Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam 7. Takım minnoşlarıııı

Yarın cumaaaa kutsal cuma ben derece haberleri duymaya hazırım sizden yine gözüm kulağım burda

Hatta kendim de burda olayım inşallah.. kilo korumayı becericem diye heba ettim kendimi.. artık aus kaptanımın güvenli kollarına bırakmak istiyorum kendimi.. bir de sizlerle olmak sizlerle olsam sanki kilolar çatır çatır gidecek gibi.. herkes eriyip gidiyor burdabeni de alın beni deeeee

Ausencia kaptanım yine ben geldim

ahaahahhahahhhh 3. totem oldu bu miu sayıyorum ... her perşembe yarın derece gelecek en kötü diyorsun ... 2 si tuttu ... bakalım bu da tutarsa alırım seni dermişim

gelmek ne ? zaten burdasın ...

ahaahahhahahhhh 3. totem oldu bu miu sayıyorum ... her perşembe yarın derece gelecek en kötü diyorsun ... 2 si tuttu ... bakalım bu da tutarsa alırım seni dermişim

gelmek ne ? zaten burdasın ...
Aaaaaaa
Kızlar koşun koşunnnnnn
Aus kaptan emin değil dereceden bakalım falan diyor yarın olsun diyor

Çok eminim tamam aldın bile sayıyorum

Düşündüm de hakkaten burdaymışım

pzt...sl ... değişik eksiler gördüm beklenmedik dedim herhalde spora göre az yiyorum yine de .... çrş ...prş... yemeği arttırdım ... şimdi de değişik beklenmedik artılardayım
oooo kaptan artıdayım derse mürettebat naapsın

Aaaaaaa
Kızlar koşun koşunnnnnn
Aus kaptan emin değil dereceden bakalım falan diyor yarın olsun diyor

Çok eminim tamam aldın bile sayıyorum

Düşündüm de hakkaten burdaymışım

seni deniyorum ben ....sen emin misin diye şeyettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…