Nare83 hayirdir ins cok etkilenmissin.
Bi muddet insan unutmuyor.
Allah korusun esirgesin korktuklarimizdan
Nare83 rüyalar önemlidir benim için ve yorum özellikle ilk yorumlar çok önemlidir.
İlk önce Hayır olsun diyeyim.
Okurken evet benimde içim ürperdi.
Yorumum; Bir olayın icindeyken ona dahilken bi şekilde olayın disinda kalacaksınız ve olaylar hızlı bi şekilde gelişecek...
Olaylar bittikten sonra belkide haberiniz olacak.
Bu galiba aile içi bir olay..
Güzel yorumlamak önemli güzel bir rüya.
Banum benim telin güncelleme şifresini unutmuşum kabul etmiyo bişi o yüzden watsapa giriş yapamıyorum .
Niyet amelden hayirlidir kuzum.Bugun hep kirtasiye alisverisiyle ugrastim en son bim e de gireyim dedim. Tam girerken bi kadin geldi abla bana bi bebek bezi alir misin deyince cok sasirdim. Kac numara istiyorsun dedim 4 dedi. Tamam bekle alicam dedim, cikinca verdim yanina da bebe biskuvisi koydum bi tane. Ama dogru mu yaptim saflik mi yaptim bilmiyorum. Istanbul sonucta burasicok mu safim yoksa
inşallah bakalım,sporsuz zor ama 2 akşamdır bişey yemeye bile fırsatım olmadı minik atıştırmalıklarla geçiştirdim bakalım neler olcakTeşekkür ederim canım. Siz çalıştığınız için zor tabi. Inşallah cumaya tartı yüzünü güldürür
Dünki menünüde gördüm efserim taktiğin iyiSende bilirsin abla kilo düştükce menüde kısalmak istiyor bende tam o dönemdeyim :/
Vefakar cefakar annem benim.İyiyim ablacm çok şükür oğlan salıya inşallah ünv başlıyor ona yemekler tatlılar falan yapıyor um bu günler de acaip yoğunum
İyiyim ama diyet olarak çok şükür
Teşekkürler canım hattımı sorduğun icin
vuuuuu sari şekerim sen ben görmeyeli nelere başlamışsın böyleEveeet geldik sporumaaaaa
40 dk. tempolu yürüyüş 80 puan
20 dk. zumba 60 puan
2 mil Leslie 60 puan
40 dk. Julian 120 puan (yaparken ölüyorum sandım)
Total 320 pointtt
@AusenciaAhu060812 mortim @Portakal Sulu Ordek
Senin yorumunu okumadan ayni seyleri yazmisiz.Ameller niyetlere göredir...
Sen çok iyi yapmışsın karsinin niyetini Allah biliyor görüyor...
Ay misafirimiz varmış. Akrebim hoş geldin napıyon bacım nasılsın ?Allah rızası için yaptıktan sonra neden saf olasın canım..
Rabbim kabul etsin inşallah...
Allah iyiliğini versin
Biri sorun cikardi ausda vurdu gaffasına kesti sesini.
Adi lazim degil bas harfi bonus
Kızlar maceralı bi günün ardından rotamızı değiştirerek Akçakocaya geldik yolda arkadaş bi yer ayarladı bize bungalow çok güzel herşeyde bi hayır vardır kıssadan hisse bizim yaptığımız planlar hep boşuna aslında..hayat biz plan yaparken arkamızdan kıs kıs gülüyo..
Eki Görüntüle 2044542
Ahanda burda çay içiyom şimdi.içerde de 2 oda bi mutfak banyo falan var her yeri tahta çok otantik.bakalım sabah da beğenecekmiyiz
Allah hayra çıkarsın çok feci bı rüya gördüm için daraldi , elim ayağım titriyor
Annem, babam, ben , eşim ve çocuklar bizim arabada gidiyoruz , eşim kullanıyor arabayı bı anda bız arabadan inmiş oluyoruz nasıl oluyor anlamıyorum ama bir yuvarlanıyor araba yokuştan aman Allahım elim ayağım titriyor hala içinde olsak paramparça olurduk diyorum
Ama nasıl indik hatırlamıyorum bile
Geriye dönüp baktığımda babam arabada ışık oturuyor oluyor düz bir yerde , ama çok kötüydü o sahne gözümün önünden gitmiyor buz nasıl çıktık bu arabadan diyoruz gözünüzün önünde araba parçalandı
Gözümü açtım ,sukrettim yeminle bu neyin nesiydi , korkudan buz kestim şuan yazmasam catliycaktimm...
