Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendinesalı günü
koşu: 30*4=120
yürüyüş: 90*2=180
egzersiz: 60*3= 180
toplam: 480 point
Perşembe cuma ağrıdan dolayı spor yok kaptan @Ausencia
Geçen haftaki kilo:46.9
Bu hafta:45.9
Fark:1.0 kg
Yüzde:%2.132
iki gündür ağrıdan dolayı yemek yiyemiyorum son 500 gram 2 günde gitti
Şükür kuzumAynen canım çok şükür
Kaptanım hastalık olunca bir şey yapamadımKilom 53.5 -200 sanırım çok yoğunum hesaplayamadım da söyleyip işime kaçacağım Kilomun daha az olduğunu düşünüyorum hala regli olamadım tutuyor gibi beni düşün sana söylediğim o balığı akşam yemedim 1 kase yopurt 1 ad.nektari 2 ymk kaşığı silme chia tohumu ekledim onu yedim uyudum sadece
Bu hafta hiç bir şey veremedim doğru düzgün regli olamadım bekletiyor beni omu tutuyor anlamadım hasta olduğum için sporda yapamadım ama bildiğin akşamları aç karnıma uyudum hala daha göremedim rakam
40 kilo olup yok olmak istiyorsalı günü
koşu: 30*4=120
yürüyüş: 90*2=180
egzersiz: 60*3= 180
toplam: 480 point
Perşembe cuma ağrıdan dolayı spor yok kaptan @Ausencia
Geçen haftaki kilo:46.9
Bu hafta:45.9
Fark:1.0 kg
Yüzde:%2.132
iki gündür ağrıdan dolayı yemek yiyemiyorum son 500 gram 2 günde gitti
Yeter yeter aynen kuzum :) ileriki zamanlarda foto atarım inşallah.. daha veremem zaten et kalmadı vücuttaKuzum iyisin ya maşallahyeter bence bu kilo iyi, süper duruyordur eminim
1,54-1,55 boy ile 55 kilo olmaya çabalıyorumyazık bana da
1 ay süre verdim kendimespor ve diyetle kalanı da veririm evelAllah canım
Yeter yeter aynen kuzum :) ileriki zamanlarda foto atarım inşallah.. daha veremem zaten et kalmadı vücutta
55 olunca da o kiloyu beğenmiceksin saydın bak görama çok az kalmış sabır ha gayret.. spor olursa hemen giderler
7. Takımda ilk bildirimimi yapayım ben de
Ay çok heyecanlııı
Geçen hafta: 54.9
Bu hafta: 53.7
Fark: 1.2
Yüzde: 2.19
Masummmmm değişelim kuzum bana seninkini ver onu da 53 yaparım hemen.. ya da gerek yok sen zaten yaparsınayyyy kilon süper yaaaaa keşkem benim olsa
Hoşbuldum begümtakıma hoşgeldin
zaten 53 kilosun amacın ne söyle
Masummmmm değişelim kuzum bana seninkini ver onu da 53 yaparım hemen.. ya da gerek yok sen zaten yaparsın
merakla bekliyoruz fotonu canımYeter yeter aynen kuzum :) ileriki zamanlarda foto atarım inşallah.. daha veremem zaten et kalmadı vücutta
55 olunca da o kiloyu beğenmiceksin saydın bak görama çok az kalmış sabır ha gayret.. spor olursa hemen giderler
Bi bırakınca toparlamak çok zor oluyor masum dimiaaa kıeşke öyle bir imkan olsaaa
haftaya bildiirim yapacagımm
bakalım şuan tartılmıyorum
haziranın son haftası 63.6
3 aydır tozutma modu
Tamammm atıcammm az daha karın kası çalışayımmerakla bekliyoruz fotonu canım
evet az kaldı tatlım aynenyazarken aklıma geldi benim de 55 olunca 50 mi olsam dedim içinden kim bilir belli mi olur belki olur hedefime ulaşayım da onu o zaman düşünürüm, şartlar ve zaman ne gösterir bilemeyiz
Aç mı kaldın naptın naptın maşallahGunaydin kizceler
Gecen hafta:76.1
Bu hafta:74.5
Fark:1.6
Yuzde:2.102
Kızlar tatil dönüşü aksami 79 lu sabahi 78 li bir rakam gördüğümü de yazayim da ne kadar azimli oldugumu gostermis olayim
vayyyy süpersin HülyamGunaydin kizceler
Kızlar tatil dönüşü aksami 79 lu sabahi 78 li bir rakam gördüğümü de yazayim da ne kadar azimli oldugumu gostermis olayim
Ortim mortim tebriklerGunaydin kizceler
baş agrısı çekiyorum hergün ya
sanırım diyeti bozup kh yiyince oluyor bu durum
birde düznsiz dengesiz uykudan
ptesi bi sihirli degnek bekliyorum umarım hafif bir dokunuş yapar
Hoşbuldum begüm
Ajan gibi şeyler
53.0 olucam sonra onu korucam siz olunca bana iyi geleceksiniz eminim siz kalp ben..
Bi de güneşinkızını kıskandım40 kilo resmen belki 40 olur bir rüzgarla uçar giderim
Hahahahha fotoğraf harikaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?