Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gördüm seni canıım.. işte öyle keyiflendim birden....birazda kilo verdim bu hafta hep kefifliyim.....

safisimm, insallah cumaya dahada gidecek kilolar...tatile gitmeden foto koymaya calisirim canim..malesef 106 kilo oldugum foto yok...telefonumla cekmistim kardesimde prog ayarlim derken hepsi gitti..suan elimde 103 kiloluk halim var enfazla olan.onu birde enson yakinimizin dugunu vardi orda cekindigim fotoyu koyarim 86 oldugum...Allah o gunlere birdaha getirtmesin insallahh..

yenacim, sende hosgeldin canim

Merhaba arada sizide okuyorum..Malum doğa ve saferan sayesinde...seni tebrik ediyorum birde nevi çok güzel kilolar veriyosunuz..
Devamı hep gelir inşallah...

Son düzenleme:

Merhaba arada sizide okuyorum..Malum doğa ve saferan sayesinde...seni tebrik ediyorum birde nevi çok güzel kilolar veriyosunuz..

saol canim, ama bizim yolumuz daha cokkk uzun...insallah geri kalanlarida cok zorlanmadan veririz..sen kac kilosun canim? nekadar olmak istiyorsun?

canım nohutlar daha geç pişmiyor mu nasıl ayarlıyorsun.
Canım ben üçünü de koyup 20 dakika haşlıyorum,sorun olmuyor.Önemli olan nohuta göre ayarlamak,gerisi hemen tava geliyor zaten
sen izmitteydin demi nevcim? cok sicak oluyor orasi??bende isteyim, elimde bir havuc tavsanlar gibi kemiriyorum
baya kalablikti is daha yeni sakinledide kafa dinliyorum..
Canımsın yaaaa,afiyet olsun havuç yiyen güzel tavşanım
al canımaaal yakışır...bende biraz verim ilk iş kao alıcam valla pant. giyiyorumda kot zor şimdi...........
[/B]
Ben de o kadar özledim ki kot giymeyi Saferanım,yaşım gibi giyinmeyi.İnşallah o günleri de görücez beraberce

Teşekkür ederim Yena'cım,çok sağol.Ben ilk o topikle tanışmıştım şubatta geldiğimde,seni de ismen oradan tanıyorum.Senin nasıl gidiyor diyet Yena'cım?Tüyo var mı tüyo

Nev'in bugünkü menüsü
SABAH:

*1 dilim kepek ekmeği
*1 kibrit kutusu penir
*1 haşlanmış yumurta
*1'er domates salatalık;3 biber
ARA ÖĞÜN-1:
*2 galeta
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 porsiyon karpuz
*1 tane yağsız peynirli tost
ARA ÖĞÜN-2:

*1 porsiyon karışık meyve
*
1 galeta
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon patlıcan yemeği(etsiz-az yağlı)
*
1 porsiyon karpuz
*1 dilim kepek ekmeği

2 litre su bitti,3'e tamamlarım.1 yeşil çay bir de elma çayı içtim.8'de de günlük sporumu yapmaya stada çıkamıycam canlarım,malum kasığımı incittim dün.Evde üst bölge egzersizleri çalışıcam 1 saat

salataık yerken aklıma ne geldi şimdi böyle bir diyet olsaydı.
haftada 3 kilo garanti

kahvalt.normal ekmekle istediğini doyasıya ye
ara.kıymalı börek şekerli çay veya kola
öğlen.canın ne çektiyse sınırsız
ara. dondurma,çerez
akşam kebap,pizza,hamburger tercih size ait.
ara.cips tatlı, cola

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

nev81 saferan+ kirmizigul06+ RANA.ABLE.+ PABYA+

Son düzenleme:
Evet aralıksız yalnızca hamburger yiyen de kilo veriyor gerçekten Pabya'cım.Ama biz seyirlik değil ömürlük olsun diyor ve çok yönlü besin sebze ağırlıklı yeme düzeni ve spor destekli kilo veriyoruz değil mi balım Zaten okuyunca bile canım çekti,onların adını yazmayalım yaaaa :84:

Son düzenleme:
Canımsın yaaaa,afiyet olsun havuç yiyen güzel tavşanım

Ben de o kadar özledim ki kot giymeyi Saferanım,yaşım gibi giyinmeyi.İnşallah o günleri de görücez beraberce

ahha ahh hemde nasil..bende 24 yasindaki biri gibi giginmek..seksi sempanze gibi ortalarda dolanmak istiyorummmm..bir bakan birdaha baksin bende

simdi birsey soylicem kizlar..ama lutfen uymayalimmmm...uymaya calisanlarida uydurmayalim

vallaha billaha tallaha ben mc donald gidicem ankaradaaaa hemde menu alicammmm aylardir ne kizartma girdi su garip migdeme ne birsey..oldum anasini satimmm :78::78:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

nev81 hasretim34+ kirmizigul06+ RANA.ABLE.+ PABYA+ saferan+

Son düzenleme:

Ben bizi bu hale getiren bu yasak yiyecekleri her yemeye niyetlendiğimde ya da yediğimde,ümidimin benden bir adım daha öteye kaçtığını düşünüyorum Gülüm ve inan elim gitmiyor.Ama aylardan sonra ilk defa olacağı için tadını çıkar derim Ben ağzıma bile vurmuyorum,tadını ve hazzını hatırlamayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…