Kaptanım şaka yapıyorum de takım kaptanlığını bırakıyor musun neden ama ben başkasına diyememmGeldim ben ... yemeğe çıktık , oradan sahile kahveye .. şimdi eve ..
Geçmişi okudum alıntılara geçeceğim ama önce şunu paylaşayım ...
Evet resmi sonuçlara göre 5. olduk bu hafta ama ... @caytabagi nın bildirimi gördüm ki 25 dk geç gelmiş ...
Ve muhteşem bir yüzdesi varmış .
***7.TAKIM 535. ETAP***
Ahu060812 (68/67.8/0.2/%0.29)
Efser (75.1/74.8/0.3/%0.40)
White Lily (73/72.2/0.8/%1.10)
igdedali (60.6/59.8/0.8/%1.32)
suspushanimcim (65.1/64.5/0.6/%0.92)
Triplimelek Megi (60/59/1/%1.67)
GunesinKizi35 (46.9/45.9/1/%2.13)
Bonus (99.7/99.3/0.4/%0.40)
caytabagi (61.7/59.6/2.1/%3.40)
Portakal Sulu Ordek (56/55.9/0.1/%0.18)
nar_cicegim (68.2/67.6/0.6/%0.88)
7. Takım Ortalaması %1.137
Bu tabloda haftanın 1. si oluyorduk , çaytabağı da bireyselde birinci ...
Ben yine de kocaman tebrik ediyorum kendisini ... zor şartlar altında çalışıyor ... biliyorum çokta üzüldü .
Resmi sonuçları bi kenara koyuyor ve tüm takımın 1.liğini ve çaytabağının bireysel birinciliğini tebrik ediyorum
Nasip böyle imiş bu hafta ... Haftaya daha iyi gelirsiniz siz biliyorum .
Ben bir süre sonra .... kaptanlığı devredip , sizinle burada olacağım ... Böylesi kafa olarak bana iyi gelecek .. Emin olun daha çok motive etmek için zaman ayırabileceğim sizlere ...listeler ... tablolar .. sporlar.. yüzdeler ..hedefler .. alıntılar ..menüler derken ; çoğu vaktim geçiyor ve bazen yazmak istediğimden daha kısa mesajlarla kestirip atıyorum .. çabuk yetişeyim diye anı yakalamaya .
Hiç veda yazısı olarak görmeyin bunu e mi ?Benim için çok çok özelsiniz biliyorsunuz ...
Her birinizin , kendine has hikayesi içimde . Kim neye alınır , kim ne yemeği sever , kim halası ile boğuşur,kimin o gün neşesi yoktur , vardır ... yakın arkadaşımı bilmem bu kadar sizi bilirim
Neyse ... vakti gelince konuşuruz bunları ...
Şimdi alıntılarım var onlara döneyim ...
Spor sonuçlarını açıklayayım ...
Ha hedefler
@Ahu060812 66.5 (artık hızlanma zamanı kuzum)
Efser 73.5 (senin içinde biraz hızlanma zamanı efserim )
@White Lily 71.4 (lilycim sana da tam sana göre bir hedef)
@igdedali 59 (iğdemde dibini sıyırsın şu küsuratların hele)
@suspushanimcim 63 (regl sonrası bir şov hissediyorum sanki nisamdan)
@Triplimelek Megi 57.8 (mezuniyet şöyle şanınla gelsin dedim megim)
GunesinKizi35 45( bi mezuniyette buradan gelir mi gelir güneşim )
@Bonus 98(sapsız çöpsüz , net göreceğiz bu rakamı inanıyorum ben)
@caytabagi 58.7 ( bu haftanın üzerine tabağım yapar bu işi takımına)
Munzevi Zencefil 55 ( regl gelirse fazlası da gelir de , hadi ben insaflı yazdım )
@nar_cicegim 66.5 (çiçeğimden de güzel bir atak gelecek yine bu hafta)
@Makbule007 61.5 (62nin bacağını kırma vakti makbulem)
aeben 66.9 (66 gelecek kesin de kaçla gelecek bilemedim aebenim dilberim )
@saydin78 58.9 (iddialı olarak devam edeceğine inanıyorum papatyam)
@Antepia27 106.6 (artık durmak yok fatmam , çokta gözümüz de yok)
@ada81 68.7 (seninde artık 69 un bacağını kırmanı bekliyorum adacım)
@eflalim 71.2 (sen 70ler dedin de ben 800 gr iyidir derim eflalim)
@Kajupi 58.8 ( 50 lere sıkı bir giriş yapıp , koşarak uzaklaşmak için)
@Daydream- 73.8 (bugünkü tahmini 300 gr da ekleyip hesapladım hülyam)
@MuMu85 81.1 ( 500 ü savdık , şimdi de 600 zamanı dedim mumum)
@Nefs 54.4 ( güzel rakam he mi canom , bence çok güzel)
@White1989 58.6 ( 59larda hiiiiç oyalanmadan 58lere geşçsek)
