Dün bir arkadaş için 2. Cüzü okudum onlarada gönderdim hülyam ve tüm geçmişlerimize@Antepia27 @ecemavi @MiuLego sagolun bacilar..adini etiketlemeyi unuttugum varsa hepinizden Allah razi olsun..
Tamam tatlımBi bırakınca toparlamak çok zor oluyor masum dimi
O yüzden işte hep takımda olmak lazım yoksa çoook zor..
Ama senin beslenmeni biliyorum ben kuzum çok kısa sürede 5 lere geçersin bile
Tamammm atıcammm az daha karın kası çalışayım
1 aylık bir abs challenge programına başladım ben bugünlerde bi atayım bi de 1 ay sonra atayım bakalım fark var mı
53 ol gel anlaşalım kardeş kilolarla devam edelim
Allah kabul etsin bacimm..Dün bir arkadaş için 2. Cüzü okudum onlarada gönderdim hülyam ve tüm geçmişlerimize
Tebrik ederim AebenimKilo bildirimim
Geçen hafta 68,7
Bu hafta 67,8
Giden 900 gr .
Dün 67,6 dü , sanırım yangel yat sporu işe yaramadı
Tekrar hoş geldin miu .Selam 7. Takım minnoşlarıııı
Yarın cumaaaa kutsal cuma ben derece haberleri duymaya hazırım sizden yine gözüm kulağım burda
Hatta kendim de burda olayım inşallah.. kilo korumayı becericem diye heba ettim kendimi.. artık aus kaptanımın güvenli kollarına bırakmak istiyorum kendimi.. bir de sizlerle olmaksizlerle olsam sanki kilolar çatır çatır gidecek gibi.. herkes eriyip gidiyor burda beni de alın beni deeeee
Ausencia kaptanım yine ben geldim
Bi bırakınca toparlamak çok zor oluyor masum dimi
O yüzden işte hep takımda olmak lazım yoksa çoook zor..
Ama senin beslenmeni biliyorum ben kuzum çok kısa sürede 5 lere geçersin bile
Tamammm atıcammm az daha karın kası çalışayım
1 aylık bir abs challenge programına başladım ben bugünlerde bi atayım bi de 1 ay sonra atayım bakalım fark var mı
53 ol gel anlaşalım kardeş kilolarla devam edelim
geçmiş olsun masum regl dönemiyse ondanda ağrı yapar
inşallah sende bize iyi gelceksin sporda yapıyosun galiba bizde sayende gaza geliriz
40 kilomu bana bişiler olu...
Vayyy bir güzel eksi dahaKilo bildirimim
Geçen hafta 68,7
Bu hafta 67,8
Giden 900 gr .
Dün 67,6 dü , sanırım yangel yat sporu işe yaramadı
İnşallah aminnn spor yaparım evet akşam yazarım inşallahgeçmiş olsun masum regl dönemiyse ondanda ağrı yapar
inşallah sende bize iyi gelceksin sporda yapıyosun galiba bizde sayende gaza geliriz
40 kilomu bana bişiler olu...
CanımmmTekrar hoş geldin miu .
7. Takım sana ,sende 7. Takıma iyi geleceksiniz inş .
Anam kıyamamŞekerler kaptaniçemle görüştüm az önce
Sabah bacağına kaynar kaynar kahve dökülmüşilaç sürmüş. İçin için yanıyormuş çok üzüldüm okuyunca.
Merak etmesinler gelicem dedi. Geçmiş olsunAusencia canım beniiiiiim
Haftayayı merakla bekliyorum masum hadi bakalım şimdiden heyecanlandıminşş miu cumm cnm yaaa, kafamdaa planlar var ama alnımın akı ile çıkamadıgım için kendi kendime yaşayacagım bu planları
bugün tartuıldım amaa bildirim yapmak istemiyorum açıkcası haftaya inşş
ama ne olurs aolsun yapacagım haftaya
yok cnm regliden degil ya , düzensiz yemektenn sanırım
Amanınn ciddi bişi yoktur inş . bende nerde bu hatun diyorum cuma cumaŞekerler kaptaniçemle görüştüm az önce
Sabah bacağına kaynar kaynar kahve dökülmüşilaç sürmüş. İçin için yanıyormuş çok üzüldüm okuyunca.
