kizlar ya bugun hic yazasim yok . neden derseniz dun gece oglum hic uyumadi tabi bende bugunde ayni iyice bana sirnasiyor dr goturdum sadece dis cikariyor ondan dedi ama cocukcagaz halsiz dustu gorsenin o neseli cocuk kucagimda oylece uzaniyor.canim ya o yuzdende bende de heves kalamdi yazmakm icin bugunluk beni affedin sohbete katilamiyacam
hadi yaa var mı öle ilaçlar ben hayatta alamam 5 yıldır aynı yerde calışıyorum butun eczacıları tanıyorum hayatta beceremem ilaç ismi söyleyin bana yaa eczaneye gidip isteyemem utanırım yaa...Pazartesileri her zaman sancılı olmuştur benim için :26: Şimdi tatilde olduğum için çok sorun olmuyo şükürCanım regl öne çeken ilaçlar varmış eczanelerde,hangi eczacıya sorsan verir ama tabi önerilmiyor.5 günde 5 kilo nasıl gidiyor balım
seeelllaammm nasılsın sekerrr....selam sekerler
idare ne demekkk aşkolsunn..kizlar altta gorunuyorsunuz
herkes gecmisi okuyor sanirim
ben en erken bu saatlerde girebiliyorum
yurtdisi probleminden dolayi
fazlada kalamiyorum bugun esim evde kizimda ilgi bekliyor
beni boyle idare edin canlar
opuyorum hepinizi..
çocuklar hasta olmasın da biz olalımmmm ne zorrdurr bilmemmiii allah sabur vesin canımm...onun yüzü gülmeyince dünya dönmez sankiii...kizlar ya bugun hic yazasim yok . neden derseniz dun gece oglum hic uyumadi tabi bende bugunde ayni iyice bana sirnasiyor dr goturdum sadece dis cikariyor ondan dedi ama cocukcagaz halsiz dustu gorsenin o neseli cocuk kucagimda oylece uzaniyor.canim ya o yuzdende bende de heves kalamdi yazmakm icin bugunluk beni affedin sohbete katilamiyacam
üzülme düzelir,canım hepimizin başından geçti,bak diş çıkıncada sevilirsin,bebeğimin dişi çıktı diye.kizlar ya demeyi unuttum dunden beride kacamaktayim ben moralim bozuk olunca kendimi tutamiyorum malesef.iyisimiyediklerimi saymayim:18:zaten sporda yapamadim bugun:18:
iyi şekerim nasıl olsun ..ablam annemin yanına yazlığa gitti 2 günlüğüne bende biraz ev temizledim gezmakten anca fırsat buldum ..bu sene evimdeyim mutluyum..niye dicen biz her sene eşimin ve ailesinin zoruyla memleketlerinde kalırdık en az 1.5 ay önceleri 3 ay hatta nefret etmiştim iyice geçen sene çocuklarda büyüyünce artık k.baba.mın anormalliklerinden iyice illallah etti onlarda apar topar döndük eşime de iyi bi ders oldu hersene bizi onlar istiyo diye gönderiyordu hem gidiyoruz hem üstüne bir sürü laf söz.bu sene artık ne onlar gelin dedi nede eşim gidin diyebiliyoır.....eltim var 3 yıllık daha 1 kere anca gitti ..kaynımında hiç umrunda değil..millet karısına kıyamıyor bşizimki gibilerde yarandığını sanıyorr.....ooh bu sene rahatım velhasssıl............
Selam canım.selam sekerler
Ayyyy,gerçekten mi canım yaaa,çok teşekkür ederim,inan çok kamçılanıyorum sizlerin bakış açısı ile
nevcim onceden iki resim koymustun
aradaki fark bariz belli
2 ay sonra dahada fark olacagina inaniyorum
sendeki bu azim varken :84:
Menü dünkü gibi kusursuzmenumu yazayim
sabah: 1 dilim k.e. 1'er domates-salatalik, 1 yumurta, 1 kk peynir, yesil cay
ara: kivi
oglen : tavuk haslama
ara: kivi
aksam: yogurt, salata
ara: yesil elma
suyumu 3 litreye tamamliyorum hergun
İyi akşamlar Saferanımiyi akşamlar kızlaar...........
iyi aksamlar saferanim tatil nasil gidiyor:26:
kizlar ya bugun hic yazasim yok . neden derseniz dun gece oglum hic uyumadi tabi bende bugunde ayni iyice bana sirnasiyor dr goturdum sadece dis cikariyor ondan dedi ama cocukcagaz halsiz dustu gorsenin o neseli cocuk kucagimda oylece uzaniyor.canim ya o yuzdende bende de heves kalamdi yazmakm icin bugunluk beni affedin sohbete katilamiyacam
Canım insanın günü gününü,modu modunu tutmaz.2 haftadır inanılmaz gidiyorsun,sakın üzülme;bu hafta da böyle oluversin.Sen moral olarak düzel yeterkizlar ya demeyi unuttum dunden beride kacamaktayim ben moralim bozuk olunca kendimi tutamiyorum malesef.iyisimiyediklerimi saymayim:18:zaten sporda yapamadim bugun:18:
hadi yaa var mı öle ilaçlar ben hayatta alamam 5 yıldır aynı yerde calışıyorum butun eczacıları tanıyorum hayatta beceremem ilaç ismi söyleyin bana yaa eczaneye gidip isteyemem utanırım yaa...
