nevcim, bende anlamadim valla..bende hala ayni kilodayim..dun okadarda yurudum yine...ama karnimda sislik var..hastalanamiyorum ondanda oluyor galiba..insallah birkac gune gecer
Canlarım bu kotlar lcw de 19 liraya düşmüş,ben sipariş verdim kendime.Üstelik 48 bedene,90 kiloya kadar bedenleri var.Kesimini beğendim ben,bir de kumaşı ince,tiril tirilmiş.Ben ikisini de aldım,güzel mi sizce?Kot giymeye hasret kaldım yıllardır bu kilolar yüzünden
Eki Görüntüle 223686 Eki Görüntüle 223687
evet canim hele bir gitsin su fazlaliklar...daha kendimize kilolarimizi korumak icin topik acacagiz..orada devam ederizzz..kilo alanda geri buralara donerrrmucuk bu guzel sozlere insallah mezun olurum. cunkun 10 ayda trye gidecegim hava atmam lazimbakin ben dogum yaptim ama hala fistik gibiyim diyecem (her ne kadar olmasamda).
hooop durun hemen mezun olunca ganfedden kurtulduk sanmayin yine burdayim. sizleri birakmam anca beraber kanca beraberdaha kendimize topik acacagiz demi ama bagimsizligimizi ilan edecegiz daha
canım bu kadar stres yapma bu hem kilo vermeli engeller hemde hastalığını geçiktirir.
kizlar gecmisi oku oku bitmedi..bende okumaktan vazgectim...pabyacimda burdayken sohbete dalim dedim
canım bu 28 kiloyu ne kadar zamanda verdin,seni gerçekten tebrik ederim.
Hayatım hepsini birlikte haşlıyorum,suyu ve yoğurdu malzemeyi çorba kıvamına getirecek kadar katıyorum göz kararı.2 günde içilecek canım karışım,2 ye bölüp.nev ben şu ayran çorbasından yapmıştım ama daha farklıydı,şimdi senin verdiğin tarifi yapmak istiyorum,sen hiç denedinmi hepsini birliktemi haşladın ve nekadar yoğurt kullandın?
Ne olsun canım benim,sıcaklarla boğuşuyorum.Ya hava çok sıcak,ya da bende hararet var bilmiyorum.Sen nasılsın Gülüm?nevcim, sen nasilsin tatlim?? bugun gorusemedik...
canim ben takima gecen yil 11ayda gelmistim yanlis hatirlamiyorsam..ama dogru duzgun diyet yapamiyordum..hep veriyor geri duramiyor aliyordum..ama son 3/4 aydir daha disiplinli oldum...enbasta cagatay ulusoyu kesfettiktensonra daha siki basladim rejime, sonrada bir gonul meselesi cikti dahada tutundum.. ama son 2ay neredeyse yok denecek kadar az kacamalarim oldu..75 kiloyla tatile giderim diye bekliyordum ama 80le kalicam galiba..insallah tatildeykende diyetimi bozmamaya dikkat etmeye calisicam ama ramazanda geliyor nasil gececek hic bilmiyorum..birde ben kosu bandina cok biniyoum, sporsuz gr gitmiyor..yani insallah verirde gelirim birkac kilo
Hayatım hepsini birlikte haşlıyorum,suyu ve yoğurdu malzemeyi çorba kıvamına getirecek kadar katıyorum göz kararı.2 günde içilecek canım karışım,2 ye bölüp.
Ne olsun canım benim,sıcaklarla boğuşuyorum.Ya hava çok sıcak,ya da bende hararet var bilmiyorum.Sen nasılsın Gülüm?
Ne olsun canım benim,sıcaklarla boğuşuyorum.Ya hava çok sıcak,ya da bende hararet var bilmiyorum.Sen nasılsın Gülüm?
bu kadar emek vermişsin tatilde almamaya çalış,ben ramazan ayından korkmuyorum,aksine daha güzel kilo vereceğimi düşünüyorum.ramazanda güzel bir diyet bulup hep beraber uygularız.
canim senin bu yazini gördüm ama hemen o an esim kahvalti istedi,hemen kalkmak zorunda kaldim.ciktim siteden
canim youtubeden yapiyorsun.youtube daki videonun linkini kopyala,sonra burda konuya cevap ver butonuna tiklayip insert video butonuna tikla ve linkini oraya yapistir.bu kadar
al canımaaal yakışır...bende biraz verim ilk iş kao alıcam valla pant. giyiyorumda kot zor şimdi...........Canlarım bu kotlar lcw de 19 liraya düşmüş,ben sipariş verdim kendime.Üstelik 48 bedene,90 kiloya kadar bedenleri var.Kesimini beğendim ben,bir de kumaşı ince,tiril tirilmiş.Ben ikisini de aldım,güzel mi sizce?Kot giymeye hasret kaldım yıllardır bu kilolar yüzünden
Eki Görüntüle 223686 Eki Görüntüle 223687
güzeller,bende özledim kot giymeyi padesülermin altına giyerdim,hoş artık pardesüde giyemiyorum ya................................
verirsin şekerim hiiç merak etme .tatile gitmeden foto koy....canim ben takima gecen yil 11ayda gelmistim yanlis hatirlamiyorsam..ama dogru duzgun diyet yapamiyordum..hep veriyor geri duramiyor aliyordum..ama son 3/4 aydir daha disiplinli oldum...enbasta cagatay ulusoyu kesfettiktensonra daha siki basladim rejime, sonrada bir gonul meselesi cikti dahada tutundum.. ama son 2ay neredeyse yok denecek kadar az kacamalarim oldu..75 kiloyla tatile giderim diye bekliyordum ama 80le kalicam galiba..insallah tatildeykende diyetimi bozmamaya dikkat etmeye calisicam ama ramazanda geliyor nasil gececek hic bilmiyorum..birde ben kosu bandina cok biniyoum, sporsuz gr gitmiyor..yani insallah verirde gelirim birkac kilo
safisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hos geldin bitanemmmmm..bende sana faceden msj atmistim deminn
buarada cizelgeni gordum 125.7 olmussun
ben ramazanda önden bol salata az pide yerim her zaman mutlaka 2- 3 kilo veririm her yıl bu yılda öyle olur inş... bi de açınca bol su ayran içince insan bişey yiyemiyo ki zaten ..sedece davetlerde yerim....bu kadar emek vermişsin tatilde almamaya çalış,ben ramazan ayından korkmuyorum,aksine daha güzel kilo vereceğimi düşünüyorum.ramazanda güzel bir diyet bulup hep beraber uygularız.
Saferan düğünmü var..? :)) Davetlimiyiz..?
Hep mutlu ol tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?