Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy doğam ben yiyemiyorum ki hiç bişi kek yiyorum sadece
öğlen nohut pişiricem ama gel gör onuda rondodan gecirip çorba gibi yicem ne hallere düştüm allahım sonu ii olsun bu çilenin
şimdi o dolmalara gömülmek vardı

iki kuş vurucam ama bi taşla hem dişlerin hemde zoraki diyet canım yaaa çorba türü yap hep napıcan bir ara idare ediceksin cacık falan da ye ben rendeliyorum salatalıgı güzel olur yutarsın çiğnemedn yiyebilirsin belki

evet canım idare edicem artık.. öğlen cacık yapmak geciyordu aklımdan zaten doyurur o beni..

orduda cnm yaaaaa annemlere çok uzak olcam

ahh ahhh aynı dert bendede var iştee

Gunaydin kizlarr

Bir bakim dedim ise gitmeden ama saolsun doga ablam ve meyvidimin geldigi belli olmus oku oku anca geldim.. Meyvisim bizede anlat, neler oldu baban nasil ikna oldu??
Doga ablacim sende iyisin insallah. Tatildeki artin okadar cok degil eminim donene kadar eksiye ibersin insallah cabucak tasinirsinizda... Julicim senide simdiden tebrik ederim.. Ama cekilin onumuzden artik kalabalik etmeyin sira bana ve neve gelsin demi

Pabyacim, sanada gunaydin tatlim..

oh çok şükür bulmuşsun ya...taşınırsın inş....tez zamanda......
bizede anlatsan ne olur sanki çatlarız valla.........

kızlarrr 2 gündür ballı tarçın içiyorum tatilde 700 gr almışım altı üstü 3 gün gittik neyse şimdi 100 gram eksideyim ama sancım var bu gün reğl olucam heralde durum buuuu yaneeee
süpersin kiloları verip gel....

ben de gelceeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm................:84::84::84::84::84::84::84:

sağol cnm ama bnm nişan ramazan sonu ama
hayırlı olsuun...............

günaydın kızllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr................................

işte rafetten yeni favori parçam.....canlarıma gelsiiin...............

[video=youtube;nX89tnwI2ic]http://www.youtube.com/watch?v=nX89tnwI2ic[/video]

deniz sekiyi sevmesemde parça güzel valla.....

[video=youtube;CReWHb8vsAk]http://www.youtube.com/watch?v=CReWHb8vsAk&playnext=1&list=PL6059A83C72830526[/video]

Son düzenleme:
Julia ve meyvecim ikinizide tebrik ediyorum.Ins hayirli bir sekilde sevdiklerinize kavusup mutlu bir yuva kurarsiniz.Sonra da arkanizdakilerin(kirmizim ve nev) onunu acariniz

Julia ve meyvecim ikinizide tebrik ediyorum.Ins hayirli bir sekilde sevdiklerinize kavusup mutlu bir yuva kurarsiniz.Sonra da arkanizdakilerin(kirmizim ve nev) onunu acariniz

amin inşallah cnm darısı tüm sevenlerin başına

saferanım annemler istiyorsan ailen olarak üzerimize düşeni yaparız ama gönül rızamız yok bizim bu evliliğe dediler annem cok sey dedi üzdü falan beni işte bir sürü sey oldu ama sonunda öyle dedi..

allah tan hayırlısını iste canım üzülme yaa....onlar da alışır sen mutlu olursun onlarda kabul eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…