Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güzeller,bende özledim kot giymeyi padesülermin altına giyerdim,hoş artık pardesüde giyemiyorum ya................................

evet canim hele bir gitsin su fazlaliklar...daha kendimize kilolarimizi korumak icin topik acacagiz..orada devam ederizzz..kilo alanda geri buralara donerrr
canım bu kadar stres yapma bu hem kilo vermeli engeller hemde hastalığını geçiktirir.

insan ister istemez takiyor pabyacim...ama persembe jinekologa gidicem insallah ondan sonra rahatlarim..aylardir regl olamadim cunku...sen nasilsin canim, menulerine bakiyorum guzel gidiyorsun..

nev ben şu ayran çorbasından yapmıştım ama daha farklıydı,şimdi senin verdiğin tarifi yapmak istiyorum,sen hiç denedinmi hepsini birliktemi haşladın ve nekadar yoğurt kullandın?

canım bu 28 kiloyu ne kadar zamanda verdin,seni gerçekten tebrik ederim.

canim ben takima gecen yil 11ayda gelmistim yanlis hatirlamiyorsam..ama dogru duzgun diyet yapamiyordum..hep veriyor geri duramiyor aliyordum..ama son 3/4 aydir daha disiplinli oldum...enbasta cagatay ulusoyu kesfettikten sonra daha siki basladim rejime, sonrada bir gonul meselesi cikti dahada tutundum..ama son 2ay neredeyse yok denecek kadar az kacamalarim oldu..75 kiloyla tatile giderim diye bekliyordum ama 80le kalicam galiba..insallah tatildeykende diyetimi bozmamaya dikkat etmeye calisicam ama ramazanda geliyor nasil gececek hic bilmiyorum..birde ben kosu bandina cok biniyoum, sporsuz gr gitmiyor..yani insallah verirde gelirim birkac kilo

ahan da denemeeeeeeeeee..................

[video=youtube;JAcldu_KYKY]http://www.youtube.com/watch?v=JAcldu_KYKY[/video]

nev ben şu ayran çorbasından yapmıştım ama daha farklıydı,şimdi senin verdiğin tarifi yapmak istiyorum,sen hiç denedinmi hepsini birliktemi haşladın ve nekadar yoğurt kullandın?
Hayatım hepsini birlikte haşlıyorum,suyu ve yoğurdu malzemeyi çorba kıvamına getirecek kadar katıyorum göz kararı.2 günde içilecek canım karışım,2 ye bölüp.
nevcim, sen nasilsin tatlim?? bugun gorusemedik...
Ne olsun canım benim,sıcaklarla boğuşuyorum.Ya hava çok sıcak,ya da bende hararet var bilmiyorum.Sen nasılsın Gülüm?

bu kadar emek vermişsin tatilde almamaya çalış,ben ramazan ayından korkmuyorum,aksine daha güzel kilo vereceğimi düşünüyorum.ramazanda güzel bir diyet bulup hep beraber uygularız.

canım nohutlar daha geç pişmiyor mu nasıl ayarlıyorsun.

ben geldiiiiiiiiiiiimmmm.........haydeee halaya kızlaaar.................

bu kadar emek vermişsin tatilde almamaya çalış,ben ramazan ayından korkmuyorum,aksine daha güzel kilo vereceğimi düşünüyorum.ramazanda güzel bir diyet bulup hep beraber uygularız.

bende oyle dusunuyorum canim, bukadar eziyetini cekmisken kendimi birakmamaya dikkat etmeye calisicam...ama burdaki yedigim yogurdu orada bulamam oyuzden bir sekilde dikkat etmem lazim..birde ramazan ayi..yazz..nefis ister istemez cekiyor gunlerde uzun..trde dayanabilecekmiyim bilmiyorum ilk defa tutucam..herkes zor tutamazsiniz diyor..bakicaz artik

al canımaaal yakışır...bende biraz verim ilk iş kao alıcam valla pant. giyiyorumda kot zor şimdi...........
güzeller,bende özledim kot giymeyi padesülermin altına giyerdim,hoş artık pardesüde giyemiyorum ya................................

ben pardesüleri dikiyodum yada diktiriyordum kaç senedir ama şimdi daha yeni kendime spor bi pardersü aldııım.....

verirsin şekerim hiiç merak etme .tatile gitmeden foto koy....
safisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hos geldin bitanemmmmm..bende sana faceden msj atmistim deminn

buarada cizelgeni gordum 125.7 olmussun

evet canım valla az da olsa oynadı tartı...oh oooh cumaya biraz daha veririm inş........

ben ramazanda önden bol salata az pide yerim her zaman mutlaka 2- 3 kilo veririm her yıl bu yılda öyle olur inş... bi de açınca bol su ayran içince insan bişey yiyemiyo ki zaten ..sedece davetlerde yerim....

Saferan düğünmü var..? :)) Davetlimiyiz..?

Hep mutlu ol tatlım..

yena...... .+90 topiğinden kızlar..oranın takım kaptanı sayılır ..sağolsun herşeyle ilgilenir...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…