çok alıştı benim bağırsaklar gir çık gir çık
canım zor değil ... 5 kere girdim bu 6 olacak ... 2 si sadece araştırma hast.sinde idi .. orda uyuşturma falan yok ... öyle canlı canlı .... zıplattı resmen diyeceğim de hortum varken zıplayamıyorsun da
ama diğerleri özelde oldu ... bi iğne ile uyuşturma narkoz değil ... bi giriyorsun hoooop bi çıkıyorsun
ayyyyy folofoş olmuşum ben 6 heeeee
begum75 nehirnil111 aile vaar burda aileeeee ... aşkınızı gözümüzün içine sokmayın yahu ..
Bonus gel bizde aşk yaşayak .... bana sevgi dolu capsler atsana
Eminmisin aus cok pis asik olurum ben :)
Günaydın , sabahınız hayrolsun , doğan güneş içinize doğsun yaşama sevinci ve şükrü versin inşAllah
Dün gece baya kötü oldum eşim dr gidelim dedi yok kalkacak halim sabah giderim dedim , az toparlanmışım viks yaptı kızlar akşam yaktı bogazımı..
Biraz sonra asm ye gideyim bari dillerinden kurtulamam şimdi evdekilerin .
Hahahhaaa o kadar çok gülmüşüm kii eşim kesin seni çatlak zannetti adamda güldü diyooayyyy geriden gelince muhabbet kaçıyor :) şuan ki muhabbete de bi serpme yapıp geçmişe devam edeyim
nehirnil111 aminnnnnnnnnn canım .
DelyDoly kapıyı açıp içeri de buyur edeydin polisi bi kahve içmeden bırakmam diyeydin
@Portakal Sulu Ordek ağzından yel alsın , o nasıl söz perşembe perşembe
Whiteblacklife güzel oldu beeee
Hahahhaa vallahii gördümm güll güll bayıldım yaa maşallahh
la olmuşsun olacağın kadar ... daha ne gadan olacann ... ben diyorum ki artık platonik takılma ...açıl , bi yüzük takalım
Hahahhaaa o kadar çok gülmüşüm kii eşim kesin seni çatlak zannetti adamda güldü diyooHıhhhh sankimm akıllıyımdaa hahahhaa ilk kez çevrilmişim ne bileyim
canım çok geçmiş olsun
gelince yaz hele bize de .
ayy bunu gördüm sabah ... sağdaki aynı ben demezsem çatlarım
Vallah gözümee fener tutulunca far tutulmuş tavşan gibi kaldım zatenn çok bahtlıyımdırrr çokkk pansumandan geliyordumyalnız sende de ne kısmet var yavrum .... ben çevrilmedim hiç .. sen ilk gece de
Kime gore sag kopege goremi sana goremi
Aus yuzuk isini bence yarin yapalim persembe perisanliktir
Gunaydin herkese
Sabah sabah kalktim öğle yemegi telaşı başladı evdekilere zeytinyagli dolma yaptim bide yanına cacik tamamdir...
Ben ton balik yiyecem bugun ben yine midemin asit dengesini bozmusum.. sıkı diyetteyken ne midem yanmam vardi nede bisey... simdi mide yanmalarim hortladi resmen kacamakta yapmiyirum bi dondurmam vardi sadece artik en eski duzene dönecem dondurmada yokkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?