@MiuLego 53.4 ( bu hafta çok vermişsin , bu kadar yeter sana)
@ErSeSi 67.9 (sedacım fazlası gelir gibi ama şimdilik buna da şükür deriz)
@DelyDoly 85.1 ( deliii hadi bakalım toparlanma zamanı)
nehirnil111 52.9 ( ben bu hafta geleceğine çok inanıyorum nehirim )
begum75 57.3 ( hala sonrası şovunu bekliyorum mücverim )
Ausencia 54-55 arası da bana yeter :))
@60kiloyum 79.8 (tekrar 70leri görmek sana iyi gelecek fulyam , lütfen)
Federaller kim oluyodu uzun zamandir amerikan filmi izlemiyorumda
Günaydınlarr musmutlu haftasonlarııı inşallahh ben gibim çalışan emekçi kardeşlerimedee ayrıcaaa selammmolsunnn ev de çalışan işçi emekçiler sizleri de çok öpüyorum
Flaş bellek bakıyorum nettenn yuhh bir tanesinin fiyatına merağıma baktım 6.800,00 tl (Altı Bin Sekiz Yüz) ne yapıyor ceremesi neyki acepdoğan şahin fiyatına
günaydın kızlar
ah ahhhh deliriciğimmm evde badana var
Kendi yapıyorsa hemen alalımGeçen bende ütü masası bakiyorum 1000tl dediutuyu kendimi yapıyo dedim
Tünaydınımsı günaydınnnnnnnnnnnnn
Gece bacağım bi yere değmesin diye sağa dön sola dön , amuda kalk ...uyku bölük pörçük oldu ... sabaha zor uyandım
Kendi yapıyorsa hemen alalım
İyiyim Begüşüm geldim işe 1 olsa da gitsem modundayım dünün yorgunluğunu akşam erkenden uyuyarak atlattımSen neler yapıyorsun
ay efserim ne gözü yaşlı çıktınız kızazıcık naz yaptım ... ayyyy bacağım ... çekilin ..şuraya bir yastık koyun altına .. ayyy su getirin
Ben yanıktan cok korkarım gecenlerde görümcemin oğlu küle bastı ayagı yanmıştı o zamanda çok üzüldümay efserim ne gözü yaşlı çıktınız kızazıcık naz yaptım ... ayyyy bacağım ... çekilin ..şuraya bir yastık koyun altına .. ayyy su getirin
Ohh çok iyi kuzum ya keşke bende gelmeseydimAyy keşke yapsa inan alırım
Ben bugün işe gitmedim kuzum çamaşır lar yıkanıyor sonra amasraya gecicem
Birgun beraber de gideriz inşallahOhh çok iyi kuzum ya keşke bende gelmeseydimKeyfini çıkar Amasranın
Akşam kütükle biraz tartıştık şimdide kendi kendimi yiyorum ne yapsamda kendi kendimi doldurmasamgerci 2 secenek var ya kendimi dışarı atacagım yada evide kalıp ev işi sinirli oldumu hareket edemiyorum en iyisi dışarımı atsam kendimi
Galiba öyle yapacagımBirgun beraber de gideriz inşallah
Sende bugun çok güzel bir etkinliğe gidiyosun tadını çıkar
1 dk düşünme at kendini dışarıya havalar soğuyunca zaten eve hapis oluyoruz, havalar guzelken kaçırma derim
Başım üstüne diycemde bebelerin benle gezinti olur çıkar kızÇok haklısın ablam.begum75 te haklı. Doğum izni 32. Haftada benim 4 hafta rapor neyin izin almam lazım ben çalışıyim evde sıkılır m neyin diodum da bi bakiciyla görüştüm içim eridi yavruma bunlarà bırakmam kuzumu dedim. Zaten şu ara bana Cok düşkün anne !! Deyip boynuma sarılmalar falann. Düşündüm ki 32 . Haftaya kadar da rapor ayarlayip okula hiç de gitmeyim. Hiç de. Kv. Kp. Çağırmim. Yani çok haklisin ben onlarla yapamam. Doğumdan sonra 2 ay dan sonra allah kerim . . Belki onlar gelir belki etraftan daha güvenilir bakıcı bulurum. . Belki maddi durumumu ayarlar ücretsiz izin alırım. Hayırlısı. Ay ablam gı sana getirem sen bak ankaraliyik gariii
Bugun menu
Sabah 09.45
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kırmızı közlenmis biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
4 kaşık yoğurt uzerine 2 hurma 7 badem
Aksam 17.30
1 şiş ciger
Boool salata
3 lt su icildi.Ausencia ve @MiuLego
120 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika eliptik yapıldı...