Nare83 rüyalar önemlidir benim için ve yorum özellikle ilk yorumlar çok önemlidir.
İlk önce Hayır olsun diyeyim.
Okurken evet benimde içim ürperdi.
Yorumum; Bir olayın icindeyken ona dahilken bi şekilde olayın disinda kalacaksınız ve olaylar hızlı bi şekilde gelişecek...
Olaylar bittikten sonra belkide haberiniz olacak.
Bu galiba aile içi bir olay..
Güzel yorumlamak önemli güzel bir rüya.
Günaydın , sabahınız hayrolsun , doğan güneş içinize doğsun yaşama sevinci ve şükrü versin inşAllah
Dün gece baya kötü oldum eşim dr gidelim dedi yok kalkacak halim sabah giderim dedim , az toparlanmışım viks yaptı kızlar akşam yaktı bogazımı..
Biraz sonra asm ye gideyim bari dillerinden kurtulamam şimdi evdekilerin .
Hayir olsun.Allah hayra çıkarsın çok feci bı rüya gördüm için daraldi , elim ayağım titriyor
Annem, babam, ben , eşim ve çocuklar bizim arabada gidiyoruz , eşim kullanıyor arabayı bı anda bız arabadan inmiş oluyoruz nasıl oluyor anlamıyorum ama bir yuvarlanıyor araba yokuştan aman Allahım elim ayağım titriyor hala içinde olsak paramparça olurduk diyorum
Ama nasıl indik hatırlamıyorum bile
Geriye dönüp baktığımda babam arabada ışık oturuyor oluyor düz bir yerde , ama çok kötüydü o sahne gözümün önünden gitmiyor buz nasıl çıktık bu arabadan diyoruz gözünüzün önünde araba parçalandı
Gözümü açtım ,sukrettim yeminle bu neyin nesiydi , korkudan buz kestim şuan yazmasam catliycaktimm...
Kızlar maceralı bi günün ardından rotamızı değiştirerek Akçakocaya geldik yolda arkadaş bi yer ayarladı bize bungalow çok güzel herşeyde bi hayır vardır kıssadan hisse bizim yaptığımız planlar hep boşuna aslında..hayat biz plan yaparken arkamızdan kıs kıs gülüyo..
Eki Görüntüle 2044542
Ahanda burda çay içiyom şimdi.içerde de 2 oda bi mutfak banyo falan var her yeri tahta çok otantik.bakalım sabah da beğenecekmiyiz
Ay bende aynı sorundan yapamamıştım o kürü sanırın bizim evden helikopter havalanıyoBenim robot bı çalışıyor sorma sanırsın kıyamet bizim evde kopuyor doldu vaktide idare ediyorum şimdilik uyanırlar mi acaba diye düşünüp yapamıyorum
ahu çok güzel bir yermiş,o taraflarda güzeldir,ben 2 sene kadar kdz ereğliye bağlı kandillide yaşadım,doğa harikası bir yerdi
sana iyi tatiller,bir gün görüşmekte nasip olur inşallah
masumm iyi yorumlamak lazım ki iyi çıksın
hayat akıp giderken kötü bi olayı atlatacaksınız ama size değmeden geçip gidecek farkında bile olmayacaksınız diye düşündüm
bugünlerde yoğunsun ya ondan olmuştur bu rüya sıkma canını
aynen bittikten sonra allah bizi korumuş çok şükür diyecek bir şeyden korunacaklar gibime geldi,rabbim korusun
sen rüya yorumu yapıyomusun peki?yapıyosan yapışalım yakana
ayy fena olmuşsun ablacım git git ihmal etme
sağlıktan öte bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?