Yazdim bacim dün..:))Ortim mortim menünü göremedim
Sabah: yumurta.8 zeytin.1 kk peynir.1 wasa
Ogle:yumurta.3 catal borulce salatasi
17:00 erik
Akşam: limonlu ton baligi.wasa.borulce salatasi
Yürüyüşte istikrar saglayamiyoriz maalesef..Ata 2 de geliyor dinlenip ders calisiyor yorulup uzaniyor benimde hic yalniz yuruyesim gelmiyor zaten onun için yuruyordum..kasirgalar üzgünüm..
Öp Begüşüm ilaç gibi gelir kiiiiöpemde geçsin
Sağol kuzucum Allah razı olsunnehirim sanada geçmiş olsun minik kuşum
Günaydınlar Güzel Hatunlar
Hı bunu okumuştum önceki gün sandım
2 gundur sabit..bugun saf pro..1 bucuk kilo veririm diye dusunuyorum yarina..bakalim artik..sende durum ne :))Hı bunu okumuştum önceki gün sandım
Sağlıklı menün.
Baskül amca ne diyo geçecenmi beni ?
Sağol kuzum bilgilendirme için iyi aklıma getirdin evde tarçın bitti almalıyım ne zamandır unutuyorumBilgilendirme canlarımmm
Tarçınlı su zayıflatır mı?
Tarçınlı su içenler düzenli bir diyetle beraber 1 haftada 5 kilo verebildiklerini söylüyorlar. Hem metabolizmayı hızlandırması açısından hem de tarçının yağ yakması özelliğinden faydalanarak kilolarınıza hızlı bir şekilde veda edebilirsiniz.
Tarçınlı su içmek kilo verdirir mi sorusunu yanıtladıktan sonra tarçınlı suyun diğer faydalarından kısaca bahsedelim…
Tarçınlı su içmenin faydaları…
Yağ yakar
Yağ akıcı özelliğe sahiptir.
Kanseri önler
Vücuttaki serbest radikallerin gelişimini engeller. Böylelikle kanseri önler.
Bağışıklığı güçlendirir
Her gün bir bardak tüketilmesi halinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.
İltihaplanmalara iyi gelir
Boğazda meydana gelen iltihaplanmalara iyi gelir.
Gözenek sıkılaştırır
Tarçınlı su tonik olarak kullanıldığında cilde iyi gelmektedir. Gözenek sıkılaştırıcı etkisi vardır.
Tatlı isteğini azaltır
Kan şekerini de bastıran tarçınlı su, tatlı tüketimi isteğini büyük ölçüde azaltır.
Hafızayı güçlendirir
Aynı zamanda tarçınlı su içmek hafızayı güçlendirmeye yardımcı olur.
Tarçınlı su nasıl hazırlanır?
Tarçınlı suyun hazırlanışı oldukça basittir. Üstelik evde bulunan malzemelerle kolay ve pratik bir şekilde hazırlanabilir.
Malzemeler
1 bardak su
1 çay kaşığı tarçın
Tarçınlı suyun yapılışı
Bir tencerenin içerisine su ekleyin ve kaynatın. Daha sonra kaynamış suyun içerisine bir çay kaşığı ve bir adet Çubuk tarçın ilave edin.
Karışım ılıdıktan sonra öğünlerden önce aç karnına tüketebilirsiniz.
Önemli not: aynı zamanda tarçınlı suyu bir cam şişe ayarlayıp içerisine su ve çubuk tarçın ekleyerek günlük su ihtiyacınızı karşılayabilir, hızlı bir şekilde yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.
Aynı zamanda tarçını yoğurdun içerisine koyarak da tüketebilirsiniz. Her gün aç karnına tüketilen tarçınlı yoğurtta hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olabilir.
Tarçının fazla tüketilmesi halinde vücuda çeşitli zararlar verebilmektedir.
Tarçının fazla tüketilmesi halinde ortaya çıkardığı zararlar şu şekildedir;
- Tarçın vücut için her hangi bir zarar teşkil etmemektedir. Ancak diğer baharatlarda olduğu gibi fazla tüketimlerde bazı yan etkiler oluşturabilir. Tarçının faydalarından yararlanmak için belli ölçülerde kullanılması gerekir.
