Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrik ederim canım süper
Çok beğendim rakamı. Keşke benim olsa
Teşekkküüüür hedefim tam 53.0 ı görmek benim saydınnnn o yüzden al bu senin olsun canım

Beraber görürüz o rakamı sende de kilo vermek de neymiş hedefe ulaşmak bizim işimiz

Teşekkküüüür hedefim tam 53.0 ı görmek benim saydınnnn o yüzden al bu senin olsun canım

Beraber görürüz o rakamı sende de kilo vermek de neymiş hedefe ulaşmak bizim işimiz
Canım boy nedir sende? Pek kilon da yok çünkü
Evet aynen kuzum kilo vermek bizim işimiz
Nerelerden geldim buralara 3-5 kilo da neymiş ki dimi ama

ada81 adaaaa 6 lar hemen gidiyor onlar minnoş kilo onları hemen ded ediyoruz başımızdannn.. ben de o kilolardan geldim beni hiç üzmedi 60 lar hemen gittisende de gidecek eminimmm
Bi saat tempolu yuruyus yapildi.
Firindan sicacik ekmek de alindi.
Vay sabah yürüyüşü maşallah
Canım boy nedir sende? Pek kilon da yok çünkü
Evet aynen kuzum kilo vermek bizim işimiz
Nerelerden geldim buralara 3-5 kilo da neymiş ki dimi ama
1.64 saydın bazen 1.63 de çıkıyor ama onu kaale almıyorum

Kilo kalmadı şükür artık tamamen kaslanmaya yönelik hedefim benim.. yağ yüzdesi düşük olsunkas oranı yüksek

3-5 kilonun 3 haftası var maksimum sende hemen tepiklersin sen onları

Dimi yaa kuzum anne yemeği gibi varmı
Evet sağlıklı beslenmeye ve harekete alıştık şükür
Aynen canım çok şükür
Kaptanım hastalık olunca bir şey yapamadım Kilom 53.5 -200 sanırımçok yoğunum hesaplayamadım da söyleyip işime kaçacağımKilomun daha az olduğunu düşünüyorum hala regli olamadım tutuyor gibi beni düşün sana söylediğim o balığı akşam yemedim 1 kase yopurt 1 ad.nektari 2 ymk kaşığı silme chia tohumu ekledim onu yedim uyudum sadece
Kuzum sen bu yemeyle haftada kac kg veriyorsun. Hadi aksami gectim Hani kahvalti

Bu hafta hiç bir şey veremedim doğru düzgün regli olamadım bekletiyor beni omu tutuyor anlamadım hasta olduğum için sporda yapamadım ama bildiğin akşamları aç karnıma uyudum hala daha göremedim rakam

salı günü

koşu: 30*4=120
yürüyüş: 90*2=180
egzersiz: 60*3= 180

toplam: 480 point

Perşembe cuma ağrıdan dolayı spor yok kaptan Ausencia

Geçen haftaki kilo:46.9
Bu hafta:45.9
Fark:1.0 kg
Yüzde:%2.132

iki gündür ağrıdan dolayı yemek yiyemiyorum son 500 gram 2 günde gitti

Kuzum iyisin ya maşallah yeter bence bu kilo iyi, süper duruyordur eminim
1,54-1,55 boy ile 55 kilo olmaya çabalıyorum yazık bana da
1 ay süre verdim kendime spor ve diyetle kalanı da veririm evelAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…