Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne kadar geçti kuzum? Test yapsan hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Gecmis olsun canim aman dikkat et diş sıkınti....

Bugün annemin yemekleri havalarda uçuştu varya
Yarında elttide gün şeysi var ordada bir sınavımı veririsem dahada bu diyette çakılmam artık

Sen ne sınavlar atlattın be efserimmmmmmmmmm

elti günü şeysi de neymişşşşş pehhhhh

Kaptanicem
Ablam bayram donusu bayagi avakado verdi.
Bende seviyorum.
Zarari olur mu acaba
Diyete zeval gelit mi ??

yok canım ... iyidir ...faydalı yağ da içerir .... metabolizma hızlandırır ...ölçülü yenildiği vakit diyette iyidir de

Bende ananas alsam mi diye düşündüm şimdi sen yazınca tamam almam lazım dedim..
Karşıma çıkıp duruyor.

alalım canım .... kendisi meta hızlandırıp yağ yakar ... kabuğu kaynatılınca ödem atar .... daha ne olsun

İçimde kalmasın canım, 1 saat kadar önce 4 siyah üzüm yedim eşime meyve tabağı hazırlar iken
İnşallah gelir kuzum yaaa 59 lar yine yine yeniden

inşallah saydınım

amin canım saol. evet işler normale dönene kadar böyleyim maalesef. kafam çok yoğun. hayırlısı olsun Allah kolaylık versin ne diyeyim

Allah kolaylık versin işlerinde fulyacım ... zor gerçekten yoğun iş temposunda hayat

Ben gideyim.
Kitap okumak istiyorum.
@eflalim gelmedi hemi bugun?

eflal tabii ki de banlı canım

menüsünü sporunu mesajla bildirdi bana .... artık haftaya ancak kalkar cezası

Kizlarrr dun silex kullanan var mi diye sormustum kaynadi..var miii??

canım ne olduğunu bilsem

hadi inşallah sabaha gelecek ördekim ... bekle sabah ... gelecek ...gelince tartıl acele etme

geçmiş olsun banum ...diş ağrısı fena olur ... dr git ihmal etme ....

diğer konuda ben hep tependeyim sen yeter ki başla

Çocuklar 8 gündür annemde
Yarın akşam anneme gidip
Ctesi sabahta alıp donucem eve
Etutun açılışı var ctesi günü

Ptesi ver elini okul
Şimdiden stresi almis çocukları eve gelmek istemiyorlar , evde bomboş ya .düzen filan kalmadı

onlarsız olmuyor yahu .. okul stresi fena ...bizimki de geçen aldığımız tüm kırtasiye malzemelerini çantasına doldurmuş .... hazırladım çantamı ben pzt sana iş olması diyor oğlum dedim 12 li kurşun kalem mi götüreceksin bunları alıp kalem kutuna koyacağız ya .... heeee hiç öyle düşünmemiştim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…