Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne ettin kaptanim

nar_cicegim arkadaşların yazdığı bu işin özeti ... sen Allah rızası için yaptın ... niyetin belli .

ha neler yaşanıyor ... benim ist.da bi ablam vardı ... tek tek kadıköy meydanındaki çocuklara çıplak ayaklarına çorap giydirip , ayakkabu giydirip bekledi ... anneleri gelip hepsini çıkarttı ...

bize bir el açalım Allah rızası için dediğinde vicdanımız geri çeviremiyor ...ama artık bu işi ticaret için yapanlar da belli ...onlara da göz yummamak lazım ..

Rabbim bı tane minik aus nasip etsin insallah

ayyyy geriden gelince muhabbet kaçıyor :) şuan ki muhabbete de bi serpme yapıp geçmişe devam edeyim

nehirnil111 aminnnnnnnnnn canım .

DelyDoly kapıyı açıp içeri de buyur edeydin polisi bi kahve içmeden bırakmam diyeydin

Munzevi Zencefil ağzından yel alsın , o nasıl söz perşembe perşembe

Whiteblacklife güzel oldu beeee

Geçmişi okudum çok şükür
Herşey yoluna girmiş tatlıya bağlanmış
Hepimizin huzurlu mutlu sağlıklı kilolar vermemiz dileğiyle
Hayırlı geceler sevgili takımım

fatma bu takımda hamdolsun tatlıya bağlanmayacak tek şey ; tatlı yemektir

Ben bugun iyice anladim ilahi bir hikmet var bu kadina boyle baglanmamda.

Yoksa beni bilen bilir mumkun degildi burda durmam :)

bi daha da gelmem diyon heee .... ışığıma yürü bonus ışığıma tünelin sonuna geeeeeeeeeeeeel

bi üstteki yoruma , yorumum bu olmuş yavrum .... iyi bişey didin di mi

hadi bakalım ausummm inşş bebek vardır , hayırlısı cnm
kolonoskopide zor diye biliyorum cnm ya

Ben regl gelsin diye dua ediyorum sen gelmesin diye. Hayat ne garip abla. Allah hakkımızda hayırlsını versin inşallah

aynen öyle güzelim .
her şeyde geçerli bu aslında .
kimin korktuğu diğerinin hayali .

ikimizinde gönlüne göre oluversin ördekim

hadi bakalım ausummm inşş bebek vardır , hayırlısı cnm
kolonoskopide zor diye biliyorum cnm ya

çok alıştı benim bağırsaklar gir çık gir çık

canım zor değil ... 5 kere girdim bu 6 olacak ... 2 si sadece araştırma hast.sinde idi .. orda uyuşturma falan yok ... öyle canlı canlı .... zıplattı resmen diyeceğim de hortum varken zıplayamıyorsun da

ama diğerleri özelde oldu ... bi iğne ile uyuşturma narkoz değil ... bi giriyorsun hoooop bi çıkıyorsun

6 mı ayyy

ahummmmmmmmmmmmmmmmmmmm be burda ne güzel kilo verilir

iyi tatilller canom

canım hayır olsun ... kızlar yorumlamış ... bende aynı şeyi düşünüyorum ...
sizi ailece olumsuz etkileyecek bir şeyden tereyağından kıl çeker gibi sıyrılmışsın da , farkında değilsin . ucuz atlatmışsınız yani , geçmiş gitmiş her ne ise .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…