Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım şaka yapıyorum de takım kaptanlığını bırakıyor musun neden ama ben başkasına diyememm

Ausencia kaptanım dün ki menümü belirteyim hazır şoklardayken ve sana yazıyorken

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 ymk kaşığı silme bal
Öğle; 12:20 - 1 kaseden az tavuk çorbası + 6 ad.isveç köftesi(yuvarlak orta)+yarım kase mevsim salata + yarım kase cacık
Ara; 2 kupa dukan içeceği
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon istavrit tava + yarım kase mevsim salata

Federaller kim oluyodu uzun zamandir amerikan filmi izlemiyorumda

Onlar polislerin daha havalisi FBI oluyodu diye biliyorum

Geçen bende ütü masası bakiyorum 1000tl dedi utuyu kendimi yapıyo dedim

günaydın kızlar

ah ahhhh deliriciğimmm evde badana var

Allah kolaylık versin

Kendi yapıyorsa hemen alalım

İyiyim Begüşüm geldim işe 1 olsa da gitsem modundayım dünün yorgunluğunu akşam erkenden uyuyarak atlattımSen neler yapıyorsun

Ayy keşke yapsa inan alırım
Ben bugün işe gitmedim kuzum çamaşır lar yıkanıyor sonra amasraya gecicem

ay efserim ne gözü yaşlı çıktınız kız azıcık naz yaptım ... ayyyy bacağım ... çekilin ..şuraya bir yastık koyun altına .. ayyy su getirin

ay efserim ne gözü yaşlı çıktınız kız azıcık naz yaptım ... ayyyy bacağım ... çekilin ..şuraya bir yastık koyun altına .. ayyy su getirin
Ben yanıktan cok korkarım gecenlerde görümcemin oğlu küle bastı ayagı yanmıştı o zamanda çok üzüldüm
Ne diyon ben yaparım yanıga dayanamam ben agzına üzüm bile salandırırım

Akşam kütükle biraz tartıştık şimdide kendi kendimi yiyorum ne yapsamda kendi kendimi doldurmasam gerci 2 secenek var ya kendimi dışarı atacagım yada evide kalıp ev işi sinirli oldumu hareket edemiyorum en iyisi dışarımı atsam kendimi

Ohh çok iyi kuzum ya keşke bende gelmeseydim Keyfini çıkar Amasranın
Birgun beraber de gideriz inşallah
Sende bugun çok güzel bir etkinliğe gidiyosun tadını çıkar

1 dk düşünme at kendini dışarıya havalar soğuyunca zaten eve hapis oluyoruz, havalar guzelken kaçırma derim

Başım üstüne diycemde bebelerin benle gezinti olur çıkar kız

Verom bi şekilde kendin bak benrlerine bakıcı işi çıks

Bebe demişken dün eşim aradı bi mevzu için nerdesin ses kalabalık geliyo dedi , be de evdeyim kızlarla yusufum var kalabayız tabi dedim . Eşim "Allah sayılarını artırsın " demezmi aminnnn dedim .
Ay küçük kız bi seviniyo sonunda babamda istiyo diye

İlk günaydına kadar geldimmmm...şunları kaybetmeden bi çıkarayım aradan ..sonra sabahtan devam

Menünü yine çok beğendim kuzum , bu hafta genelde bu tarzdı aslında da sana verdiymeyen neydi acaba

daha çooook yağ yakacaksın efserim

Gelmişken menü bildirimi yapayım
Sabah
1 caybardagi yarimyagli süt
2 3 kaşık kellogs larin sadesinden
Öğleyin
Köfte yoğurt
Aksam
Yoğurt biraz kıyma

Spor fix 2 saat tempolu yürüyüş 240 puan

çok güzel ... verdim diye kilo koyverme ... bu hafta hedefin büyük

aslında karbonu biraz bol menü .... ama sen tatlıdan uzak kalıp , aralarda kaçamak yapmayınca da verebiliyorsun sedacım .
Spora tabii ki de devam kasırgam

KOlay gelsin güneşim ... bu hafta seni hiç göremedik mezuniyete hazır mısın de hele bakem ?

harbiden tuhaf menü olmuş aebenim ...

aaaaaaaaaa koşun aaaa dostlar megüm menüde kurabiye gördümmmm yetişinnnnnn

canım güzel menü .

eğlenme dinlenme bak ahum eğlenip dinlenirken yeme yeter

çok sinir bozucu ...gece okudum ben bunu ... ama cidden kafam leyla idi unuttum yazmayı .
benzer örnekler yaşadım bende ...
Çok bir cezası olmayacağı gibi ... kim bilir eşi ise polisi görünce şikayetçi olmayacak zaten kadın

saat olarak geç olması dışında evet o etlerle iyi atlatmışsın ...aynı saatlerde etlere gömülmüşüz dün gece bende 100 gr artı var

Menumu yazayim.
Sabah
Kiymali yumurta
Domates
Salatalik marul maydanoz

Ara
Bi avuc kuruyemis cok az

Aksam
Ayran
Bi tabak yesil fasulye
2yk eriste

Su 2litre
Spor 1saat tempolu yuruyus 120puan

1.5 saat normal yuruyus 90 puan
Toplam 210 puan

menünde sporunda yine çok güzel ... ben sana güzel yazmaktan hiiiç sıkılmam nisam , sende güzel olmaktan sıkılma e mi

Birsürü spor yaptım

45 dk yürüyüş
25 dk koşu
1000 ip
Bir de bölgesel

İlk sayfada puan tablosu var miu ... ona göre hesaplanıyor .... 1000 ipte kaç dk sürdü ise puanı ile çarpılıyor

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
Birkaç biberiye
1 dilim süzme peynir

Ara
Dondurma

Akşam
Börülce salatası
Çay

hadi bakalım spor planını da okudum, sana çoook iyi gelecek eminim

dukan çok mu kötü yaaa...ben hiç yapmadım

Tuh ya hic iyi olmamis ama saglik olsun haftaya yine 1. Oluruz. Burada ben neden yokum trip atayim

canom dün kilo bildirmeyen kimse yok ki

kilonu bilmeden önümüzdeki haftaya nasıl hedef yazayım :) al sana cumaya 55.8 dedim ... artık 1.5 mu vermen gerekiyoooo 3.5 mu onu hesapla

geçen sene çok dertlendin vero ..bi Allah razı olsun iyi var dedin kv için ....1 öyle dediysen 5 bıktım yeter dedin ... o yüzden en iyisi senin bakman

Ay ben maalesef sabitim ve isin tuhafı etiketi görene kadar yazdım zannediyordum dusunmusum ama uygulamamışım

Demek sabit heeee ... 3 E leri eflal kazandı sanırım bi bakayım hele

En iyisi dışarı kalabalıga başka ortama girmekyir efserim tecrübeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…