Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He barıştılar kısa sureli bi çözüm ama şimdilik cozüldu diyelim perşembe günü gondericegiz inşallah sonra bende tam zamanlı gelirim inşallah

Kaptanım geçmişe bakmadım ama galiba spor olayı var ben bu hafta hem vücudumu denemek(sporu azaltınca ne tepki verecegeni ) hemde yoğunluktan dolayı sadece 2gün gidebilirim .

olsun canım .... sen gitte iki gün o da yeter .

He barıştılar kısa sureli bi çözüm ama şimdilik cozüldu diyelim perşembe günü gondericegiz inşallah sonra bende tam zamanlı gelirim inşallah

hadi haklarında hayırlısı olsun ..

Hala cıt yok Aus ben olsam çatlardım artık ya baya içi dışına vurmuş şefaf bir tepkiydi bayramda kadın önce bana baktı sonra bir afaladı tekrar baktı ayy ben seni kızın zannetim dedi bana ayyy ne güzel aus tam hedefe gelmedim ama yine insanın gururu okşanıyor seninki ayrı başarı maşallah bende yakınında olsam galiba anımsamakta zorluk çekerdim

Yorgun bir ben var.
Başım ağrıdı toplantılardan yahu....
Kaynattiniz demii bol bol : :

sende aynı başarıyı yakalayacaksın tatlım ... hedefe az kaldı

ve gerçekten inanılmaz motive ediyor bu tür şeyler .

Yorgun bir ben var.
Başım ağrıdı toplantılardan yahu....
Kaynattiniz demii bol bol : :

kazan yine fokur fokur kaynadı nefsim

çeneler yerlerde ..muhabbet koyu

sende aynı başarıyı yakalayacaksın tatlım ... hedefe az kaldı

ve gerçekten inanılmaz motive ediyor bu tür şeyler .

kazan yine fokur fokur kaynadı nefsim

çeneler yerlerde ..muhabbet koyu
İnşallah
İnsan kendi için sağlığım için desede biz kandınlar için övgü dolu sözleri duymak pskolojisini çok etkiliyor bu onun kanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…