Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen kuzum, missss gibi anne yemeklerine kim dayanabilir ki bende çok severdim börekler dolmalar soslu makarnalar tatlılar yöresel yemekler anne eli değmiş hamur işleri evlenince ilk yıllarda yoğun çalışma hayatı, sürekli gezmeler, dışarda yemeler, çok sağlıklı beslendiğimiz söylenemez sonra toparladık şükür spor da çok önemli dediğin gibi kuzum haklısın bu günümüze şükür sağlıklıyız Rabbim huzurumuzu sağlığımızı mutluluğumuzu bozmasın inşallah

Vero zaten dogum iznin olmayacakmı senin ? Kenfin baksana ...

Bakıcı çıks , kv kp zaten yapamıyorsun , çoçuklarını kendin büyütme inkanın yokmu ücretsiz izinle , çoçukların biraz toparlansın dönersin işine .
Ne biliyim ben çoçukları annenin büyütmesi taraftarıyım ..

Canım okudum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin

canım çok geçmiş olsun

gelince yaz hele bize de .

ayy bunu gördüm sabah ... sağdaki aynı ben demezsem çatlarım
Cereyanda kalmışım, klimamı çartı seni seyahette dedi ?
Yatacan yarına bırakırsan iyileşemezsin suyunu yanına ,al viksini sür, yan gel yat dedi

Amin canım inşallah Anneye dayanılmıyor ya şimdi gittiğimde bile o harika pilavından az ucundan bakıyorum biliyorum yesem dayanamamOlsun sonunda sporun ve sağlıklı beslenmenin yolunu bulmuşuz

vero doğum yapınca süt iznin oluyo ders programını ona göre ayarla,kalan yarım gündede bakıcı bul,büyük şehir bulamam edemem deme şimdiden araştırmalara başla,sonrasında olmadı ücretsiz izin alırsın,şimdi 2 çocuk olcak kv kp le sen yapamazsın
eşin öğretmense yönetimle konuşun eşinle sabahcı öğlenci gibi ders programı ayarlatın,değişmeli bakın

sana katılıyorum

Cereyanda kalmışım, klimamı çartı seni seyahette dedi ?
Yatacan yarına bırakırsan iyileşemezsin suyunu yanına ,al viksini sür, yan gel yat dedi

Eklentiler

• images.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 36
hemide bana diyolaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…