- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
He barıştılar kısa sureli bi çözüm ama şimdilik cozüldu diyelim perşembe günü gondericegiz inşallah sonra bende tam zamanlı gelirim inşallahheh şükür ....aklımdaydı canım ... halloldu derken , barışma mı ?
sana da kocaman tebrikler
sporlarını da ekliyorum canım
özletmeden gel inşallah .. alıştık varlığına eksikliğin hissediliyor
Kaptanım geçmişe bakmadım ama galiba spor olayı var ben bu hafta hem vücudumu denemek(sporu azaltınca ne tepki verecegeni ) hemde yoğunluktan dolayı sadece 2gün gidebilirim .
He barıştılar kısa sureli bi çözüm ama şimdilik cozüldu diyelim perşembe günü gondericegiz inşallah sonra bende tam zamanlı gelirim inşallah
Hala cıt yok Aus ben olsam çatlardım artık ya
3 nohut heeeeeeeeeeedemek 3 nohut bu aus ne kaknem bişey yahu nohut saydırıyor he
menü güzel canım
oh oh Allah muhabbetinizi arttırsınkv den ne diyor efser , gelini günden güne fitleşiyor
içi dışı bir kadınmışbeni de dün gittiğim doğum gününde ... doğum günü olan çocuğun anneannesi tanımadı .. bende diyorum neden soğuk soğuk hoş geldin dedi kadın .. çok samimi değiliz tamam da , severdi beni yani sonra kızı ile geldi yanıma .... yahu ben seni tanımadım ya sen ne olmuşsun diye ...sarıldık öpüştük
Hala cıt yok Aus ben olsam çatlardım artık yabaya içi dışına vurmuş şefaf bir tepkiydi bayramda kadın önce bana baktı sonra bir afaladı tekrar baktı ayy ben seni kızın zannetim dedi bana ayyy ne güzel aus tam hedefe gelmedim ama yine insanın gururu okşanıyor seninki ayrı başarı maşallah bende yakınında olsam galiba anımsamakta zorluk çekerdim
Yorgun bir ben var.
Başım ağrıdı toplantılardan yahu....
Kaynattiniz demii bol bol: :
Kaptanım bugun spora basliyodum sular kesik, bahane değil cidden kesik ve yarın akşam gelecek mis
Ne onerirsin
Kaptanım bugun spora basliyodum sular kesik, bahane değil cidden kesik ve yarın akşam gelecek mis
Ne onerirsin
sende aynı başarıyı yakalayacaksın tatlım ... hedefe az kaldı
ve gerçekten inanılmaz motive ediyor bu tür şeyler .
kazan yine fokur fokur kaynadı nefsim
çeneler yerlerde ..muhabbet koyu
Islak mendil kullan dersin zannettimyarın spora başlamanı ne önereyim başka ?
duş almadan olmaz ki şimdi
Islak mendil kullanan dersin zannettim
İnşallahsende aynı başarıyı yakalayacaksın tatlım ... hedefe az kaldı
ve gerçekten inanılmaz motive ediyor bu tür şeyler .
kazan yine fokur fokur kaynadı nefsim
çeneler yerlerde ..muhabbet koyu
o kadar mı fenayım yaaaaaaaaaa
İnşallah
İnsan kendi için sağlığım için desedebiz kandınlar için övgü dolu sözleri duymak pskolojisini çok etkiliyor bu onun kanti
Fenalık değil de hemen ikinci bir planın oluyor ya
Ne yalan diyim bende öyle dusunduydumIslak mendil kullan dersin zannettim
Sagolsunlar da her akla düşünde lap diye soylenmezki caniimneyse ki B planı konusunda tıkandığım zamanlarda sizin gibi yardımsever arkadaşlar hemen devreye giriyor , değil mibegum75
Sagolsunlar da her akla düşünde lap diye soylenmezki caniiminsan arkadaşını düşünür birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?