Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum neyin var miden mi ağrıyor. Akşama da tarhana falan varsa ye canım aç bırakma mideni. İyi olmaz aç kalması. Çok geçmiş olsun bitanem
Ayyyy regl dönemleri midem ağrıyor iki aydır bilemedim. Bi salata belki yerim tarhana yok evde ama şimdi pazara gidip roka alacağım.

ördekim sağlam geliyor mortin ben diyeyim .... sen 54 ü gör bence
Şu an davul gibi şişim kaptan. Tartıya çıkmaya korkuyorum 60 olmuşumdur bide suya yeşil çaya karışımlara yüklendim bugün şiş bi inse puf diye uçabilirim gibi hissediyorum :))

Benim bir yili gecti. Ama bu halini daha cok sevdim. Uzayinca acilmis gibi duruyor. Yenisini yaptirmaya cesaretim yok 350 tl bir de koyu renk seviyorum. Su renk hosuma gitti. Benim saclarim biraz koyu kumral modunda

350 çokmuş ya , ben 100 tl ancak veririm benim gitti sarıları kestirdim
tek renk kullansam mı diye düşünmüyorda degilim ama ombreyide seviyorum

Şu an davul gibi şişim kaptan. Tartıya çıkmaya korkuyorum 60 olmuşumdur bide suya yeşil çaya karışımlara yüklendim bugün şiş bi inse puf diye uçabilirim gibi hissediyorum :))
Ne etsen boşa bence portakalım regle 1 hafta 10 gün kadar var benim daha. Kesin yine yine ben yeniceeem

ay hiç bilemedim yorarmı ki cidden.

Yorar mı ki öyle sanıyorum ama kaptaniçem @Ausencia help me :)

Bugünü sporsuz bırakmam o zmaan :) spor yok dedim ama akşama gör sen hırs yaptım
Miden ağrıyor yapma kuzum dinlen bugün sen otur yat keyfine bak :)

puuuuuuuuuuuuuuuuufunu bekliyorum o zaman

Ooo kunefenin ustunden 1 ay gecti ayolll )

sonradan açıklamamı yaptım ama cicim ... işte benim dilime düşmeye gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…