- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Evet canim. NedenAvakado mu?
Yeni çıkmıştı daha. Ben banlanmamak için bi ara dua grubuna girmiştim:)bence temiz 10 günü vardır .
Yeni çıkmıştı daha. Ben banlanmamak için bi ara dua grubuna girmiştim:)Nefs le orda tanıştım :)
ay eflalin orda da banlanma potansiyeli varo dua öyle okunmaz polemiğine girebilir
görüyomudur şimdi bu yazılanları
Bu aksam milyorlarca etiket yazip kuzuya aldigimiz her seye yapistirmak suretiyle parmak uyusmasi yasamaktayim. Bunun yerine pilates yapaydim . Neyseki bu is bitmistir. Derdi kalkti
Hangi dua grubunda idin kuzum ? Bende Nefsimi dua grubunda tanıdımYeni çıkmıştı daha. Ben banlanmamak için bi ara dua grubuna girmiştim:)Nefs le orda tanıştım :)
Selam 7. Takım minnoşlarıııı
Yarın cumaaaa kutsal cuma ben derece haberleri duymaya hazırım sizden yine gözüm kulağım burda
Hatta kendim de burda olayım inşallah.. kilo korumayı becericem diye heba ettim kendimi.. artık aus kaptanımın güvenli kollarına bırakmak istiyorum kendimi.. bir de sizlerle olmaksizlerle olsam sanki kilolar çatır çatır gidecek gibi.. herkes eriyip gidiyor burda beni de alın beni deeeee
Ausencia kaptanım yine ben geldim
inşirah ve bir esma okuyorduk canım.Hangi dua grubunda idin kuzum ? Bende Nefsimi dua grubunda tanıdım
Aaaaaaaahaahahhahahhhh 3. totem oldu bu miu sayıyorum ... her perşembe yarın derece gelecek en kötü diyorsun ... 2 si tuttu ... bakalım bu da tutarsa alırım seni dermişim
gelmek ne ? zaten burdasın ...
oooo kaptan artıdayım derse mürettebat naapsınpzt...sl ... değişik eksiler gördüm beklenmedikdedim herhalde spora göre az yiyorum yine de .... çrş ...prş... yemeği arttırdım ... şimdi de değişik beklenmedik artılardayım
Aaaaaaa
Kızlar koşun koşunnnnnn
Aus kaptan emin değil dereceden bakalım falan diyor yarın olsun diyor
Çok eminim tamam aldın bile sayıyorum
Düşündüm de hakkaten burdaymışım
oooo kaptan artıdayım derse mürettebat naapsın
seni çılgınBugun sporsuz bitmesin istiyorum simdi 250 jumping jack, 250 ip atlama yapip uyuyacagim. Herkese vucut yagi azalmis bi cuma diliyorum50 jj bitti simdiden hadi bakalim
oooo kaptan artıdayım derse mürettebat naapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?