Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyyy folofoş olmuşum ben 6 heeeee

ayy son olsun inşallah kaptanım,gerçekten çok zor

canım çok geçmiş olsun

gelince yaz hele bize de .

ayy bunu gördüm sabah ... sağdaki aynı ben demezsem çatlarım

Hahahhaaa o kadar çok gülmüşüm kii eşim kesin seni çatlak zannetti adamda güldü diyoo Hıhhhh sankimm akıllıyımdaa hahahhaa ilk kez çevrilmişim ne bileyim

Hahahhaaa o kadar çok gülmüşüm kii eşim kesin seni çatlak zannetti adamda güldü diyoo Hıhhhh sankimm akıllıyımdaa hahahhaa ilk kez çevrilmişim ne bileyim

yalnız sende de ne kısmet var yavrum .... ben çevrilmedim hiç .. sen ilk gece de

Gunaydin herkese

Sabah sabah kalktim öğle yemegi telaşı başladı evdekilere zeytinyagli dolma yaptim bide yanına cacik tamamdir...

Ben ton balik yiyecem bugun ben yine midemin asit dengesini bozmusum.. sıkı diyetteyken ne midem yanmam vardi nede bisey... simdi mide yanmalarim hortladi resmen kacamakta yapmiyirum bi dondurmam vardi sadece artik en eski duzene dönecem dondurmada yokkk....

Kime gore sag kopege goremi sana goremi

Aus yuzuk isini bence yarin yapalim persembe perisanliktir

mübarek cuma diyosunnnn heee ...aldım mesajı ....

kime göre sağ konusu benim için 888 bilinmeyenli denklem gibidir ... o yüzden hiç girmem oralara .... köpeğe benziyorum canom .... asil duruşu aynı ben ...

günaydın balım

bende yemeğe girişeceğim şurdan kalkarsam ... öğle telaşı bizde de var .
ev süpürmem de lazım ...

ayyy ben kalkayım en iyisi iyi hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…