Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaptanım bugün ki menümde belli

Sabah; 07:30 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 ymk kaşığı silme bal
Öğle; 12:25 - yarım gögüsten körili tavuk + 1 kase mevsim salata + 1 kase cacık
Ara; 13:45 - 500 ml dukan içeceği
Akşam; 19:30 - 200-250 gr istavrit + mevsim salata
Ara; 1 yemek kaşığı bal (boğazım için alıyorum yoksa canım istemiyor ama )

2 lt su

Triplimelek Megi begum75

akşama bende geliyorum
balığımı ayır

Menü
Sabah
Az yağda yumurta
2 dilim TB ekmek
Az üzüm
2 adet zeytin
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
Ara türk kahvesi
Akşam saat 16
Az yoğurt
3 kaşık tavuklu mantar sote
Şu suan da iki litre 3.5 geçer
Spor
65 dk tempolu yürüyüş 130 point
30 dk ip atlama 90 point
35 dk egzersiz 105
15 normal yürüyüş 15
Toplam 340 point bugünlük yeter spor

Menü
Sabah
Az yağda yumurta
2 dilim TB ekmek
Az üzüm
2 adet zeytin
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
Ara türk kahvesi
Akşam saat 16
Az yoğurt
3 kaşık tavuklu mantar sote
Şu suan da iki litre 3.5 geçer
Spor
65 dk tempolu yürüyüş 130 point
30 dk ip atlama 90 point
35 dk egzersiz 105
15 normal yürüyüş 15
Toplam 340 point bugünlük yeter spor
@auseinca

Gel Begüş başım üstüne Hastayım bakalım kızartacak yer bulup alacağız yoksa kolumu kaldıracak halim yok akşamı zor bekliyorum gene
Eki Görüntüle 2044663

inşallah birgün gelicem, gelincede ellerimle kızartırım balığı,söylemesi ayıp güzelde kızartırım
hadi yaa ilaç falan alıyomusun?akşama yat dinlen bari

inşallah birgün gelicem, gelincede ellerimle kızartırım balığı,söylemesi ayıp güzelde kızartırım
hadi yaa ilaç falan alıyomusun?akşama yat dinlen bari

Ellerine sağlık canım ben normal kızartıyorum yeniyor Bugün aprol aldım ama normalde almıyorum regliyi çok geciktirecek kesin zaten geciktiAğrı kesicili boğaz pastiliyle sprey kullanıyorumDün akşamda erkenden uyudum yine duş alır uyurum gibiGece uyuyamıyorum zaten kuruyor ve aşırı ağrı veriyor

oyy gece sıkınıtı fena
regli için kekik çayımı içiliyodu? ya aslında sende şu soğan kürünü yapsan bi ara ecemavi de yapıcaktı ne oldu acaba

ay evet nehir ögleni yedim geldim
burda masam çok ayak altı ya eskisi gibi giremiyorum

işte yogun degil insnaın n canı sıkılıyor ama zamanla yogunlaşıcak belli
Afiyet olsun canımAyak altı olması kötü olmuş benim pc duvara bakıyor pek odamda da kimse kalmıyor rahatım artık
oyy gece sıkınıtı fena
regli için kekik çayımı içiliyodu? ya aslında sende şu soğan kürünü yapsan bi ara ecemavi de yapıcaktı ne oldu acaba

Kekikte içtim dün ama bugün içmedim akşam gittiğimde içeyim bari aktardan civanperçemiyle papatya alacağım onlar iyi işe yarıyorSoğan kürü herkese iyi gelmeyebilirmiş bazı hormonları değiştirebiliyor yoksa bir ara yapmıştım kuzum

sen bir an önce liste yapıp alışverişe çık bence
yani zaten hormonlara etki etmesi gerekirki işe yarasın ama fazladan bi etki olursa sıkıntı tabi kaş yapıyım derken göz çıkarmamak lazım

sen bir an önce liste yapıp alışverişe çık bence
yani zaten hormonlara etki etmesi gerekirki işe yarasın ama fazladan bi etki olursa sıkıntı tabi kaş yapıyım derken göz çıkarmamak lazım

Ahahah bence de çok eksik var hastalık misafirler derken kendi ihtiyaçlarımı alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…