- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
limon almam lazim önceWhite Lily kalk kızzzz dukan birası hazırlayalım malzemelerim yanımda işe gidince hemen hazırlıcam içelim
Sende sağol canım benimsağolasın sarı şekerimaslında kırdım bi ara hep 68lerle dolandım durdum sonra 69 oldum bu hafta çok spor yapınca ağırlaştım hala 69 larda geziniyorum yoksa 5ten sonra ağzıma bir fındık bile atmıyorum leptin falan iyi çalışıyordur... iki gün spor yapmasam kaslar dinlense görecem kilomuda düğüne az kaldı tek kozum spor diye inceleyim tartı ne derse desin modundayım ))
eğer kendimi aynada beğenirsem çekecem aklımda bakalımmmm kırmızı pantolonla nasıl duracamSende sağol canım benimaynen kuzum, spor kaslarında şişlik yapmışta olabilir Pes etmek yokkk, ulaşıcaz hedef kilolarımıza düğüne giderken foto istiyoruzzzzz
eminim süper görüneceksineğer kendimi aynada beğenirsem çekecem aklımda bakalımmmm kırmızı pantolonla nasıl duracam)
inşallah kaynanamın önünden geçecem hiç bakmayacam ona hahahahaeminim süper görüneceksin
evde olan şekerler müsait iseniz Tlc de Ağır Yaşamlar 2. yıl hikayelerini anlatıyor
aa hemen bakayım ben spor yaparkende onlara bakıyorum bi gaza geliyorum anlatamamevde olan şekerler müsait iseniz Tlc de Ağır Yaşamlar 2. yıl hikayelerini anlatıyor
Temizlige hazirlandim benim program baslamiskeşke evde olsaydım yaaa
netten izlemeye çalışayım canlı olarak
gel haftaya geeelll :) merak ediyoruzzzinşallah canımmm ama çook katı çok direniyor ama güzelde bir yönü var çoook ağır kilo veriyorum ama geç alıyorum bu yaz dana gibi yedim yinede 7li rakamları görmedim çok şükür ... şuan sanki 69larda oturdu kilo değişmiyor ben bu hafta 68 görürdüm ama spor çoook yaptım kaslarım ağırlaştı farkındayım....haftaya bu kas ağırlaşma olayıda biter inşallah net kilomu görürüm))
Allahım bu nasıl kilo vermek naptın saydın nasıl verdinKilomu bildireyim wc beklemekten biçare düştüm
midemdeki gök gürültüleri de cabası
Geçen Hafta: 62,4
Bu Hafta: 59,8 şükürler olsun yine yine yeniden
Fark: 2,6
Yüzde : 4,17
Ausencia mortim Munzevi Zencefil
tamam anlaştık.. tadı güzel güzelllllimon almam lazim öncezaten saati yok ya bu içeceğin, öğlen civarı yapar aksama kadar içerim. Tadı inşallah iyidir valla tadını sevmezsem 30 gün yaptıramaz hicbir güç bana
herkes sana şaşlınlıktaninşallah kaynanamın önünden geçecem hiç bakmayacam ona hahahaha3 yıldır ilk defa tüm aile orada olacak herkes karşılacak hahahah
Temizlige hazirlandim benim program baslamis
canım benim canımmmKilomu bildireyim wc beklemekten biçare düştüm
midemdeki gök gürültüleri de cabası
Geçen Hafta: 62,4
Bu Hafta: 59,8 şükürler olsun yine yine yeniden
Fark: 2,6
Yüzde : 4,17
Ausencia mortim Munzevi Zencefil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?