Bugünkü menüm
Sabah
1 kahve 1 çay
Saat 12:00
Kepekli sandviç
Saat 15:00
2 kaşık kavurma
1 kase ayran aşı çorbası (nohutlarını ayıkladım)
Salata.
Ara
1 kahve
Akşam
1 kase zerdecalı zencefilli yoğurt
Salatalık biber
Gelmişken menü bildirimi yapayım
Sabah
1 caybardagi yarimyagli süt
2 3 kaşık kellogs larin sadesinden
Öğleyin
Köfte yoğurt
Aksam
Yoğurt biraz kıyma
Spor fix 2 saat tempolu yürüyüş 240 puan
auscum 3 kilo dan fazla gibiydi. cok sukur cumaya kadar toparladim. spor olayi da bana iyi geldi. ya yuzme ya fitness hafta 3 4 gun olacak ins. bugunku menumu de yazayim
sabah bir yumurta bol peynir roka maydaniz iki dlm ekmek bu arada dunku sabahki ekmegi yazmayi unutmusum iki dlm kizarmis ekmek vardi
aksam az soguk corba
iki kofte iki kasik z yagli taze fasulye bol salata ve cok az bulgur pilavi
spor bugun yok butun gun ayakta idim.
onumuzdeki hafta cogunu atarim aldigimin.
bu arada bitanesin sen takibin ilgin alakan icin cok tesekkur ederim
kızlar baş ağrım 50 saatin sonunda sona geldi şükürler olsun kimler ne kadar verdi okuyamadım ama herkese bol bol bol
eee neler yapıyorsunuz beni sorarsanız epeyce bi salak gibiyim aksi gibi yarın evde boya badana var hemi de tüm evde çok sinirlerim bozuk tam okulların açılmasının önünde çok yorulcam<< zamanı
gelmişken menümü yazayım
sabah
1 dk ekmek
2 ısırık simit
domates
peynir
öğlen
1 koçan mısır
ikindi
el içi kadar ekmek arasına 2 kaşık kavurma domates
akşam
kavun
ne değişik bir menü oldumonti amcamada uymadı tabi
Menü bildirimim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 bardak çay
1 kuru kayısı
Ayy bugünde hepsi 1 olmuş
Ara
1 küçük minicik kurabiye
Sade türk kahvesi
Akşam
2 kaşık yeşil fasulye
Yoğurt
Su 3 litreAusencia
Selam kızlar
Naptınız kaçıncı olduk bakmadım sadece tabağımın O güzel yüzdesinin kaçtığına üzüldüm.ya nasip yapacak bişey yok.
@MiuLego kaptancım hayırlı uğurlu olsun benden daha ilgili olacağın takımı güzelce sarmalayacağın için sana kaptanlığımı gönül rahatlığıyla teslim ettim.bende buralardayım ama takıma koçluk yapamıyorum ara ara gelip hayatımdaki ekşınları anca anlatıp kaçıyom.gerçi okullar açılınca ne olur bilinmez belki düzene girerim de yinede tam anlamıyla faydalı olamadığım için bırakmak istedim.hadi takımımız sana emanet et..başarılar...
Kızlar bugün bi koya gittik amanıın her yer deniz kabuğu.benim büyük kız tatile çıkmadan deniz kabuğu olsun başka bişey istemiyorum dedi duası kabul oldu araba bozuldu rota değişti buraya geldik keşke annem jenifer lopez gibi olsun falan deseydi.
