Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım...düzelir üzme kendini yarına bi şeyi kalmaz inş....

hadi yaa var mı öle ilaçlar ben hayatta alamam 5 yıldır aynı yerde calışıyorum butun eczacıları tanıyorum hayatta beceremem ilaç ismi söyleyin bana yaa eczaneye gidip isteyemem utanırım yaa...
seeelllaammm nasılsın sekerrr....
kizlar altta gorunuyorsunuz
herkes gecmisi okuyor sanirim
ben en erken bu saatlerde girebiliyorum
yurtdisi probleminden dolayi
fazlada kalamiyorum bugun esim evde kizimda ilgi bekliyor
beni boyle idare edin canlar
opuyorum hepinizi..
idare ne demekkk aşkolsunn..
çocuklar hasta olmasın da biz olalımmmm ne zorrdurr bilmemmiii allah sabur vesin canımm...onun yüzü gülmeyince dünya dönmez sankiii...

Son düzenleme:
kizlar ya demeyi unuttum dunden beride kacamaktayim ben moralim bozuk olunca kendimi tutamiyorum malesef.iyisimiyediklerimi saymayim:18:zaten sporda yapamadim bugun:18:
üzülme düzelir,canım hepimizin başından geçti,bak diş çıkıncada sevilirsin,bebeğimin dişi çıktı diye.

DEMİ YA BENİM KAYNIMDA ÖYLE KARISI VE ÇOCUKLARI BAŞKADA KİMSE YOK,ŞANS İŞTE.......

Selam canım.

nevcim onceden iki resim koymustun
aradaki fark bariz belli
2 ay sonra dahada fark olacagina inaniyorum
sendeki bu azim varken :84:
Ayyyy,gerçekten mi canım yaaa,çok teşekkür ederim,inan çok kamçılanıyorum sizlerin bakış açısı ile
menumu yazayim
sabah: 1 dilim k.e. 1'er domates-salatalik, 1 yumurta, 1 kk peynir, yesil cay
ara: kivi
oglen : tavuk haslama
ara: kivi
aksam: yogurt, salata
ara: yesil elma
suyumu 3 litreye tamamliyorum hergun
Menü dünkü gibi kusursuz
iyi akşamlar kızlaar...........
İyi akşamlar Saferanım
iyi aksamlar saferanim tatil nasil gidiyor:26:

kizlar ya demeyi unuttum dunden beride kacamaktayim ben moralim bozuk olunca kendimi tutamiyorum malesef.iyisimiyediklerimi saymayim:18:zaten sporda yapamadim bugun:18:
Canım insanın günü gününü,modu modunu tutmaz.2 haftadır inanılmaz gidiyorsun,sakın üzülme;bu hafta da böyle oluversin.Sen moral olarak düzel yeter
hadi yaa var mı öle ilaçlar ben hayatta alamam 5 yıldır aynı yerde calışıyorum butun eczacıları tanıyorum hayatta beceremem ilaç ismi söyleyin bana yaa eczaneye gidip isteyemem utanırım yaa...

Balım 2-3 günün varsa eğer,internet eczanelerinden de sipariş edebilirsin ecza markalarının.Google de arat,zaten kadınlar kulübünün de linki çıkar regl geciktirici ilaç dersen,icabında internette sipariş edersin...Canlarım ben bi duş alıyım,spordan yeni geldim.10 gibi gelirim yine,öpüyorum

Son düzenleme:
Nev burdasın yürüşe çıkmadın mı yoksa ordadamı yağmur var..
Çıktım Pabyam stada,yeni girdim eve.Duşa girmeden size bi bakıyım dedim.Ben şimdi terimle soğumayım canlarım,10 gibi yanınızdayım inşallah,öpüyorum gözlerinizden

............................................................................
Burda nişanlıyım 70 kiloydum,ama düğünde 65 dim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 223023 ............................................................................
Burda nişanlıyım 70 kiloydum,ama düğünde 65 dim.
Gülümseeeeee,yüzünüm çizgileri çok derin, çok güzel gülerken kimbilir nasıl güzel olur Taş gibisin bu fotoda Pabyam ben kendimi bu kiloda hiç görmemişim gibi geliyor biliyor musun,en son sanırım ortaokul yıllarımda 65 kilolardaydım.İnelim can ya 65'e,şu gidişata sıkı bir tekme vuralım

yeminliyim 65'görecem tartıda....

haklisin canim sen iyi niyet dersin millet eli mahkum der yaranamazsin bacim yaranamazsin koyver gitsin

evet canim ya malesef oyle . bi gorsen kucagima nasil giriyor yavrum parmagimi sizidan oyle bir isiriyor ki disinin agrisi gecsin diye canim ya inliyor resmen

ne yapayim balim ya oglum duzelsin toparlarim yine insallah sizlerle birlikte

haklisin canim bir yandan dis cikariyor diye seviniyorum diger taraftanda hasta diye uzuluyorum. ama yapacak bir sey yok mecbur cekecek onu tani bende

haklisin canim sen iyi niyet dersin millet eli mahkum der yaranamazsin bacim yaranamazsin koyver gitsin
ooh salladım bende geziyom tozuyom günümü gün ediyom................

[video]http://www.vidivodo.com/170922/ankara-oyun-havasi-kocek[/video]

hadeee sallayalım kızlaar..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…