Çıktım Pabyam stada,yeni girdim eve.Duşa girmeden size bi bakıyım dedim.Ben şimdi terimle soğumayım canlarım,10 gibi yanınızdayım inşallah,öpüyorum gözlerinizdenNev burdasın yürüşe çıkmadın mı yoksa ordadamı yağmur var..
Gülümseeeeee,yüzünüm çizgileri çok derin, çok güzel gülerken kimbilir nasıl güzel olurEki Görüntüle 223023 ............................................................................
Burda nişanlıyım 70 kiloydum,ama düğünde 65 dim.
gülümseeeeee,yüzünüm çizgileri çok derin, çok güzel gülerken kimbilir nasıl güzel olurTaş gibisin bu fotoda pabyam ben kendimi bu kiloda hiç görmemişim gibi geliyor biliyor musun,en son sanırım ortaokul yıllarımda 65 kilolardaydım.inelim can ya 65'e,şu gidişata sıkı bir tekme vuralım
Ben deeeeyeminliyim 65'görecem tartıda....
iyi şekerim nasıl olsun ..ablam annemin yanına yazlığa gitti 2 günlüğüne bende biraz ev temizledim gezmakten anca fırsat buldum ..bu sene evimdeyim mutluyum..niye dicen biz her sene eşimin ve ailesinin zoruyla memleketlerinde kalırdık en az 1.5 ay önceleri 3 ay hatta nefret etmiştim iyice geçen sene çocuklarda büyüyünce artık k.baba.mın anormalliklerinden iyice illallah etti onlarda apar topar döndük eşime de iyi bi ders oldu hersene bizi onlar istiyo diye gönderiyordu hem gidiyoruz hem üstüne bir sürü laf söz.bu sene artık ne onlar gelin dedi nede eşim gidin diyebiliyoır.....eltim var 3 yıllık daha 1 kere anca gitti ..kaynımında hiç umrunda değil..millet karısına kıyamıyor bşizimki gibilerde yarandığını sanıyorr.....ooh bu sene rahatım velhasssıl............
hadi yaa var mı öle ilaçlar ben hayatta alamam 5 yıldır aynı yerde calışıyorum butun eczacıları tanıyorum hayatta beceremem ilaç ismi söyleyin bana yaa eczaneye gidip isteyemem utanırım yaa...
seeelllaammm nasılsın sekerrr....
idare ne demekkk aşkolsunn..
çocuklar hasta olmasın da biz olalımmmm ne zorrdurr bilmemmiii allah sabur vesin canımm...onun yüzü gülmeyince dünya dönmez sankiii...
Selam canım.
Ayyyy,gerçekten mi canım yaaa,çok teşekkür ederim,inan çok kamçılanıyorum sizlerin bakış açısı ile
Menü dünkü gibi kusursuz
İyi akşamlar Saferanım
Canım insanın günü gününü,modu modunu tutmaz.2 haftadır inanılmaz gidiyorsun,sakın üzülme;bu hafta da böyle oluversin.Sen moral olarak düzel yeter
Balım 2-3 günün varsa eğer,internet eczanelerinden de sipariş edebilirsin ecza markalarının.Google de arat,zaten kadınlar kulübünün de linki çıkar regl geciktirici ilaç dersen,icabında internette sipariş edersin...Canlarım ben bi duş alıyım,spordan yeni geldim.10 gibi gelirim yine,öpüyorum
üzülme düzelir,canım hepimizin başından geçti,bak diş çıkıncada sevilirsin,bebeğimin dişi çıktı diye.
DEMİ YA BENİM KAYNIMDA ÖYLE KARISI VE ÇOCUKLARI BAŞKADA KİMSE YOK,ŞANS İŞTE.......
Eki Görüntüle 223023 ............................................................................
Burda nişanlıyım 70 kiloydum,ama düğünde 65 dim.
İyi geceler canım,Allah rahatlık versinnev iyi geceler............
ooh salladım bende geziyom tozuyom günümü gün ediyom................haklisin canim sen iyi niyet dersin millet eli mahkum der yaranamazsin bacim yaranamazsin koyver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?