Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam tatlım merakla bekliyorum fotolarını
kim bilir belki olur kuzum hedefime geleyim. sonrasına bakarız birlikte

Tekrar hoş geldin miu .
7. Takım sana ,sende 7. Takıma iyi geleceksiniz inş .

inşş miu cumm cnm yaaa, kafamdaa planlar var ama alnımın akı ile çıkamadıgım için kendi kendime yaşayacagım bu planları
bugün tartuıldım amaa bildirim yapmak istemiyorum açıkcası haftaya inşş
ama ne olurs aolsun yapacagım haftaya

geçmiş olsun masum regl dönemiyse ondanda ağrı yapar

inşallah sende bize iyi gelceksin sporda yapıyosun galiba bizde sayende gaza geliriz
40 kilomu bana bişiler olu...

yok cnm regliden degil ya , düzensiz yemektenn sanırım

Ben bi kahvaltı yapıp geleyim .

Eşcaz geç kalınca oğlanı okula ben bıraktım geldim , birde sinir oldum dolapta 60 gömlegi var abartmıyorum 3 gün önce giydiği gömleği soruyo laa benim hasta olup yatmayada hakkım yok diye isyan ettim .
oğlanı bırakıp geldim hala evde hazırlanması 1 saat adamın , ben gelince kaçtı gitti , neme lazım döver möversin dayak yemeden kaçayım dedi

Kilo bildirimim

Geçen hafta 68,7
Bu hafta 67,8
Giden 900 gr .

Dün 67,6 dü , sanırım yangel yat sporu işe yaramadı
Vayyy bir güzel eksi daha
geçmiş olsun masum regl dönemiyse ondanda ağrı yapar

inşallah sende bize iyi gelceksin sporda yapıyosun galiba bizde sayende gaza geliriz
40 kilomu bana bişiler olu...
İnşallah aminnn spor yaparım evet akşam yazarım inşallah
Tekrar hoş geldin miu .
7. Takım sana ,sende 7. Takıma iyi geleceksiniz inş .
Canımmmteşekkür ederim aminnnn
Anam kıyamam nazara geldi o
Haftayayı merakla bekliyorum masum hadi bakalım şimdiden heyecanlandım

Amanınn ciddi bişi yoktur inş . bende nerde bu hatun diyorum cuma cuma

Nasıl korkuttun onuuuu tüyolar bekliyorum hahahaha

sanırım kuzum

ahhh benim metamı bi tanısannnnn aç sefil kalıp birde tartıya artıyla çıkmışlığım bile var ) izindeyim zaten tekrar diyete ısınma modundayım canım inşallah bu önümüzdeki nisan hedefim 56-57 bakalım inşallah veririm...

O metayı neye uğradığına şaşırtalım o zaman izinden dönünce

ada81 Ada'm süper gidiyorsun kuzum çok motivesin 69 direnci kırılacak merak etme biraz daha sabır kuzum. Sonra gerisi çorap söküğü gibi gidecek
sağolasın sarı şekerim aslında kırdım bi ara hep 68lerle dolandım durdum sonra 69 oldum bu hafta çok spor yapınca ağırlaştım hala 69 larda geziniyorum yoksa 5ten sonra ağzıma bir fındık bile atmıyorum leptin falan iyi çalışıyordur... iki gün spor yapmasam kaslar dinlense görecem kilomuda düğüne az kaldı tek kozum spor diye inceleyim tartı ne derse desin modundayım ))

O metayı neye uğradığına şaşırtalım o zaman izinden dönünce
inşallah canımmm ama çook katı çok direniyor ama güzelde bir yönü var çoook ağır kilo veriyorum ama geç alıyorum bu yaz dana gibi yedim yinede 7li rakamları görmedim çok şükür ... şuan sanki 69larda oturdu kilo değişmiyor ben bu hafta 68 görürdüm ama spor çoook yaptım kaslarım ağırlaştı farkındayım....haftaya bu kas ağırlaşma olayıda biter inşallah net kilomu görürüm ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…