saol canim, ama bizim yolumuz daha cokkk uzun...insallah geri kalanlarida cok zorlanmadan veririz..sen kac kilosun canim? nekadar olmak istiyorsun?
Teşekkür ederim Yena'cım,çok sağol.Ben ilk o topikle tanışmıştım şubatta geldiğimde,seni de ismen oradan tanıyorum.Senin nasıl gidiyor diyet Yena'cım?Tüyo var mı tüyo
kızlar ben suyu normalde pek içmem canımda istemez ama içmeye başladığım zamanda sürekli içesim var,3litreden fazla içmişim ama susuyorum,
dilim damağım kuruyor fazlası zararlı olmazmı?
kirmizim eskiden herkez yazardi
yorumlar yapilirdi
kacamaklarda oklavayla kovalanirdi
bence yazilsin birbirimizi kontrol edelim
canim su ne kadar iciyorsun az olmamismi
burada oglen vakti ve ben 2 litremi bitirmek uzereyim
toplam 3 iciyorum
Evet yolumuz uzun ve yolun uzun oluşu beni sık sık bıktırıyo..Velhasıl kelam çok istikrarsızım sağlıklı beslenme konusunda..Sürekli ara verip tekrar başlıyorum..
başlangıç kilom 107 idi 89 inip tekrar 105 lere çıkmış bir şahsiyet olarak kendimi kınıyorum..:)
Şimdi 101,5 civarıyım böyle işte..PEk aydınlık bir geçmişim yok maalesef kilo ve randıman konusunda..:))
Ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş..:)
cok güzel.cok rahata benziyorlar.hayirli olsun canimCanlarım bu kotlar lcw de 19 liraya düşmüş,ben sipariş verdim kendime.Üstelik 48 bedene,90 kiloya kadar bedenleri var.Kesimini beğendim ben,bir de kumaşı ince,tiril tirilmiş.Ben ikisini de aldım,güzel mi sizce?Kot giymeye hasret kaldım yıllardır bu kilolar yüzünden
Eki Görüntüle 223686 Eki Görüntüle 223687
bak safis oldu ,cok güzel yaptin.ahan da denemeeeeeeeeee..................
[video=youtube;JAcldu_KYKY]http://www.youtube.com/watch?v=JAcldu_KYKY[/video]
salataık yerken aklıma ne geldi şimdi böyle bir diyet olsaydı.
haftada 3 kilo garanti
kahvalt.normal ekmekle istediğini doyasıya ye
ara.kıymalı börek şekerli çay veya kola
öğlen.canın ne çektiyse sınırsız
ara. dondurma,çerez
akşam kebap,pizza,hamburger tercih size ait.
ara.cips tatlı, cola
Sağol canım benim.Dün aletlerde çalışırken kasığıma bir ağrı girmişti,bugün de zorlanmasın diye stadyuma gitmedim ama evde 30 dk üst bölge egzersizi,30 dk da ip atlama yaptım.Yani nerdeyse daha karlı oldu çok şüküriyi sporlar nevciim
Pabyam birkaç önerim olacak balımbuda benim bu günkü menü
sabah 1dilim kepek ekmek,az krem peynir.
öglen 1.5 kase mercimek çorbası
akşam.bol yeşillikli salata içine 2kaşıkta haşlanmış mısır koydum,2 dilim kepek ek
aralarda meyve salata yedim.
su 3litreden fazla oldu.
sağ tarafımdaki ağrı yüzünde yapamadım.
3 fincan yeşil çay.
Canım hemen hemen aynı kilolarda başlamışız.Şu benim geçmiş sayfalarda yazdığım amerikan kalp vakfı diyetini incelesene bi,bence çok sağlıklı ve doyurucu bir diyet.O kadar verdiğine göre,bundan sonra rahatça verecek ve o sıkıntıyı bir kere çektiğin için hayat boyu da kilonu koruyacaksın ben inanıyorum Yena'cım.Evet yolumuz uzun ve yolun uzun oluşu beni sık sık bıktırıyo..Velhasıl kelam çok istikrarsızım sağlıklı beslenme konusunda..Sürekli ara verip tekrar başlıyorum..
başlangıç kilom 107 idi 89 inip tekrar 105 lere çıkmış bir şahsiyet olarak kendimi kınıyorum..:)
Şimdi 101,5 civarıyım böyle işte..PEk aydınlık bir geçmişim yok maalesef kilo ve randıman konusunda..:))
Ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş..:)
Maximum 3 lt balım.kızlar ben suyu normalde pek içmem canımda istemez ama içmeye başladığım zamanda sürekli içesim var,3litreden fazla içmişim ama susuyorum,
dilim damağım kuruyor fazlası zararlı olmazmı?
