Yarın veya Çarşamba kaptaniçem inşallah unutmam yada ben şimdiden valize koyayım tartışınca çıkarıp yine kotçyarım nasıl fikir
Benim kuzen öbür ctesi Ankara buluşmasını etkileyecek gibi görünüyor.hayır sünnet olmazsa belki ekerdim ama o benimkine geldi çeyrek taktı ben gitmezsem olmazantalyada buluştuk ahuu
plaj burası,burdan büyük görünüyor ama küçüktür plajı ama kalabalık kalmadı okullar açılınca herkes döndü,şimdi sakindir
o köprü kale içi denen yerde
senin kuzen işleri bozacak gibigitmesen olmazmı sonra gidersin
Bilgilendirdim kaptanim merak etme kimseyi zor duruma sokmayı sevmemWhiteblacklife canım alıntı karışmıştı , burdan aldım :)
bana benziyor regl dönemin ... 500-600 verebilirim .... ama regl bitince diyette isem1.5 ... 2 Allah ne verdiyse
Takımını bilgilendirdin değil mi ? ben transfer konularına pek karışmayı sevmem normalde :)
Menü
Sabah
Yarım dilim TB ekmek
İki çatal kavurmalı yumurta
4 tane üzüm
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
1 adet kk büyüklüğünde kavun
Öğle akşam 15:30
Kavurmalı melemen
1 dilim TB ekmek
Az üzüm azıcık kavun
1 bardak ayran
Şimdi türk kahvesi içiyorum
Birazdan maydanoz kürü içeceğim
Su 2,5 3.5 bulur yanıyor İstanbul
Spor
30 dk tempolu yürüyüş :60 point
30 dk normal yürüyüş:30 point
30 dk ip atlama :90 point
20 dk egzersiz:60 point
Toplam:240 pointAusencia
Bilgilendirdim kaptanim merak etme kimseyi zor duruma sokmayı sevmem
Yarın veya Çarşamba kaptaniçem inşallah unutmam yada ben şimdiden valize koyayım tartışınca çıkarıp yine kotçyarım nasıl fikir
Benim kuzen öbür ctesi Ankara buluşmasını etkileyecek gibi görünüyor.hayır sünnet olmazsa belki ekerdim ama o benimkine geldi çeyrek taktı ben gitmezsem olmaz
Spor takimlarina girmek isterim hangisini uygun görürsen.maydonoz kürü yapacağım iğrenç bı tadı var ama bende işe yarıyor bide mideme bişey girmesine izin vermiyor sağolsuncanım öncelikle önümüzdeki hafta itibarıyla ..seni spor takımlarından birine ekleyeceğim , istersen ... iki takım halinde yarışıyoruz her hafta ...
Fırtınaların kaptanı Ahu
Kasırgalarının kaptanı benim ...
söylemesi ayıp 7-3 öndeyiz:) bakayım önümüzdeki hafta hangi takım kişi sayısı eksikse ona göre ekleme yapıyorum . eşitse sen seçersin takımını
bu hafta puan hesaplana gerek yok ama istersen de hesapla elin alışsın
15:30 gırtlak kapamak için biraz erken değil mi ?
Spor takimlarina girmek isterim hangisini uygun görürsen.maydonoz kürü yapacağım iğrenç bı tadı var ama bende işe yarıyor bide mideme bişey girmesine izin vermiyor sağolsun
Kesinlikle sıkıldımda.kendime uygun köşe bulamadımNihayet menü yorumları da gelsin
kuşluk menüsü olmuş lily 'im ... hafta sonu bende yoktum ama şimdi geçmişi okudum ki .. menü dışında da yoksun ..
eskisi gibi gelmiyorsun da ..
spor ?
de hadi ...
