Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

White Lily kalk kızzzz dukan birası hazırlayalım malzemelerim yanımda işe gidince hemen hazırlıcamiçelim
limon almam lazim önce zaten saati yok ya bu içeceğin, öğlen civarı yapar aksama kadar içerim. Tadı inşallah iyidir valla tadını sevmezsem 30 gün yaptıramaz hicbir güç bana

Sende sağol canım benim aynen kuzum, spor kaslarında şişlik yapmışta olabilir Pes etmek yokkk, ulaşıcaz hedef kilolarımıza düğüne giderken foto istiyoruzzzzz

ayyyy ayyy çook geçmiş olsun Ausencia

Sende sağol canım benim aynen kuzum, spor kaslarında şişlik yapmışta olabilir Pes etmek yokkk, ulaşıcaz hedef kilolarımıza düğüne giderken foto istiyoruzzzzz
eğer kendimi aynada beğenirsem çekecem aklımda bakalımmmm kırmızı pantolonla nasıl duracam )

gel haftaya geeelll :) merak ediyoruzzz
Allahım bu nasıl kilo vermek naptın saydın nasıl verdin dur kız maşallahı da kondurayım da
limon almam lazim önce zaten saati yok ya bu içeceğin, öğlen civarı yapar aksama kadar içerim. Tadı inşallah iyidir valla tadını sevmezsem 30 gün yaptıramaz hicbir güç bana
tamam anlaştık.. tadı güzel güzellll

canım benim canımmm Çok sevindim maşallah sana İlk kez yarışları kaybettiğim için üzülmüyorum aksine çok seviniyorum Ne güzel bir fark kalmamış üstünde mis gibi hafiflemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…