Ne kadar geçti kuzum? Test yapsan@saydın78 canım mortim araftayım:) ayran aşını yapmadım bugün. Hala hala gelmedi
sabah
bir yumurta omlet
domates salatalık
zeytin
çay
öğle
ton balıklı salata
akşam
haşlanmış et
salata
ayran
su hiç bilmiyorum.
Metabolizma çayı bir lt
spor
bir saat yürüyüş 120 puan
Ausencia
Gecmis olsun canim aman dikkat et diş sıkınti....Disim oyulmuş eyvahlar olsun
Ausencia cnm kaptan olmasanda hep buralardasin biliyorum , benim biraz toparlamaya ihtiyacım var
İpin ucu bende birakmam ama herşeyi düzene koyup , yeme düzenini oturtup kilo vermeye başlayınca bildirim yapicam yoksa iki gün diyet 3 gün niyet olmuyor
2Ne kadar geçti kuzum? Test yapsanhakkında hayırlısı neyse o olsun canım
2bekliyorum.
ne tatlı fiyatı varmış.Tost makinası diyince bende hafife aldım. Özür dilerim silexEkmek lahmacun ve tost makinası gibi bisiy sanırım kızlar silex
Ayyy guzelmis cok açım suan bunlari okurken yutkunuyorumEkmek lahmacun ve tost makinası gibi bisiy sanırım kızlar silex
Bugün annemin yemekleri havalarda uçuştu varya
Yarında elttide gün şeysi var ordada bir sınavımı veririsem dahada bu diyette çakılmam artık
Kaptanicem
Ablam bayram donusu bayagi avakado verdi.
Bende seviyorum.
Zarari olur mu acaba
Diyete zeval gelit mi ??
Bende ananas alsam mi diye düşündüm şimdi sen yazınca tamam almam lazım dedim..
Karşıma çıkıp duruyor.
İçimde kalmasın canım, 1 saat kadar önce 4 siyah üzüm yedim eşime meyve tabağı hazırlar iken
İnşallah gelir kuzum yaaa 59 lar yine yine yeniden
amin canım saol. evet işler normale dönene kadar böyleyim maalesef. kafam çok yoğun. hayırlısı olsun Allah kolaylık versin ne diyeyim
Kizlarrr dun silex kullanan var mi diye sormustum kaynadi..var miii??
@saydın78 canım mortim araftayım:) ayran aşını yapmadım bugün. Hala hala gelmedi
sabah
bir yumurta omlet
domates salatalık
zeytin
çay
öğle
ton balıklı salata
akşam
haşlanmış et
salata
ayran
su hiç bilmiyorum.
Metabolizma çayı bir lt
spor
bir saat yürüyüş 120 puan
Ausencia
Kuzum asma ama suratını :) Rabb'im hayırlısını nasip etsin. Birkaç gün daha bekle bence sonra gidip kan testi yaptır2bekliyorum.
Var ama kaptan sabaha gelecek diyoŞüphen var mı ?
Disim oyulmuş eyvahlar olsun
Ausencia cnm kaptan olmasanda hep buralardasin biliyorum , benim biraz toparlamaya ihtiyacım var
İpin ucu bende birakmam ama herşeyi düzene koyup , yeme düzenini oturtup kilo vermeye başlayınca bildirim yapicam yoksa iki gün diyet 3 gün niyet olmuyor
tamam inşallahKuzum asma ama suratını :) Rabb'im hayırlısını nasip etsin. Birkaç gün daha bekle bence sonra gidip kan testi yaptır
Var ama kaptan sabaha gelecek diyoo diyosa gelecek inşallah
Sen ne sınavlar atlattın be efserimmmmmmmmmm
elti günü şeysi de neymişşşşş pehhhhh
yok canım ... iyidir ...faydalı yağ da içerir .... metabolizma hızlandırır ...ölçülü yenildiği vakit diyette iyidir de
alalım canım .... kendisi meta hızlandırıp yağ yakar ... kabuğu kaynatılınca ödem atar .... daha ne olsun
inşallah saydınım
Allah kolaylık versin işlerinde fulyacım ... zor gerçekten yoğun iş temposunda hayat
eflal tabii ki de banlı canım
menüsünü sporunu mesajla bildirdi bana .... artık haftaya ancak kalkar cezası
canım ne olduğunu bilsem
hadi inşallah sabaha gelecek ördekim ... bekle sabah ... gelecek ...gelince tartıl acele etme
Mevsimsel de olabilir tabi. Geçen ay geç oldum ondan önceki ay bayağı erken. Bu ay da bilmiyorum gecikir mi ne olurtamam inşallah
Çocuklar 8 gündür annemde
Yarın akşam anneme gidip
Ctesi sabahta alıp donucem eve
Etutun açılışı var ctesi günü
Ptesi ver elini okul
Şimdiden stresi almis çocukları eve gelmek istemiyorlar , evde bomboş ya .düzen filan kalmadı
eflal neden banlandı yine yaaa.Çok uzayacak şimdi onun banı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?