevdim. Uzayinca acilmis gibi duruyor. Yenisini yaptirmaya cesaretim yok 350 tlbir de koyu renk seviyorum. Su renk hosuma gitti. Benim saclarim biraz koyu kumral modunda
Yok bacim kunefe yermiyim hiccKim künefecideymiş ona bir video izleteyim künefe aşkı kalmaz ciddiyim
Oo hadi hayırlı olsun :)) Neden lens aldın gözlerde problem yok inşallahBugün yok mortim ördekler yalan oldugezmelere gittim bugün, lens aldım kendime yürüyüş var ama elbet
Ne etsen boşa bence portakalımŞu an davul gibi şişim kaptan.Tartıya çıkmaya korkuyorum 60 olmuşumdur bide suya yeşil çaya karışımlara yüklendim bugün şiş bi inse puf diye uçabilirim gibi hissediyorum :))
iyi sinyal veriyorsa gelecekse salı/çarşamba gelsin ... cumaya bombastik :)
şuraya kadar güzel menü .
öğlen yemeğimiz tıpatıp aynı bu arada ..
Regl öncesi ödem oluyor ama tartiya pek yansimadi 8 gün sürüyor fazla ödem olmaz ama 500 Gr zor gideyor öncesi. bir civarı gidiyor reglde sonrası 1 buçuk gidiyordu şimdiye kadar böyle oldu
cuma bildirimin 60.9 di değil mi ? aslında regl demesen 59 lar derdim ama .... hadi onlar haftaya kalsın 60.1 ... regl öncesi sonrası fazla şişkinlik olur mu sende ?
Yok kuzum şükür, tamamen kozmetik amaçlıOo hadi hayırlı olsun :)) Neden lens aldın gözlerde problem yok inşallah
Seni seniYok bacim kunefe yermiyim hicc
ay hiç bilemedim yorarmı ki cidden.Geçmiş olsun mortim. Dikkat et kendinesalata da yorar mı acaba kuzu çiğ ya.
Bugünü sporsuz bırakmam o zmaan :) spor yok dedim ama akşama gör sen hırs yaptımNe etsen boşa bence portakalımregle 1 hafta 10 gün kadar var benim daha. Kesin yine yine ben yeniceeem
Yaaa iki morti maviş maviş gezeriz o zmaanYok kuzum şükür, tamamen kozmetik amaçlımaviş olayım bi süre dedim de
Miden ağrıyor yapma kuzum dinlen bugün senay hiç bilemedim yorarmı ki cidden.
Yorar mı ki öyle sanıyorum ama kaptaniçem @Ausencia help me :)
Bugünü sporsuz bırakmam o zmaan :) spor yok dedim ama akşama gör sen hırs yaptım
Enemm boncuk musun sen de mortimYaaa iki morti maviş maviş gezeriz o zmaan
Şu an davul gibi şişim kaptan.Tartıya çıkmaya korkuyorum 60 olmuşumdur bide suya yeşil çaya karışımlara yüklendim bugün şiş bi inse puf diye uçabilirim gibi hissediyorum :))
Ooo kunefenin ustunden 1 ay gecti ayolll)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?