Kaçarın yok diyorsunÇıkamadım daha ... şu cevapları da iliştireyim .
ama yiyorsambi de öyle düşün yaniii ...
canım mis gibi spor , sonra duş .. belki baş ağrın da geçecek ... sende bi de böyle düşün
Ya menuler kuş kadar bu ne böyle
Gördümben genişlettim onu .... kuş kadar değil o menü
E hoş geldin o zaman canımDr kontrolunden geldim.
Midemin orta yerindeki daş iyice yerlesti gidecegi yok aile hekimine danisayim eski ilaclarimdan alayim diye dusunuyorum cok sıkıntım var.
Sadede geleyim.
100.3 ciktim. 4 kilo yagdan vermisim
1 kilo kas artırmışım böyle devam dedi.
Az su icmisim.
Kendi dr um biraz cikmis orta yasli tatli bir teyze vardi diyim yerinde.
Tatli dediysem ayni aus gibi. 4 kofte zaten az geliyodu onu 3 yapti.
Yazdi cizdi biseyler.
Kaderin oyunumu nedir bilmem kadin konusuyor sanki aus konusuyor karsimda dinliyorum hıhı diyorum bi gulme geliyo tovbe...
Pes etmiycen yilmiycan az yemek senin hayat felsefen olucak dedi.
Tam konusma bitti kendi dr um geldi.
Dedim ona donup hemen doktor hanim azaltti herseyimi falan.
Arkadan diyoki ne var canim dunyanin sonumu?
Icine aus kacmis.
Moral bozmak yok dedi. 164 boyumla irilikten 170 gorundugum icin heralde sen bi 5 kilo versen cok vermis gibi durucan dedi.
75 kilo olman boyuna cok iyi olur dedi.
Oyle iste geldim dinleniyorum.
Midem karnım cok fena durumda napicam boyle bilmiyorum
Abla sen arabay bin .
Esin Ankara disina ciksin.
O zaman yola cikiyorum de.)))
Hayirli yolculuklar.
Hayırlı yolculuklar canım
Ahu060812 iyi yolculuklar canim saglikla..
Hayırlı yolculuklar canım
Sağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenimBonus kısa bir süredir burdayım ama ausu önceden tanırım. Şu an kırılma noktasındasın. Ya kırılıp yaralı bereli kalacaksın ya dimdik durup hatayla günahla listedeysem vazgeçmek yok telafi var deyip bişeylerle vücudu zorlarsın.Hangi yolu seçersen önünü görebileceksin veya daha puslu olacak. İnan ki senin işin daha kolay. İradene sahip çıkmak konusunda ne kadar güçlü olduğun dönemleri hatırla. Demek ki de ki bu yol olmadıı halde şurayı deneyeyim. O kilolar gitmeyi bekliyor senden. 99 olduğun zamanlarda takımın sevincini hatırla. Net herkes kendi verdiği rakamlardan daha çok mutlu oldu senin için. Yazık günah bu takıma bu vazgeçişi reva görme. Çok tanımıyorum seni hatta çoğu alıntı yapıp sana sorduğum sorulara senden nerdeyse hiç cevap gelmedi. Ben herzaman herkesten öğrenilecek bişeyler olduğuna inanırım. Sana aklıma takılan bazı şeyleri hep sordum. Aus tan işin sorumluluğu nasıl alınır bunu gördüm. Senden de vazgeçmek olmasın gördüğüm şey. Hakkında hayırlsı olsun. Hala es geçip gidiyorum dersen Allah hayırlı kapılar açsın sana. Yazık olur ama.
Hayırlı yolculuklar:)♡ Inşallah güzel vakitler geçirirsiniz.
Yok tatlim doyurucu baya ben salatalik domates cok yerim yazmiyorum ama, 3-4 salataligi ayni anda goturme kapasitem var kahvaltidaYa menuler kuş kadar bu ne böyle
Yaa arkadas senin her isinde bir aksiyon olmak zorunda mi :)) gecmis olsun Ahum her iste bir hayır vardir..vardir bununda bir sebebi.Sağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
Ayran aşı heee
Terk edişler bitti kuzumiyi valla .... bana yolladı bi kere ...karadenizde ne yediyse hepsi pek hevesli imiş saydin78 nın vücudu terk etmek için
Sağolun kızlar ama ekşın peşimi bırakmıyor yolu tam yarıladık araba bozuldu çekici çağırdık geri Ankara ya dönüyoruz şans yok bende şans.neyse yapacak bişey YOk çok vaktim varmış gibi bi gün daha boşa gitti...çekicinin üstünden selamlar efenim
Sabah: yumurta.8 zeytin.1 kk peynir.1 wasa
Ogle:yumurta.3 catal borulce salatasi
17:00 erik
Akşam: limonlu ton baligi.wasa.borulce salatasi
Yürüyüşte istikrar saglayamiyoriz maalesef..Ata 2 de geliyor dinlenip ders calisiyor yorulup uzaniyor benimde hic yalniz yuruyesim gelmiyor zaten onun için yuruyordum..kasirgalar üzgünüm..
Menum gelsin.
Sabah
Yumurta salatasi
Ara
Bi avakado
Bi tatli kasigi bal
Aksam
Bi tabak yesil fasulye
Salata
Ayran
Su 2litre
Spor45 dk leslie 90puan
15dk plates 45puan
136 puan
Bugun misafirim vardi bu kadar oldu.
Diger gunlerinde sporu var.
Listeden eksik kisimlari yazarim.
Ausencia
Menüm
Sabah
1 çay kaşığı tereyağı ile tavada 2 yumurta
1 kk peynir,3 zeytin, 1 ceviz
Bol nane, dereotu, 2 kapya biber
2 silor salatalık, 4 çeri domates
Yeşil çay
Öğlen
1 elma
1 pk. diyet bisküvi
Şekersiz
Ara
1 siyah incir
Akşam
1 ızgara çipura
1 kapya biber,5-6 çeri domates
Su: 2-2,5 lt.
3kupa Dukan içeceği
Spor: bildirimi sonra
Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?