sağol cnm ama bnm nişan ramazan sonu ama
olsun canımm adı konuyor iş ciddiye biniyor ya o da olurrr düğünde olurrrr bebekde olurrrr
sen içli kötfenin gerçeğini yememişsin kii yesen var yaaaaaçok güzeldir yanii dolmada antep dolması yaparım sana fındıklı fıstıklı deil acılı ekşili hımmmm
Amanın kimseler gelmeden kaçak meyvem kötü yerlere gidiyor işin sonu :86:
sağol cnm ama bnm nişan ramazan sonu ama
olsun tatlım yaa ramazan sonuna cok az bi zaman kaldı ancak yetişir zaten hazırlıklar..
bnmkiler teee orduda kış gelmeden olsun dioruz
ayyyy doğam ben yiyemiyorum ki hiç bişi kek yiyorum sadece
öğlen nohut pişiricem ama gel gör onuda rondodan gecirip çorba gibi yicem ne hallere düştüm allahım sonu ii olsun bu çilenin
şimdi o dolmalara gömülmek vardı
ee sizin ev nerde olcak julıacım nerde yasıcanız.
iki kuş vurucam ama bi taşla hem dişlerin hemde zoraki diyetCanım yaaa çorba türü yap hep napıcan bir ara idare ediceksin cacık falan da ye ben rendeliyorum salatalıgı güzel olur yutarsın çiğnemedn yiyebilirsin belki
orduda cnm yaaaaa annemlere çok uzak olcam
ahh ahhh aynı dert bendede var iştee
oh çok şükür bulmuşsun ya...taşınırsın inş....tez zamanda......arada girip bakıyorum size merak ediyorum napıyolar kızlar diye bana gelirse hala aynıyım evde bulduk gibi taşınmasını bekliyoruz içindekilerin tam çapraz apartman ben emekli olana kadar bu çevrede oturmak zorundayım yoksa bu kadar problem olmazdı offf şimdide arkadaş başımı yiyor ben izine çıkıcam diye eee ben bilmiyorum ki içindekilerin hangi gün taşınıcagını haftaya izin almak istiyor ev boşalırsa ben boş boş bir hafta durucaammı başkada sıkıntılar falan işte büleee
bizede anlatsan ne olur sanki çatlarız valla.........doğam doğam bende seni özledimmmmmmm
nerelerdesinb sen bakimm görüşmeyeli ben neler neler yaptım bi bilsen melankolik bi haldeyimm
durumumun özetini sonunda buldum melankoli
saka bi yana evlilik göründü bana yavastanpüfffff amaa neler oldu neler işteeee
sende ev bulmussun ablam tasında kur düzenini bayrama kadar bak bayramda fıstıklı baklava yemeğe gelcem
süpersin kiloları verip gel....kızlarrr 2 gündür ballı tarçın içiyorum tatilde 700 gr almışım altı üstü 3 gün gittik neyse şimdi 100 gram eksideyim ama sancım var bu gün reğl olucam heralde durum buuuu yaneeee
sen içli kötfenin gerçeğini yememişsin kii yesen var yaaaaaçok güzeldir yanii dolmada antep dolması yaparım sana fındıklı fıstıklı deil acılı ekşili hımmmm
amanın kimseler gelmeden kaçak meyvem kötü yerlere gidiyor işin sonu :86:
hayırlı olsuun...............sağol cnm ama bnm nişan ramazan sonu ama
Julia ve meyvecim ikinizide tebrik ediyorum.Ins hayirli bir sekilde sevdiklerinize kavusup mutlu bir yuva kurarsiniz.Sonra da arkanizdakilerin(kirmizim ve nev) onunu acariniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?