Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldinnnnn İpekkkk,cuma günü kilon fazla çıkarsa kaptanım münasip bir ceza düşünecektir Şaka bi yana;dişini sık,atarsın 2 günde kaçamakları vücuttan canım

Hosbulduk.Zaten sikacam disimi nevcim baska carem yok.Hele de kardesimi karsimda boyle suzulmus gorunce daha bi istahlandim zayiflamaya.Insanin cani cekiyor bi yerde :)))
Kacakmaklari atarimda nevcim su bitki caylarini icmeme ragmen kilom hala 81.4-81.3 cikiyor.Hala odemi atamadim.2 gundede yemeden 1 kilo alacak halim yok diye dusunuyorum.Bakalim yarin gorecez halimizi gun boyu dans dans dans

Ayran detoksunu sen de deneyebilirsin canım,güzel ödem söker...

Ayran detoksunu sen de deneyebilirsin canım,güzel ödem söker...

Yaa henuz oyle seyler yapamiyorum.Emzirdigim icin.Sutum giderse cok vicdan azabi cekerim.Hele simdi tr de kizim iyice yapiskan oldu.Deli gibi emiyor.Gogus uclarim yara oldu artik.Disleride cikinca cok acitmaya basladi

Yaa henuz oyle seyler yapamiyorum.Emzirdigim icin.Sutum giderse cok vicdan azabi cekerim.Hele simdi tr de kizim iyice yapiskan oldu.Deli gibi emiyor.Gogus uclarim yara oldu artik.Disleride cikinca cok acitmaya basladi
Ayran çorbasının içindeki her besin süt yapıyor ama tabi sen de haklısın,ne olur ne olmaz.Canım sabahları aç karnına bir yemek kaşığı yulafı sütle karıştır ye kahvaltından önce.Hem deli gibi süt yapar,hem de seni tok tutar iştah azaltır.Bunu tavsiye ettiğim arkadaşım uyguladı,hala dua ediyor bana

Tamam canim mutlaka deneyecegim.Kiz sen olmazsan napariz biz :)))Butun pratik cozumler sende valla.Gun icinde aklima bisey takildiginda neve sorayim kesin bilir diyorum.Minnettarim sana...
Bu arada sen statta yurudugunde kac km yurumus oluyorsun nev.Birde sence sporu hangi saatlerde yapmak iyi

12 temmuz tarihli SALI günü 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=27
SAFERAN=10
PABYA=19
RANA.ABLE.=9
AZERİKIZI=3
GANFED=0
NEV81=26
İPEKYOL51=3
ANŞAA=3
Yatmadan geride bıraktığımız günün paylaşım durumunu kaydediyim dedim canlarım.Dünün şampiyonluğu Kaptanımdaaaaa Ben de 1 mesaj farkla kaçırmışım :82:

Son düzenleme:

Mizmizlanayim bira benimki eksik yazilmis banane banane 3 degil 5 tane olmaliydi aslinda

Canımsın Nevv'in işi gücü yok bitanem;akşama kadar diyet spor ne bulursa okuyor.Bir de İpek'cim ben birşeye taktım mı,24 saat kafam onunla meşguldür;işte şimdi 5 aydır bu diyet meseleleri ile Ondan önce roman yazıyordum,6 ay başka hiçbirşey düşünmedim ona yoğunlaştım;aklımda ne varsa onun dışındaki herşeye fikren soyutlanıyorum.İyi düşüncelerin için teşekkür ederim canım Ben stadda 10 tur atıyorum canım.Bir tur 400 m imiş,yani 4 km yürüyüş yapmış oluyorum tempolu.Bu 10 turu 30-35 dakikada atıyorum,kalan 25 dakikada da staddaki aletlerle çalışıyorum,twist-uzay yürüyüşü gibi.Sporun en verimli saati erken yapılmış bir kahvaltıdan sonra sabah 08:00-10:00 saatleri ya da 6 da en geç yenilen akşam yemeğinden 2 saat sonra 20:00-22:00 saatleri arasıymış.Ama tabi sabah olanı daha çok tercik edin diyorlar,ben akşam yapıyorum ama.Bir de canım,aralarda da ne zaman aklıma gelse oturduğum yerde bile olsa 100 kere kollarımı açıp kapatıyorum mesela,gelenler geliyo kalkıyorum 100 kere oturup kalkıyorum mesela,yani ara ara yapmak da önemliymiş.Bir de canım sporda en önemli sır,hergün aynı saatte yapılmasıymış.Bunu herkes bir ağızdan söylüyor.Ama ne yaparsam yapıyım,hala aynadaki fark beni tatmin etmiyor.İnsan verdikçe nasıl sabırsızlanıp hırslanıyormuş ilginç gerçekten.İnşallah kurtulucaz İpekkkkk,hepimiz

Azerim,İpeğim ben biraz oyun oynayım;acıktım,kafam dağılsın.Öpüyorum kocaman sizi

Insallah gulum yaaa.Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.Azeride gelmis ama benim uyumam lazim sabah erken kalkacagim.Hepinize iyi geceler,tatli ruyalar.Opuldunuz

hanii ben kızzzzkızlar sizi özledim beeeeaaaa
meyvemmmm seni görüyorum aşşada gel iki çirtik hanek edek...:)

günaydın demeden dalmışım günaydın güzellerimmmm

Son düzenleme:
arada girip bakıyorum size merak ediyorum napıyolar kızlar diye bana gelirse hala aynıyım evde bulduk gibi taşınmasını bekliyoruz içindekilerin tam çapraz apartman ben emekli olana kadar bu çevrede oturmak zorundayım yoksa bu kadar problem olmazdı offf şimdide arkadaş başımı yiyor ben izine çıkıcam diye eee ben bilmiyorum ki içindekilerin hangi gün taşınıcagını haftaya izin almak istiyor ev boşalırsa ben boş boş bir hafta durucaammı başkada sıkıntılar falan işte büleee

Son düzenleme:
hanii ben kızzzzkızlar sizi özledim beeeeaaaa
meyvemmmm seni görüyorum aşşada gel iki çirtik hanek edek...:)

günaydın demeden dalmışım günaydın güzellerimmmm

doğam doğam bende seni özledimmmmmmm

nerelerdesinb sen bakimm görüşmeyeli ben neler neler yaptım bi bilsen melankolik bi haldeyimm
durumumun özetini sonunda buldum melankoli

saka bi yana evlilik göründü bana yavastan püfffff amaa neler oldu neler işteeee

sende ev bulmussun ablam tasında kur düzenini bayrama kadar bak bayramda fıstıklı baklava yemeğe gelcem

meyvemmmmm gerçektenmi çabuk anlatttt heee gelirsin baryamda öpersin ablanın elini yersin baklavanı yuvarlamanı :)

pabya merhaba hoş geldin takıma biz sabah kuşlarıyız meyvem le izinliyiz şu an ramazanda dönerim taşınma işim bitsin aranızdayım inş

pabya merhaba hoş geldin takıma biz sabah kuşlarıyız meyvem le izinliyiz şu an ramazanda dönerim taşınma işim bitsin aranızdayım inş

evet ha dönün takıma kalabalık olunca daha motive oluyor insan,bende geçen hafta katıldım takıma gerçekten çok motive edici arkadaşlar var.şimdiden hepsi haklarını helal etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…