Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar günaydın
Kaptanım Ausencia vedaya doğru yazını okuyunca tuhaf oldum sana çok alıştık tamam burdasın ama sen kaptanimizsin öyle benimsedik senialiskanliklari birakmak zor...

Senin açından bakınca sende haklısın, çalışan kadınlar gibisin grubun sorumluluğu fazla, birde sen çok sahipleniyosun buda ekstra yoruyo insanı, hayırlısıyla olsun...ama gruptan gitme aramızda sivil polislik yap,gizli devriye falan yap,kacamaklilarin ensesine yapış
Aynasiz aus
Nefs karşılaştığın olay çok kötü kadina çok üzüldüm,rabbim hayirlilariyla karşılaştırın boyle dengesiz lerede akıl versin, inşallah polisler olaya el koymuştur
böyle insanlar trafikte kazayada sebep olur

O aynasızsa bizde lanet olası federaller mi oluyoruz

Gunaydin ruyamda aus beni fatma ablayla yine eşlemiş bide yazmis en lacivertinden devam diye.
Antepia27

Fatma abla is ruya alemine kadar gitti bu hafta ortimi olucaz mortimi karar verelim.

Canım ortiyle morti yıl karistirdim biri destek diğeri rakip
Biz canım kaç kere rakip olduk bu sefer destek olalım ikimiz bir olup başka rakiplerle yarisalm
Ne dersin
Rüyanda hayır olsun inşallah
Benimde çok olmuştur takımi gormem

Ortiligimizi aus kerttimi tamamdir :) sen hic tartilmiyonmu cumaya kadar?

Günaydınlarr musmutlu haftasonlarııı inşallahh ben gibim çalışan emekçi kardeşlerimedee ayrıcaaa selammm olsunnn ev de çalışan işçi emekçiler sizleri de çok öpüyorum
Flaş bellek bakıyorum nettenn yuhh bir tanesinin fiyatına merağıma baktım 6.800,00 tl (Altı Bin Sekiz Yüz) ne yapıyor ceremesi neyki acep doğan şahin fiyatına

Ausencia cancagizim yazin veda gibi olmus ama ben oyle anlamak istemiyorum.... haklısın hemde cook haklısın cook yoruldun kimse senin gösterdiğin özveriyi göstermez bunu biliyorum..biraz dinlenmek sana iyi gelecek ama bu dinlenme faslinda yine bizimle olacagini bildigim icin icim rahat...

Haklisin burada paylasimlarimiz cook fazla ve sen herkesi cok iyi taniyorsun biz burada bacı kardeş olduk... seni cook seviyoreeee bize gösterdiğin sabira emeğe sonsuz tesekkurler ....

Senin sopani ve fircani yemeden pek akıllanmam buradasin gerci beni bunlardan mahrum etme )alismis vucut istiyor dayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…