aynen kuzum, missss gibi anne yemeklerine kim dayanabilir kiBen evlendiğimde 57-58 kilolardaydım düğün zamanı belki 55 kiloya düşmüşümdürİlk evlendim misafir ağırlamalar eşle keyfini çıkarmalar derken 4 ayda 60 kiloya dayandım hemen dur dedim evlilik iyi geldi yemek düzenimi kendim oluşturmaya başladım annemin o lezzetli yemeklerine hayır diyemiyordum geç saatte yiyorduk makarna hastasıydım onu aştım spor yapmaya başladım bayağı değişti işler Sağlık önemli canım sağlığımız olsun kilo alınır verilir elbet çok şükür bugünümüze
Vero zaten dogum iznin olmayacakmı senin ? Kenfin baksana ...Ausencia canım kaptan. Arada hatırlanmak anılmak güzel. Malum bi telase deyim. Atama islemleri. Bebek buyiyor hamilelik oglusla çok zorluyir. Ev tasinma vs. Allah yardımcım olsun.
7. Takım arkilerim sizleré bişi sorcam ya bi akıl verin. Şimdi ben bakıcı mi tutsam gene kv. K.b.mi gelse ya. Bakıcı ya bırakmak istemiom. Bulmak zor zaten 700 lira en az. Onlar la da yaşamak istemiom
Mekanları cennet olsun hülyam, elbet sevdiklerimize kavuşacagız gerçek dünyada
Canım okudum. Rabbim mekanlarını cennet eylesinYegenimle konustuk..annemin ablamin anilarini anlatip güldük durduk agladik..annemle ablam cok komik cok hayat dolu insanlardi..anilarimiz hep komik..gülerken yokluklari aklimiza geldi aglastik..sonra dedik ki dua istiyorlar kapatip fatiha okuyalim..cok tuhaf bir duygu..bunu okuyan bir fatiha okursa sevinirim..
eveeeet biraz motivasyon olsun mu hepimize2008 den 2017 ye evrim geçiren bennn. Biraz amatörce ama kusura bakmayın
2008 -
Eki Görüntüle 2044597
veeee 2017 -Eylül ilk günleri
Cereyanda kalmışım, klimamı çartı seni seyahette dedi ?canım çok geçmiş olsun
gelince yaz hele bize de .
ayy bunu gördüm sabah ... sağdaki aynı ben demezsem çatlarım
Amin canım inşallahaynen kuzum, missss gibi anne yemeklerine kim dayanabilir kibende çok severdim börekler dolmalar soslu makarnalar tatlılar yöresel yemekler anne eli değmiş hamur işleri evlenince ilk yıllarda yoğun çalışma hayatı, sürekli gezmeler, dışarda yemeler, çok sağlıklı beslendiğimiz söylenemez sonra toparladık şükür spor da çok önemli dediğin gibi kuzum haklısın bu günümüze şükür sağlıklıyız Rabbim huzurumuzu sağlığımızı mutluluğumuzu bozmasın inşallah
Ausencia canım kaptan. Arada hatırlanmak anılmak güzel. Malum bi telase deyim. Atama islemleri. Bebek buyiyor hamilelik oglusla çok zorluyir. Ev tasinma vs. Allah yardımcım olsun.
7. Takım arkilerim sizleré bişi sorcam ya bi akıl verin. Şimdi ben bakıcı mi tutsam gene kv. K.b.mi gelse ya. Bakıcı ya bırakmak istemiom. Bulmak zor zaten 700 lira en az. Onlar la da yaşamak istemiom
Vero zaten dogum iznin olmayacakmı senin ? Kenfin baksana ...
Bakıcı çıks , kv kp zaten yapamıyorsun , çoçuklarını kendin büyütme inkanın yokmu ücretsiz izinle , çoçukların biraz toparlansın dönersin işine .
Ne biliyim ben çoçukları annenin büyütmesi taraftarıyım ..
Cereyanda kalmışım, klimamı çartı seni seyahette dedi ?
Yatacan yarına bırakırsan iyileşemezsin suyunu yanına ,al viksini sür, yan gel yat dedi
vero doğum yapınca süt iznin oluyo ders programını ona göre ayarla,kalan yarım gündede bakıcı bul,büyük şehir bulamam edemem deme şimdiden araştırmalara başla,sonrasında olmadı ücretsiz izin alırsın,şimdi 2 çocuk olcak kv kp le sen yapamazsın
eşin öğretmense yönetimle konuşun eşinle sabahcı öğlenci gibi ders programı ayarlatın,değişmeli bakın
sana katılıyorum
Eki Görüntüle 2044618
Biri de bana dese alsam kumandayı elime açsam film listemdeki filmleri yatsam anca belki tatlı falanda yerimdihemide bana diyolaaa
Biri de bana dese alsam kumandayı elime açsam film listemdeki filmleri yatsam anca belki tatlı falanda yerimdi
Ahahha hepsi beni anlatıyor ellerine sağlım mortim
aeben le nil temsili :))
diğerleri kim olmak ister
buda tatlı yerken ausa yakalanan nil
buda aus tan kaça nil
AhahahhaEki Görüntüle 2044635 nil tatlı yiyiyo diyince uçan aus
saklanan ve burda nil yok diyen nilişko
Eki Görüntüle 2044636 saklandığı köşesinde dolu tatlı mideyle keyif yapan nil
Eki Görüntüle 2044637 köşe bucak nili arayan aus
Ahahha hepsi beni anlatıyor ellerine sağlım mortimGel sende yamacıma kıvrıl uyuyalım Bak buda ben aman kaptanım duymasın ona yakalanmış gibiyim
Eki Görüntüle 2044640
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?