Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar nasilsiniz.bugun erkenciyiz cunku arkadaslarim gelecek.Birazdan kahvalti sonra temizlik ve hazirlik...Tam 1 yildir gormedim ve cok ozledim.Temizlikte sabah sporum olacak :)))

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr...............

Son düzenleme:
kııız azerii ne yapıyon aşşalarda....beri gellllll.............

Eki Görüntüle 223023 .................................................. ..........................
Burda nişanlıyım 70 kiloydum,ama düğünde 65 dim.
woowwww fistik gibisin burda süpersin
evet canim ya malesef oyle . bi gorsen kucagima nasil giriyor yavrum parmagimi sizidan oyle bir isiriyor ki disinin agrisi gecsin diye canim ya inliyor resmen
oyyyyyy kurban olurummm.yavrumm
ooh salladım bende geziyom tozuyom günümü gün ediyom................

[video]http://www.vidivodo.com/170922/ankara-oyun-havasi-kocek[/video]

hadeee sallayalım kızlaar..................
Oh oh oh yandan:81:

kııız azerii ne yapıyon aşşalarda....beri gellllll.............
canim senin bu yazini gördüm ama hemen o an esim kahvalti istedi,hemen kalkmak zorunda kaldim.ciktim siteden
azerii ekranlı videoyu nasıl ekliyorsun canım...
canim youtubeden yapiyorsun.youtube daki videonun linkini kopyala,sonra burda konuya cevap ver butonuna tiklayip insert video butonuna tikla ve linkini oraya yapistir.bu kadar

Gunaydin kizlar nasilsiniz.bugun erkenciyiz cunku arkadaslarim gelecek.Birazdan kahvalti sonra temizlik ve hazirlik...Tam 1 yildir gormedim ve cok ozledim.Temizlikte sabah sporum olacak :)))
Günaydın canım,keyifli vakit geçirmeni diliyorum.
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr...............
Günaydın canım,yine bu sabah bomba gibisin maşallah
günaydın kızlar..
Günaydın canım
Canlarım sanırım ben bugün ödemimi attım,dün elma çayı yapmış ve 3 lt su içmiştim.Bugün tartılma günü ile aynı çıktı 700 gr kadar ödem atmışım dün.Ve hala kızlar şişliklerim var,neden oluyor bilmiyorum ya.Acaba sıcaktan mı?Benim bünyem sıcağa reaksiyon verir her zaman hiç sevmez ama ödem tutması da bundan olur mu bilmiyorum Ödem gitti,sıra emeklerimizin tartıya yansımasına geldi cumaya kadar,hadi inşallah

Son düzenleme:

nevcim, bende anlamadim valla..bende hala ayni kilodayim..dun okadarda yurudum yine...ama karnimda sislik var..hastalanamiyorum ondanda oluyor galiba..insallah birkac gune gecer

nevcim, bende anlamadim valla..bende hala ayni kilodayim..dun okadarda yurudum yine...ama karnimda sislik var..hastalanamiyorum ondanda oluyor galiba..insallah birkac gune gecer
Gülüm,belki sende de ödem oluşmuştur,pirinç lapası yapsana çarşamba-perşembe,rahat 2 kilo attırır sana

Gülüm,belki sende de ödem oluşmuştur,pirinç lapası yapsana çarşamba-perşembe,rahat 2 kilo attırır sana

bilmiyorumki canim, pirinc bana 80grdan fazlasi yasak...diyeti bozmus olurum:26::26:
bugun zaten yurumedimde..dedim cok yurudugum icin durduysa..araya bir gun koyim dedim belki fark olur diye

yüzünün gülmesine sevildim,inşallah emeklerininde karşılığını alırsın.
ben bu sabah uyandığımda sağ tarafımda kötü bir sancı vardı,yürüyemiyodum.
sebebini hemen anladım spral yüzündendi,bide iltihaplanma var sürekli akıntım var,artık ne olursa olsun gidip çıkarcam dedim,aile hekimliğine gittim.ilk önce tedavi olmam gerekiyormuş sonra bi kadın dogumcuya gidip çıkartmalıymışım,ilaçları aldım bittince gidip çıkartcam.ama korkuyoruma yakalırsam.

bilmiyorumki canim, pirinc bana 80grdan fazlasi yasak...diyeti bozmus olurum:26::26:
bugun zaten yurumedimde..dedim cok yurudugum icin durduysa..araya bir gun koyim dedim belki fark olur diye
Canım ya,bayan metabolizması çok ilginç.Regl öncesi,regl dönemi,regl sonrası var da var gariplikler.Benim de bu kaçamaksız yaptığım diyete,hergün düzenli 90-100 dakika yaptığım spora haftada 1.5-2 kg atmam gerekir gibi geliyor ama biliyorsun dün artısını bile gördüm.Bir de benim neden bilmiyorum çok ödem tutan bir bünyem var.Dün mesela elma çayı yaptım,700 gr gitmiş,tabi ödem bu.Bence elma çayı yapabilirsin,hemen etki gösteriyor.

Teşekkür ederim Pabya'cım.Annem en küçük kardeşime spralle hamile kalmıştı benden söylemesi Canım en sağlam yolu,spral çıkana kadar alternatif bir korunma yöntemi,yani afedersin durumu açıkla eşin korunsun spral çıkana kadar bitanem,çocuğun daha çok küçük.

Son düzenleme:
julicim gecmise daha yeni bakma firsatim oldu..ve msjini gordum ama anlamadim ne yakini??sen iki hafta izin istedin ve dunden itibaren katilimda bulunman gerekiyordu..ne demek istedigini anlamis degilim yani

kaptınım döndüm de misafirlerimmiz cuma gidio cumadan soraaa çok daha sık burda olacağım

julicim gecmise daha yeni bakma firsatim oldu..ve msjini gordum ama anlamadim ne yakini??sen iki hafta izin istedin ve dunden itibaren katilimda bulunman gerekiyordu..ne demek istedigini anlamis degilim yani
Canlarım bu kotlar lcw de 19 liraya düşmüş,ben sipariş verdim kendime.Üstelik 48 bedene,90 kiloya kadar bedenleri var.Kesimini beğendim ben,bir de kumaşı ince,tiril tirilmiş.Ben ikisini de aldım,güzel mi sizce?Kot giymeye hasret kaldım yıllardır bu kilolar yüzünden

Son düzenleme:

benim anneme spralle hamile kalmış,tamam ben hamile kalmadım ama çok yan etkileri oldu,mesala doğum yaptıktan 6 ay sonra tartıldığımda 91 kiloydum,diyete başladım çok kısa bir zamanda 76 77lere indim spral taktıktan sonra bir türlü devam edemedim hep yemek yiyesim var özellikle tatlı.

Anneme de çok zararı oldu canım ya.Bi kere regl dönemleri daha uzun ve çok daha yoğun oldu.Öyle ki bir zaman sonra kansızlık başladı.O kan hapları tekrar kilo aldırdı.Yani spral gerçekten çok sakıncalı,aslında kadın korunma yöntemlerinin tümü öyle.Neden erkekler korunmuyor anlamıyorum.Herşeyde olduğu gibi bu konuda da ççççooookkk benciller En son arkadaşım kol altı iğnelerden oldu,en az yan etkili olanı oymuş,o bile kilo yaptı düşün yani

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…