O değilde benim adamın aklı işte ya hiç kafası rahat değil.ilk bi giriyo denize Sonra oturuyor işler Ankara da onu bekliyo o orda boş duruyor ya stres oluyo farkediyom.ben çocuklarla denizden çıkmıyom bu kös kös oturuyor bizde maşallah hiç bıkmıyoz o orda oturup biz eğlenirken de olmuyo.bende hata anacım napacan adamı gitsin çalışsın o bende çatır çatır yeyim demi
İnşallah ablam aklımızda nasip olursa.
Kızlar Selam vereyim önce..
Yaa bugün yaşadığım bir olayı anlatayım
Arabayla gidiyoruz arkadaşla Eskişehir Yolu..
Bir araba öyle bir kirdiki önüme sağa sola yalpanalip sağa geçti..
Bu ne yapiyor derken bi baktım yanında ki kadını dovuyor
Hemen durdum önünde indim arabadan...
Kadın kapıyı açtı inmeye çalışıyor...
Kadının sacindan çekiyor vuruyor aynı zamanda..
Telefonla kameraya alıyor gibi yaptım...
Elim ayağım titriyor bu arada..
Parmagimi salliyomm bi taraftan...
Kapıyı kapatıp üstüme sürdü arabayi pislik öyle korkunç bir tipki..
Plakasıni alıp polisi aradım.
Kadını darp ediyor dedim.
Hemen müdahale edin dedim..
Tamam ederiz dediler...
Rabbim inşallah o kadına yardım eder.
En azından farketti belki ben ne yapıyorum der, , kendine gelir..
Offf offf
Şimdi bi bakayım ne yaptınız.
Selammm eve geldim topladim temuzledim kahvemi icerken menümü yazayim..
11:00 2 yumurta.3 dilim peynir.5-6 yesil zeytin.1 wasa
15:00 karisik meyve hepsi 1 meyve eder
17:00 dolapta borulce salatasi kalmis 2 catal
20:00 7-8 tane tavuk kanat.3 tane pirzola.1 ince dilim ekmek.1 br ayran(gercekten hafif atlattim aksami diyette olmasam oooo iki üç kati yerdim)
Gelir gelmez tartildim yarin en fazla 300 gr arti olurum onuda gun icinde gonderirim.
Menumu yazayim.
Sabah
Kiymali yumurta
Domates
Salatalik marul maydanoz
Ara
Bi avuc kuruyemis cok az
Aksam
Ayran
Bi tabak yesil fasulye
2yk eriste
Su 2litre
Spor 1saat tempolu yuruyus 120puan
1.5 saat normal yuruyus 90 puan
Toplam 210 puan
Birsürü spor yaptım
45 dk yürüyüş
25 dk koşu
1000 ip
Bir de bölgesel
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
Birkaç biberiye
1 dilim süzme peynir
Ara
Dondurma
Akşam
Börülce salatası
Çay
Tuh ya hic iyi olmamis ama saglik olsun haftaya yine 1. Oluruz. Burada ben neden yokum trip atayim
Çok haklısın ablam.begum75 te haklı. Doğum izni 32. Haftada benim 4 hafta rapor neyin izin almam lazım ben çalışıyim evde sıkılır m neyin diodum da bi bakiciyla görüştüm içim eridi yavruma bunlarà bırakmam kuzumu dedim. Zaten şu ara bana Cok düşkün anne !! Deyip boynuma sarılmalar falann. Düşündüm ki 32 . Haftaya kadar da rapor ayarlayip okula hiç de gitmeyim. Hiç de. Kv. Kp. Çağırmim. Yani çok haklisin ben onlarla yapamam. Doğumdan sonra 2 ay dan sonra allah kerim . . Belki onlar gelir belki etraftan daha güvenilir bakıcı bulurum. . Belki maddi durumumu ayarlar ücretsiz izin alırım. Hayırlısı. Ay ablam gı sana getirem sen bak ankaraliyik gariii
Ay ben maalesef sabitim ve isin tuhafı etiketi görene kadar yazdım zannediyordum dusunmusum ama uygulamamışım
En iyisi dışarı kalabalıga başka ortama girmekyir efserim tecrübeyle sabittirAkşam kütükle biraz tartıştık şimdide kendi kendimi yiyorum ne yapsamda kendi kendimi doldurmasamgerci 2 secenek var ya kendimi dışarı atacagım yada evide kalıp ev işi sinirli oldumu hareket edemiyorum en iyisi dışarımı atsam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?