Kavun miktarı az olmuş
iğdem çoşmuşsun sporda yinebu hafta kasırgalar olarak havlu atacağız belli oldu .
menüler yine çok güzel ...
sen nasılsın ara ara bi ceeee de çeken yerden
yine mi güzel yine mi
@suspushanimcim gelmemiş di mi ? gözümden kaçmadı ...
heeeeeeeey mortiiii nisa aranıyor
afiyet bal şeker olsun .. gördüğün üzere sormuşsun ama dün hiç bir menüyü yorumlamadım çünkü yoktum
bugün menün güzel ..akşam bulgurda olsa dolma vs sevmem :)) ama seninkinin saati akşam bile değil daha
bi araya mesela o eriklerin yanına yoğurtta sıkışaydı ...
çok iyi menü ..dengeli ... spor da
sütünde güzel yaramış ... 8 kiloyu da görmüşsünüzhadi bakalım aynen devam ola .
güzel menü efserim ... gezmelerdesin şu an galiba .... sıkarsa gelirim demişsin hadi sıkıl da gel diyesim geldi
Waaaw süpersin ördekim .... bu işin en verimlisi eşle beraber olanı .... hem destek oluyor o zaman ... hem yemekler ona göre ayarlanabiliyor ...
menünde güzel de şu lorlu tereyağlı şeyi anlamadımtereyağında lor mu erittin ?
sonuçlarını gayet güzel almaya başlamışsın canım ... bundan sonra dukana geçiyormuşsun .. hadi bakalım
gün içi zengin ama akşamı çok güzel dengelemişsin fulya
canım geçmiş olsun ... bugün ağrılarını okudum ..
menün güzel .
Ablanlara da hayırlı yolculuklar olsun .
sende sıkma canını artık
işte güzel planlı , dolu ama cızsız dengeli bir saydın menüsü
Pazar klasiği adagillerde lahmacun partisi
yaptın mı güzel kahvaltını ?
ille salata yapmak falan gerekmiyor ama vakit yokken bile söğüş salatalık biber domates ekleyin bence böyle aceleniz olan günlere ...
bu hafta işi sıkı tut ahuuuuuuuuuuuuuuuvalla bak tatil matil cozuutma ...
hatta ben amasra dedim ama
sen nerede az yiyeceksen oraya git
Tamam kaptanim mutlu olurumevet pek lezzetli olduğu söylenemez ama işe yarıyorsa da değer .
tamamdır ... her cuma puanlar sıfırlanıyor .... bu cumadan itibaren yazarım takımını .
Kesinlikle sıkıldımda.kendime uygun köşe bulamadım
Dün oğluyla bugün anasıyla olmamı :))))evet
kv ile beraber bi gezme miydi yine
Bugünkü sezon başı gezmeli menüm (1)
Sabah erken kalkıldı
2 kuru kaysıyla güne başlandı
1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmekle yağsız peynirli tost (Tost sezonusda okul sezonuyla başladı artık:) )
Yeşil biber domates salatalık yeşil çay
Ara 2 arayı birleştirdim gezmeye gideceğim için
1 domates 2 salatalık yeşil biberle söğüş salata
1 kahve ,1 şeftali
Gezmede
Etli nohutlu pilavdı, ben 1 kaşık etinden aldım nohutlarıda ayıkladım
3 nohut (artık kafayı sıyıdıgımın kanıtı yerken nohutları saydım )
1 ayran 3-4 dilim domates
Ara ev sayibi haç ziyaretinden geldiği için 1hurma zemzem
Akşam 1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Yeşil biber salatalık soda
Ara sanırsam kahve, kafa dinlemeye için ihtiyacım var
Dün oğluyla bugün anasıyla olmamı :))))evet
Motivasyon adına çok güzel şeyler duydum tanımayan soran çok oldu şaşırandaama en ilginçi seni kıskanıyorum lafıydı belki o ankı refleksle ağzından çıkmış olabilir ama yinede bir maşallah denilip üzeri mahsumane bir şekilde kapatılabilirdi bu kadar çıplak kalmış duygulara alışık değilim
Kaptanım ben günlük 1 saat yürüyorum bildireyim dedimAusencia cumadan beri yürüdüm hergün bugün tok karnına gördüğüm rakam 61 ı ucundan yakaladın diyor cumaya şöyle 60 lar olsa mükemmel olur en kısa zamanda aktif geleceğim şu gorumcwmin olayı halloldu sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?