- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
OOo afiyet olsun ımmmmmEşimle kızımı bekliyorum. İğdedalı bilir belki burda bir dönerci zeki var.Kenar köşe biyer ama müşterisi çok fazla çoğuda memur kesim:) Baba kız magandalar gibi döner yiyeceğiz dediler. Tam birbirine uygun kafada benimkiler:) Kızım bide ciğer yiyelim baba dediOnları bekliyorum bende
Sağol canımOOo afiyet olsun ımmmmm
Tebrik ederim canımIlk bildirim benden gelsin.
Sabah cok actim.
Yuruyusden once bi iki lokma attim agzima
Gecen hafta 65.1
Bu. Hafta. 64.5
Fark. 600gr
Yuzde 0.92
Tebrikler canım bu arada hayırlı olsun hoşgeldin7. Takımda ilk bildirimimi yapayım ben de
Ay çok heyecanlııı
Geçen hafta: 54.9
Bu hafta: 53.7
Fark: 1.2
Yüzde: 2.19
Tebrikler canımsalı günü
koşu: 30*4=120
yürüyüş: 90*2=180
egzersiz: 60*3= 180
toplam: 480 point
Perşembe cuma ağrıdan dolayı spor yok kaptanAusencia
Geçen haftaki kilo:46.9
Bu hafta:45.9
Fark:1.0 kg
Yüzde:%2.132
iki gündür ağrıdan dolayı yemek yiyemiyorum son 500 gram 2 günde gitti
Tebrik ederim canımGunaydin kizceler
Gecen hafta:76.1
Bu hafta:74.5
Fark:1.6
Yuzde:2.102
Kızlar tatil dönüşü aksami 79 lu sabahi 78 li bir rakam gördüğümü de yazayim da ne kadar azimli oldugumu gostermis olayim
Tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen hafta 68,7
Bu hafta 67,8
Giden 900 gr .
Dün 67,6 dü , sanırım yangel yat sporu işe yaramadı
Tebrikler canımKilomu bildireyim wc beklemekten biçare düştüm
midemdeki gök gürültüleri de cabası
Geçen Hafta: 62,4
Bu Hafta: 59,8 şükürler olsun yine yine yeniden
Fark: 2,6
Yüzde : 4,17
Ausencia mortim Munzevi Zencefil
Tebrik ederim canımKilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 60.5
Bu hafta 60.0
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.826
Doğru hesapladım sanırım :)
Tebrik ederim canım maşallah çok iyi vermişsinBen diyetisyeden güzel habelerle geldim diyetisyen tartısında 73.0 düm 2 kilovermişim 2 side yağdan vücüd yaşım 41 39 cekilmiş metada duraklama minaral proteyin sıvı artışlarım güzel tam tamına 5 ayda 25 kilo vedim 20 si yağdan çok az kas kaybım var çok şükürburda en büyük dilim Ausencia 'nın onun destegiyle oldu onunu güzel kalbiyle oldu
Çok sevindim ablacım tebrik ederimAy çok şükür Rabbime
Geçen hafta 109.5
Bu hafta 107.4
Fark 2.100
Yüzde 1.9
Cooook mutluyum
Ay durun kendimide tebrik ediym
Görmemiş bı kilo verme meselesi
5haftalik emek var
Çok şükür
Sizi çok seviyorum sevgili takımım
İyiki hayatımda Diniz
Tebrikler canımAyy yogunluktan bildirim yapamadimm
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark =600 gr
Yuzdesini bilemedimmm
Ausencia
Tebrik ederim canımbildirimi unuttum ben ya.
geçen hafta: 73
bu hafta: 72.2
Fark: 800 gr.
Yüzde:1.09
Canım cok tesekkur ederimGozunden kalp cikaran emoji yaptim say bin tane
Yok kaptanim alt limit 2tamam canım ... yaptığın hafta yine ekleriz
o balık krakerler nasıl sırıttı o güzelim menü de yahu
anam delice su 2 lt mi ? senin zaten 2 altına hiç düşmemen gerek
nem sadece 40 dk yapabildim .... eşim spordan çıkınca alayom sizi yemeğe çıkalım dedi ...onu bekliyorum şimdi
auscum 3 kilo dan fazla gibiydi. cok sukur cumaya kadar toparladim. spor olayi da bana iyi geldi. ya yuzme ya fitness hafta 3 4 gun olacak ins. bugunku menumu de yazayimcanım negatiftir o ..günün geçmiş sonuçta .
Hadi sıkma canını
2 kilodan az ... biraz sıkma ve sporla gider sedacım ... bu menülerle devam et ...sporu sakın bırakma yeter canım
canim dun 1 saat yuzme vardiEki Görüntüle 2045032
Eki Görüntüle 2045033
Eksik gedik yoksa ... sonuçları hesaplayacağım güzeller ?
Çok çok özür dilerim herkesten net bağlaticam hala gelip bagliycaklar. Başkasından giriyorum yine benim tel cekmiyor. Güncel kilom 59.6
Inşallah bu sefalet günleri sona erecek.bu şekilde de çok mahcup oluyorum herkese çok özür dilerim tekrar çok utandım ancak başkasını görüp telefon alabildim elime .Benim telefondan internet imkansız maalesef. Kaptan ben en erken ekimde izne çıkabiliriz değil mi ?Ausencia
Böyle çok mahcup oluyorum da o nedenle sordum izni yoksa sizi bırakmaya niyetim yok
@MiuLegoÇok çok özür dilerim herkesten net bağlaticam hala gelip bagliycaklar. Başkasından giriyorum yine benim tel cekmiyor. Güncel kilom 59.6
Inşallah bu sefalet günleri sona erecek.bu şekilde de çok mahcup oluyorum herkese çok özür dilerim tekrar çok utandım ancak başkasını görüp telefon alabildim elime .Benim telefondan internet imkansız maalesef. Kaptan ben en erken ekimde izne çıkabiliriz değil mi ?Ausencia
Böyle çok mahcup oluyorum da o nedenle sordum izni yoksa sizi bırakmaya niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?