şimdi gördüm seni canıım.. işte öyle keyiflendim birden....birazda kilo verdim bu hafta hep kefifliyim.....
şimdi gördüm seni canıım.. işte öyle keyiflendim birden....birazda kilo verdim bu hafta hep kefifliyim.....
yena...... .+90 topiğinden kızlar..oranın takım kaptanı sayılır ..sağolsun herşeyle ilgilenir...................
yenacim, sende hosgeldin canim
Merhaba arada sizide okuyorum..Malum doğa ve saferan sayesinde...seni tebrik ediyorum birde nevi çok güzel kilolar veriyosunuz..
Devamı hep gelir inşallah...
Canım ben üçünü de koyup 20 dakika haşlıyorum,sorun olmuyor.Önemli olan nohuta göre ayarlamak,gerisi hemen tava geliyor zatencanım nohutlar daha geç pişmiyor mu nasıl ayarlıyorsun.
Canımsın yaaaa,afiyet olsun havuç yiyen güzel tavşanımsen izmitteydin demi nevcim? cok sicak oluyor orasi??bende isteyim, elimde bir havuc tavsanlar gibi kemiriyorum
baya kalablikti is daha yeni sakinledide kafa dinliyorum..
Ben de o kadar özledim ki kot giymeyi Saferanım,yaşım gibi giyinmeyi.İnşallah o günleri de görücez beraberceal canımaaal yakışır...bende biraz verim ilk iş kao alıcam valla pant. giyiyorumda kot zor şimdi...........
[/B]
Teşekkür ederim Yena'cım,çok sağol.Ben ilk o topikle tanışmıştım şubatta geldiğimde,seni de ismen oradan tanıyorum.Senin nasıl gidiyor diyet Yena'cım?Tüyo var mı tüyo
Merhaba arada sizide okuyorum..Malum doğa ve saferan sayesinde...seni tebrik ediyorum birde nevi çok güzel kilolar veriyosunuz..
Devamı hep gelir inşallah...
salataık yerken aklıma ne geldi şimdi böyle bir diyet olsaydı.
haftada 3 kilo garanti
kahvalt.normal ekmekle istediğini doyasıya ye
ara.kıymalı börek şekerli çay veya kola
öğlen.canın ne çektiyse sınırsız
ara. dondurma,çerez
akşam kebap,pizza,hamburger tercih size ait.
ara.cips tatlı, cola
Canımsın yaaaa,afiyet olsun havuç yiyen güzel tavşanım
Ben de o kadar özledim ki kot giymeyi Saferanım,yaşım gibi giyinmeyi.İnşallah o günleri de görücez beraberce
Hoşgeldin canımselam arkadaslar
Evet aralıksız yalnızca hamburger yiyen de kilo veriyor gerçekten Pabya'cım.Ama biz seyirlik değil ömürlük olsun diyor ve çok yönlü spor destekli kilo veriyoruz değil mi balım Zaten okuyunca bile canım çekti,onların adını yazmayalım yaaaa :84:
selam arkadaslar
simdi birsey soylicem kizlar..ama lutfen uymayalimmmm...uymaya calisanlarida uydurmayalim
vallaha billaha tallaha ben mc donald gidicem ankaradaaaa hemde menu alicammmmaylardir ne kizartma girdi su garip migdeme ne birsey..oldum anasini satimmm :78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?