Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çıkamadım daha ... şu cevapları da iliştireyim .

ama yiyorsam bi de öyle düşün yaniii ...

canım mis gibi spor , sonra duş .. belki baş ağrın da geçecek ... sende bi de böyle düşün
Kaçarın yok diyorsun

E hoş geldin o zaman canım

Abla sen arabay bin .
Esin Ankara disina ciksin.
O zaman yola cikiyorum de. )))
Hayirli yolculuklar.

Hayırlı yolculuklar canım

Ahu060812 iyi yolculuklar canim saglikla..

Hayırlı yolculuklar canım

Sağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim

Yaa arkadas senin her isinde bir aksiyon olmak zorunda mi :)) gecmis olsun Ahum her iste bir hayır vardir..vardir bununda bir sebebi.

Vakitsizlik yasiyorum. Dr falan derken sadece okurken bile sarjimi bitirdim giderken.

Simdi ahunun alintisinda gordum mesajini @Portakal Sulu Ordek

Ben sana ordek diyorum ordekim diyorum niye cevap vermiyim? Kusuruma bakma lutfen sasirdim uzuldum boyle okuyunca.

Bazen alintilamayi unutuyorum bazen gozumden kaciyo bazen bildirimler cok oluyo goremiyorum yoksa hic bir kastim yoktur cevap vermemek icin.

Diger topiktede oluyorum zaten gunluk hengameyi anlatmaya kelime yetmez.
Hatta burayi ihmal ettin diyolar takimla cok vaktim geciyor diye.

Unutuyorum sadece o an araya bisey giriyordur. Bazen kisa gorunen biseyi bile saatler sonra yazabiliyorum.
Cocuklari ciftleyin insallah sonra anlarsiniz dedigimi.

Diger konuda ben listeden cikmak istedigimi soyledim burayi birakmayi degil.
Oyle anlamayin nolur.
10 senedir yaziyorum birakmamak icin yeterli sebep bence..
Hic bi gunde yabancilik cekmedim eski yeni diye dusunmedim.

Ben dusunuyorm ins dogru bi karar veririm.

Biri bedduami etti bana yanlis anlasilayim diye bilmiyorum

Okurken gordum aeben ablayi suspusu hulya ablayi bide nehirdi eflaldi sanirim daha hatirlayamiyorum.

Boyle vakit caldigim icin gercekten uzgunum. Deger verip yazdiginiz icinde cok minnettarim.
Bende size cok deger veriyorum hepinizi seviyorum.
Tıkandım cok zirladim bu ara.

Allahim gercek dertler vermesin

Sabah: yumurta.8 zeytin.1 kk peynir.1 wasa

Ogle:yumurta.3 catal borulce salatasi

17:00 erik

Akşam: limonlu ton baligi.wasa.borulce salatasi

Yürüyüşte istikrar saglayamiyoriz maalesef..Ata 2 de geliyor dinlenip ders calisiyor yorulup uzaniyor benimde hic yalniz yuruyesim gelmiyor zaten onun için yuruyordum..kasirgalar üzgünüm..

Menum gelsin.
Sabah
Yumurta salatasi

Ara
Bi avakado
Bi tatli kasigi bal

Aksam
Bi tabak yesil fasulye
Salata
Ayran

Su 2litre
Spor45 dk leslie 90puan
15dk plates 45puan
136 puan
Bugun misafirim vardi bu kadar oldu.
Diger gunlerinde sporu var.
Listeden eksik kisimlari yazarim.

Ausencia

Menü
Sabah 9.00
Domates sos
Bir dilim tb ekmeği
Peynir
Yumurta

Öğle Akşam
Ayran aşı

Su 2 lt
Yeşil çay hibiskus vs

Spor akşama
Ausencia mortim saydin78
Ayran aşı heee kuş kadarsın morti yeee tatlı ismarlayım mı sana he kuzum
Ausencia kaptaniçeme demişsin ki korkuyorum korkma kuzum ödem bağladım patlamaya hazır bomba gibi oldum Allah'ım geçsin çabucak bu hallerim

Menüm
Sabah
1 çay kaşığı tereyağı ile tavada 2 yumurta
1 kk peynir,3 zeytin, 1 ceviz
Bol nane, dereotu, 2 kapya biber
2 silor salatalık, 4 çeri domates
Yeşil çay
Öğlen
1 elma
1 pk. diyet bisküvi
Şekersiz
Ara
1 siyah incir
Akşam
1 ızgara çipura
1 kapya biber,5-6 çeri domates
Su: 2-2,5 lt.
3kupa Dukan içeceği
Spor: bildirimi sonra
Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek

Ayyyy @White1989 sen mi gönderdin sabote olsun diye bu kadar teli, mesajı

spor yalan oldu ama çok güzel haberler aldım ...

bir arkadaşım vardı hani hastaneye götürmüştüm kimsesi yoktu vs ... teşhis kanserdi .. değilmiş ... evet değilmiş . buradaki d hastanemiz sağolsun biyopsi sonuçlarını kanser olarak yorumlamıştı apar topar eskişehide prof a gitti .. byopsileri çıkmış temiz

diğer haberde benim bir ninem var komşumun annesi , 98 yaşında .. yerim onu yer ... çok severim ... dünya tatlısıdır .. o konuşun sen dinle muhabbeti aklı müthiştir .
2 gün önce düşmüştü . yerdeki tozu almak istemiş .... tey allam 98 yaşında he yanlış yazmadım .
kırık vardı bugün ameliyatı vardı çok iyi geçmiş , hastanedeki dr hemşire bayılmış zaten ona ... çıkınca güldürmüş herkesi

ayyy böyle işte .. mutlu oldum çok

ahum teldem mesajlaşıyoruz diye burdan yazmıyorum da ... sonra aus ahuya hiç yazmıyor gibi olacak diye şeyettim de alıntılayım dedim sabaha çıkarsanız yola yaz bize ... hayırlı de geç

kasırgalar batıyor zaten :)
yapmayanları alta alıyorum hülyam , seni de alırım olmazsa ..yedek oyuncu :)
menü güzel de ben sabahı önce 8 yumurta okudum

menün çok güzel nisam .... misafirlerinde eksik olmuyor maşallah ... kim geliyor yahu bu kadar .
sporlarını yaz bi ara .. bende cumartesi 260 hariç puanın yok

afiyet olsun saydınım ... ödemi atsan ...bu menüler sana eksi 1 yazar kafadan

İyi akşamlar

Gün boyu ara ara okudum ama yazmaya fırsatım olmadı . Birde dün domates istemiştim sütcüden menemen işi vardı hasta hasta .

Malesef geniz kurulugu agrısıyla kalmadı çok haldizdim , 10 kavonoz yaptım yarısı kaldı gidip uyudum , sonra pazara markete ıhhh iyi değilim .

Aferin aldım ama bu sefer biraz farklı ateş basıyor ilacı içincede ter . Olmadı yatın dr gideyim , hafta sonu niğdeye gidicem yegenimide memlekete bırakıcam inş ...

He geçmişi okudum dedimya Bonus can takıma girmek var çıkmak yok hele listeden çıkmayı asla düşünme çıkan bin pişman . hele senin ilacın aus kızsada sopalasada ilacın o senin .

Herkesin bir uslubu var ausun uslubuda böyle ama bence olması gerekende bu ... 99 zu tekrar al eline daha cumaya iki gün var yaparsın

Ahu060812 Ya varya ne deyim sana
Bundada var bir hayır bakalım saülık olsun ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…