evet ha dönün takıma kalabalık olunca daha motive oluyor insan,bende geçen hafta katıldım takıma gerçekten çok motive edici arkadaşlar var.şimdiden hepsi haklarını helal etsinler.
meyvemmmmm gerçektenmi çabuk anlatttt heee gelirsin baryamda öpersin ablanın elini yersin baklavanı yuvarlamanı :)
baklavamı yerken kahvemi içerken anlatırım
ben çıkıyorum kalıp sohbet etmek istedim ama hem ev işleri duruyor,hem yemek yapmamışım birde hendi çorbamı yapmam gerekiyor.2 gün ayran detoksu yapcam bakalım cumaya ne olacak.
slm kızlar ne var ne yok görüşmeyeli çok özledim hepiciğinizi
bende özledim sizleri valla kız sende bişey yokmu bak everiyoz meyveyiii
yakında sözlenebilirim kızlar
bütün takımı topla gel ben size neler neler yaparım amanın kırmızım görürse yemek muhabbeti yaptığımızı bizi teee nerelere kadar kovalar
kızlarrr 2 gündür ballı tarçın içiyorum tatilde 700 gr almışım altı üstü 3 gün gittik neyse şimdi 100 gram eksideyim ama sancım var bu gün reğl olucam heralde durum buuuu yaneeee
haha bizi istesede kovamaz kii
Ben içli köfte istemem ama bak söylim bana dolmalar yap ben dolma yerim bolca 1 tencere sarma yeme kabiliyetine sahibim :90::90:
hadi hayırlısı inş senle meyvem tükkanın önünü kapamayın çekilin daha sırada kırmızımla neviim var inşallahhhhhhhh
tebrikler canım şimdiden[/b]
300 gr ın lafınımı ediyorsun sen bakimmm benim + larım seni ezer gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?