- Tarçın ölçüsüz olarak kullanıldığında kabızlık sorununu meydana getiebilir.
- Yüksek tansiyon nedeni ile devamlı ilaç kullanan kişilerde tarçın tüketimi kullanılan ilacın etkisini arttırabilir. Dolayısı ile kan şekerinin düşmesine neden olur.
- Ameliyat öncesi veya herhangi bir cerrahi operasyon geçirecek kişilere tarçın ve tarçınlı su tüketmeleri önerilmez
Vefakar cefakar annem benim.
Senin oglanlar varya sana paspas olmalilar.
Hakkini odeyemezler.
Gerci annenin hakki odenemez orasi ayrim
bak işte çıktı sebebi sen onu kafaya takmışsın ondan gördün bu rüyayı
kesinlikle dünya malı için değmez,bazen her ne kadar aldanıpta hayıflansakta bazı olaylarla bizi kendimize getiriyo
bende bi arabam olsun işe onla gidip geleyim çok istiyorum inşallah birgün hayırlısıyla isteklerimiz olur masumm
limonda yoktu kuzum unutma :)Sağol kuzum bilgilendirme için iyi aklıma getirdin evde tarçın bitti almalıyım ne zamandır unutuyorum
Totem yapmıştım kaptanim spor yapmasın diye tutmuş 7-3 nedir ya yenelim bu hafta sizi diye şey ettimhayirli haberlere çok sevindim kaptanim inşallah hep hayırlı haberler alırsın bak spor yapmayınca hayırlı haber oluyorsun no spor no
Tartı önce 59 dedi sonra 51 gösterdi. Az durdu 53 yapalım onu en iyisi dedi. Sonra 112 gösterdi. En son dayanamadı error verdiayy cuma üstü hiç iyi olmadı bu şimdi. Pilimi zayıfladı yoksa tartım pert mi
Ausencia kaptanim bazen kimsecikler gelmez evime.
Bazen de ziyaret yeri gibi ardi arkasi kesilmez.
Misafire ikram tatli kisir yaptim.
Kisir bayagidir canim cekiyordu .
Dedim nisa yesen mutlu olmayacaksin bosver yeme.))
amin ablacımCanimsin
Bende yaklaşık 20 yıl çalıstim bı arabamolmasini çok istedim
Evdeki arabayla kaza yapınca yıllardır esimde vermez ben seni sana güvenmiyorum dedi kazadan sonra
Sonra 99 kul da otomatik alırız ödül olarak dedi
Herşey yolundaydı
Sonra b süreçte ekonomik olarak düşünecek durumda değil bakalım hangi bahara kaldı bizimde bu hayalimdeki
Rabbim kullanan arkadaşlarım ada kaza bela vermesin sağlıcakla kullanmak nasip etsin inşallah
Ne demekk güzelimm ben kendimde alacağımm birliktee şöyle fit hatunlar olsakk yeterSağol kuzum bilgilendirme için iyi aklıma getirdin evde tarçın bitti almalıyım ne zamandır unutuyorum
Ahahahah çok unutkanım bu aralar liste yapmam lazımlimonda yoktu kuzum unutma :)
Ne demekk güzelimm ben kendimde alacağımm birliktee şöyle fit hatunlar olsakk yeter
Hayırlısı olsun kaptanım inşallah hadi bakalım haberlerini bekliyoruzCanlar benim dr işini merak edenlere toplu mesaj olsun bu :))
şimdi ben 19 una kolonoskopi rand. almıştım . ama sonradan kafama dank etti ki , ben kolonoskopi öncesi ilaçları alamam ... ya regl olmalıyım ya...yani kafamda olası bir şüphe varken ilaçları alamam diye ... randevuyu erteledim ... şimdi bekliyorum ..artık hangisi gelirse :)
diğer gaita ve kan tetkiklerini de kolonoskopiye yakın zamanda vereceğim ...
Ahh ahh banada eşim dün ilk kez verdiii verdide çevirmeye yakalandımmNe demekk güzelimm ben kendimde alacağımm birliktee şöyle fit hatunlar olsakk yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?