Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet ha dönün takıma kalabalık olunca daha motive oluyor insan,bende geçen hafta katıldım takıma gerçekten çok motive edici arkadaşlar var.şimdiden hepsi haklarını helal etsinler.

evet ya takımımız bi tanedir sende inş istediğin kiloya inersin

ben çıkıyorum kalıp sohbet etmek istedim ama hem ev işleri duruyor,hem yemek yapmamışım birde hendi çorbamı yapmam gerekiyor.2 gün ayran detoksu yapcam bakalım cumaya ne olacak.

slm kızlar ne var ne yok görüşmeyeli çok özledim hepiciğinizi

ben çıkıyorum kalıp sohbet etmek istedim ama hem ev işleri duruyor,hem yemek yapmamışım birde hendi çorbamı yapmam gerekiyor.2 gün ayran detoksu yapcam bakalım cumaya ne olacak.

kolay gelsin canımm o çorbada çok dikkat etmeden bile 1 kilo veriyordum ben tansiyon problemin varsa az tuz at bişey olmaz

kızlarrr 2 gündür ballı tarçın içiyorum tatilde 700 gr almışım altı üstü 3 gün gittik neyse şimdi 100 gram eksideyim ama sancım var bu gün reğl olucam heralde durum buuuu yaneeee

bütün takımı topla gel ben size neler neler yaparım amanın kırmızım görürse yemek muhabbeti yaptığımızı bizi teee nerelere kadar kovalar

haha bizi istesede kovamaz kii

Ben içli köfte istemem ama bak söylim bana dolmalar yap ben dolma yerim bolca 1 tencere sarma yeme kabiliyetine sahibim :90::90:

haha bizi istesede kovamaz kii

Ben içli köfte istemem ama bak söylim bana dolmalar yap ben dolma yerim bolca 1 tencere sarma yeme kabiliyetine sahibim :90::90:

sen içli kötfenin gerçeğini yememişsin kii yesen var yaaaaa çok güzeldir yanii dolmada antep dolması yaparım sana fındıklı fıstıklı deil acılı ekşili hımmmm

amanın kimseler gelmeden kaçak meyvem kötü yerlere gidiyor işin sonu :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…