Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mübarek cuma diyosunnnn heee ...aldım mesajı ....

kime göre sağ konusu benim için 888 bilinmeyenli denklem gibidir ... o yüzden hiç girmem oralara .... köpeğe benziyorum canom .... asil duruşu aynı ben ...

bonusu kandırmaya çalışan aus
ayy isimlerinizde pek uydu

bu fotolardanda çektirin

hadi çıktım ben ya ... bi dolu işim var ...

görüşürüz sonra ...

perşembe az yiyin ... elinizden geleni yapın .... yarın beraber gülelim tartıya

Kamuu spotuuu yoksaa kaptaniçee yarınnnn bizleriii
Duyann duymayannn kalmasınnn yetişinn komşularrr

günaydın balım

bende yemeğe girişeceğim şurdan kalkarsam ... öğle telaşı bizde de var .
ev süpürmem de lazım ...

ayyy ben kalkayım en iyisi iyi hatırlattın
Kalk bacim kalk bi bakiyorsun saat 12 olmus hemen eşler damliyorlar... bende kahvalti bitti buraya takıldim mutfak dandini gideyim toplayayim ) isler biter ada damlar )

Bi de ben spora agirlik verince tarti ciddi ağır gostermeye basladi ne yapayim bugün spor yapsam mi dinlendirsem mi ? Gerci listede degilim yapayim spor demi dugunde incecik durayim...

Kirmizi pantolon siyah şifon bluz almaya karar verdim pantolonla patlatirim artik altina siyah topuklu ayakkabi kırmızi ojeler ) bide kirmizi küpeler

Yegenimle konustuk..annemin ablamin anilarini anlatip güldük durduk agladik..annemle ablam cok komik cok hayat dolu insanlardi..anilarimiz hep komik..gülerken yokluklari aklimiza geldi aglastik..sonra dedik ki dua istiyorlar kapatip fatiha okuyalim..cok tuhaf bir duygu..bunu okuyan bir fatiha okursa sevinirim..

Güzelim benimm Rabbim sabır versin.Lakinn güzell anılmakk en iyisii Allah dualarınızı kabul etsin.Allah rahmet eğlesin okudumm ruhlarına bağısladım.

gidenin böyle hatırlamak ne güzel,mekanları cennet olsun
fatihayı okudum

hülyaa yattıkları yer nur olsun okudum cnm

Sabah büyük bir bardak maydonoz limon karışımı içtim. Daha da varsa kenarda köşede ödemim furayım ha bu kafaya Hala dün geleydi eyiydi

Okudum canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin sizlere de sabır versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…