Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whiteblacklife canım alıntı karışmıştı , burdan aldım :)
bana benziyor regl dönemin ... 500-600 verebilirim .... ama regl bitince diyette isem 1.5 ... 2 Allah ne verdiyse

Takımını bilgilendirdin değil mi ? ben transfer konularına pek karışmayı sevmem normalde :)

Menü
Sabah
Yarım dilim TB ekmek
İki çatal kavurmalı yumurta
4 tane üzüm
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
1 adet kk büyüklüğünde kavun
Öğle akşam 15:30
Kavurmalı melemen
1 dilim TB ekmek
Az üzüm azıcık kavun
1 bardak ayran
Şimdi türk kahvesi içiyorum
Birazdan maydanoz kürü içeceğim
Su 2,5 3.5 bulur yanıyor İstanbul
Spor
30 dk tempolu yürüyüş :60 point
30 dk normal yürüyüş:30 point
30 dk ip atlama :90 point
20 dk egzersiz:60 point
Toplam:240 point Ausencia

Ahu060812 ne zaman çıkıyorsun yola ?
her gün tartııııııııııııııını al yazarım sana wapp tan
Yarın veya Çarşamba kaptaniçem inşallah unutmam yada ben şimdiden valize koyayım tartışınca çıkarıp yine kotçyarım nasıl fikir
Benim kuzen öbür ctesi Ankara buluşmasını etkileyecek gibi görünüyor.hayır sünnet olmazsa belki ekerdim ama o benimkine geldi çeyrek taktı ben gitmezsem olmaz

Bilgilendirdim kaptanim merak etme kimseyi zor duruma sokmayı sevmem

canım öncelikle önümüzdeki hafta itibarıyla ..seni spor takımlarından birine ekleyeceğim , istersen ... iki takım halinde yarışıyoruz her hafta ...
Fırtınaların kaptanı Ahu
Kasırgalarının kaptanı benim ...
söylemesi ayıp 7-3 öndeyiz:) bakayım önümüzdeki hafta hangi takım kişi sayısı eksikse ona göre ekleme yapıyorum . eşitse sen seçersin takımını

bu hafta puan hesaplana gerek yok ama istersen de hesapla elin alışsın

15:30 gırtlak kapamak için biraz erken değil mi ?

ahahahahahhahahhh çeyreğe çeyrek lazım ahum .... koskoca ahu çeyrekten kaçtı mı dedirtecen

sen tartını koy bacım ... kaç gün kalış ?

Spor takimlarina girmek isterim hangisini uygun görürsen.maydonoz kürü yapacağım iğrenç bı tadı var ama bende işe yarıyor bide mideme bişey girmesine izin vermiyor sağolsun

Spor takimlarina girmek isterim hangisini uygun görürsen.maydonoz kürü yapacağım iğrenç bı tadı var ama bende işe yarıyor bide mideme bişey girmesine izin vermiyor sağolsun

evet pek lezzetli olduğu söylenemez ama işe yarıyorsa da değer .
tamamdır ... her cuma puanlar sıfırlanıyor .... bu cumadan itibaren yazarım takımını .

Kesinlikle sıkıldımda.kendime uygun köşe bulamadım

Bugünkü sezon başı gezmeli menüm (1)
Sabah erken kalkıldı
2 kuru kaysıyla güne başlandı
1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmekle yağsız peynirli tost (Tost sezonusda okul sezonuyla başladı artık:) )
Yeşil biber domates salatalık yeşil çay
Ara 2 arayı birleştirdim gezmeye gideceğim için
1 domates 2 salatalık yeşil biberle söğüş salata
1 kahve ,1 şeftali
Gezmede
Etli nohutlu pilavdı, ben 1 kaşık etinden aldım nohutlarıda ayıkladım
3 nohut (artık kafayı sıyıdıgımın kanıtı yerken nohutları saydım )
1 ayran 3-4 dilim domates
Ara ev sayibi haç ziyaretinden geldiği için 1hurma zemzem
Akşam 1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Yeşil biber salatalık soda
Ara sanırsam kahve, kafa dinlemeye için ihtiyacım var

Motivasyon adına çok güzel şeyler duydum tanımayan soran çok oldu şaşıranda ama en ilginçi seni kıskanıyorum lafıydı belki o ankı refleksle ağzından çıkmış olabilir ama yinede bir maşallah denilip üzeri mahsumane bir şekilde kapatılabilirdi bu kadar çıplak kalmış duygulara alışık değilim

Son düzenleme:
Kaptanım ben günlük 1 saat yürüyorum bildireyim dedim Ausencia cumadan beri yürüdüm hergün bugün tok karnına gördüğüm rakam 61 ı ucundan yakaladın diyor cumaya şöyle 60 lar olsa mükemmel olur en kısa zamanda aktif geleceğim şu gorumcwmin olayı halloldu sayılır

3 nohut heeeeeeeeeee demek 3 nohut bu aus ne kaknem bişey yahu nohut saydırıyor he

menü güzel canım

Dün oğluyla bugün anasıyla olmamı :))))evet

oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın kv den ne diyor efser , gelini günden güne fitleşiyor

içi dışı bir kadınmış beni de dün gittiğim doğum gününde ... doğum günü olan çocuğun anneannesi tanımadı .. bende diyorum neden soğuk soğuk hoş geldin dedi kadın .. çok samimi değiliz tamam da , severdi beni yani sonra kızı ile geldi yanıma .... yahu ben seni tanımadım ya sen ne olmuşsun diye ...sarıldık öpüştük

heh şükür ....aklımdaydı canım ... halloldu derken , barışma mı ?

sana da kocaman tebrikler

sporlarını da ekliyorum canım

özletmeden gel inşallah .. alıştık varlığına eksikliğin hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…