Merak etmesinler gelicem dedi. Geçmiş olsunAusencia canım beniiiiiim
Nasıl korkuttun onuuuu tüyolar bekliyorum hahahahaBen bi kahvaltı yapıp geleyim .
Eşcaz geç kalınca oğlanı okula ben bıraktım geldim , birde sinir oldum dolapta 60 gömlegi var abartmıyorum 3 gün önce giydiği gömleği soruyo laa benim hasta olup yatmayada hakkım yok diye isyan ettim .
oğlanı bırakıp geldim hala evde hazırlanması 1 saat adamın , ben gelince kaçtı gitti , neme lazım döver möversin dayak yemeden kaçayım dedi
sanırım kuzumVayyy bir güzel eksi daha
İnşallah aminnn spor yaparım evet akşam yazarım inşallah
Canımmmteşekkür ederim aminnnn
Anam kıyamamnazara geldi o
Haftayayı merakla bekliyorum masum hadi bakalım şimdiden heyecanlandım
İnşallah canım. Yanıyorum için için yazmışAmanınn ciddi bişi yoktur inş . bende nerde bu hatun diyorum cuma cuma
Miu bu konuda başarılı değilim canım bakma bu güne yani sana bu konuda örnek olamamNasıl korkuttun onuuuu tüyolar bekliyorum hahahaha
ahhh benim metamı bi tanısannnnn aç sefil kalıp birde tartıya artıyla çıkmışlığım bile varada81 adaaaa 6 lar hemen gidiyor onlar minnoş kilo onları hemen ded ediyoruz başımızdannn.. ben de o kilolardan geldim beni hiç üzmedi 60 lar hemen gitti sende de gidecek eminimmm
Vay sabah yürüyüşü maşallah
1.64 saydın bazen 1.63 de çıkıyor ama onu kaale almıyorum
Kilo kalmadı şükür artık tamamen kaslanmaya yönelik hedefim benim.. yağ yüzdesi düşük olsunkas oranı yüksek
3-5 kilonun 3 haftası var maksimum sende hemen tepiklersin sen onları
Bu kadarı yetmiş zaten adama dahası olmasın gerek yokMiu bu konuda başarılı değilim canım bakma bu güne yani sana bu konuda örnek olamam
Dozunda baskın çıktım haklıydım çünkifazlası kavgaya götürür dozunu iyi ayarlamak lazım
O metayı neye uğradığına şaşırtalım o zaman izinden dönünceahhh benim metamı bi tanısannnnn aç sefil kalıp birde tartıya artıyla çıkmışlığım bile var) izindeyim zaten tekrar diyete ısınma modundayım canım inşallah bu önümüzdeki nisan hedefim 56-57 bakalım inşallah veririm...
sağolasın sarı şekerimada81 Ada'm süper gidiyorsun kuzum çok motivesin 69 direnci kırılacak merak etme biraz daha sabır kuzum. Sonra gerisi çorap söküğü gibi gidecek
inşallah canımmm ama çook katı çok direniyor ama güzelde bir yönü var çoook ağır kilo veriyorum ama geç alıyorum bu yaz dana gibi yedim yinede 7li rakamları görmedim çok şükür ... şuan sanki 69larda oturdu kilo değişmiyor ben bu hafta 68 görürdüm ama spor çoook yaptım kaslarım ağırlaştı farkındayım....haftaya bu kas ağırlaşma olayıda biter inşallah net kilomu görürümO metayı neye uğradığına şaşırtalım o zaman izinden dönünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?