Aminnnnnnn Gülüm,aminnnnnn
anladim canim, ama insallah sende birdaha bozmadan kilolarini verirsin cnm..ama uzulme bende sendenim..13 yasimdan beri diyetteyim..cok kilo verdim geri aldim..helede en kotusu enfazla 93 kilo olmustum diyete basladim ve kendi cabamla 76 kiloya dusmustum...arada sirada kilo alip yine veriyordum ama sonra annemler tatildeydi bizde dayimlarda kaldik ben orda bir bozdum yemeyi ve sonra duzen tutmadi..sonuc 110 kiloyu gormuslugun ezikligini yasiyorumsimdi sukur iyi verdim...darisi kalanlarin basina insallahhhhhhhhhh..hep beraber AMINNNNNNNN deyin bakim
Teşekkür ederim ciğerim,çok özledim kot giymeyi bennnncok güzel.cok rahata benziyorlar.hayirli olsun canim
bende bu gün spor yapamamıştım ,akşam hava serindi oğlumu attım arabasına yavaş yavaş olsada 1 saat yürüyüş yaptım .
Ayşemmmm nerdeeeeeCanlarım ben şimdi spora gidiyorum,ardından duş alıcam,ardından bomba gibi sizlere dönücem tekrar
Anşaaaaaa,balım sen nerdesin ya.İşten çıkınca uğrardın,merak ediyorum bakkkkk
Kıyamam sana yaaaa,ben okurken bile yoruldum.Hemen uyu dinlen bitanem,yarın konuşuruz.Öpüyorum balım seni,tutmayım diye yazmıyorum yarın görüşürüz canımamanda arkadaşını merak da edermişşş yeni geldim nev yaa ölüyom yorgunluktan...sabah 06,30 da kalktım 1 saat bisiklet cevirdim..100 mekik 100 oklava sağa sola demiştim ya tekim büroda sağa sola koşmaktan canım çıktı tam çıkıcaktım işten kızımın öğretmeni aradı servise binmiyomuş annem alıcak beni diyee...gittim almaya ama hızdan da ceza yedimmmmpolise hızdan ceza yazıldı anlıycağın sıpa gittim kıpkırmızı olmuş ağlamaktan eve geldim tam üstümü değiştircem yabancı uyruklu o.... bayan varmışş nöbetçi bayan tabisi ayşegüll....hadi tekrar işe....kardeşim vardı allahtan evde yazeli ona bıraktım benim tosunda çalışıodu bugun ters geldi bu görev anlycağınn...öle işte üstüne bide regl oldum bugunnn....rezilimmmm rezill ayakta uyuyorumm hemen yatıcam bi size bakıyım dedimm....gene sallamışız...
Kıyamam sana yaaaa,ben okurken bile yoruldum.Hemen uyu dinlen bitanem,yarın konuşuruz.Öpüyorum balım seni,tutmayım diye yazmıyorum yarın görüşürüz canım
yatıyorum kuzular allaha emanet canlarım gözlerim kapanıo kızım anne anne diye ağlaya ağlaya uyumuş canım sıkıldı yaa.. karnım da fena ağrıo...
hayırlı gecelerrr diliyorum öpüyorum sizziii
İyiyim Pabya'm.Spor yaptım,duşumu yaptım biraz photoshop programları ile uğraşıyordum.Menüne bikaç tavsiye yazdım,baktın mı balımnev sen nasılsın...........
ganfed de geldi,bebiş nasıl oldu........
İyiyim Pabya'm.Spor yaptım,duşumu yaptım biraz photoshop programları ile uğraşıyordum.Menüne bikaç tavsiye yazdım,baktın mı balım
Detoksun içine sarımsak ve naneyi bolca kat balım.Çok duru yapma ki tok tutsun.Bence cuma senden harika sonuçlar çıkacak.Perşembe ben de detoks yapıcammmmevet canım haklısın mercimek çorbasının fazla kalorini olduğunu biliyorum,hataneden gelince çok acıkmıştım yedim.2gün ayran detoksu yaptıktan sonra daha düzenli beslencem.
Hoşgeldinnnnn İpekkkk,cuma günü kilon fazla çıkarsa kaptanım münasip bir ceza düşünecektirMutlu aksamlar diliyorum topigimin simdilik kitir gelecekte citir olacak bayanlari...Nasilsiniz bakalim.Ben bugun kac fasil misafir agirladim sayamadim bile.Kendimmi bayram gununde zannettim.Eee boyle zannetmisken bayram yemeklerinden yememekte olmazdi.Ama yarim hepsini fazla sporla telafi edecegim ins.Aranizda bana ceza vermek isteyen varsa(kirmizim ve nev)seve seve yapmaya hazirim.Arz edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?