- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Ay kaptanım yazını gördüm sen veda yazisi görmeyin demissin ama
Kızlar günaydın
KaptanımAusencia vedaya doğru yazını okuyunca tuhaf oldum sana çok alıştık tamam burdasın ama sen kaptanimizsin öyle benimsedik seni aliskanliklari birakmak zor...
Senin açından bakınca sende haklısın, çalışan kadınlar gibisin grubun sorumluluğu fazla, birde sen çok sahipleniyosun buda ekstra yoruyo insanı, hayırlısıyla olsun...ama gruptan gitme aramızda sivil polislik yap,gizli devriye falan yap,kacamaklilarin ensesine yapış
Aynasiz aus
Nefs karşılaştığın olay çok kötü kadina çok üzüldüm,rabbim hayirlilariyla karşılaştırın boyle dengesiz lerede akıl versin, inşallah polisler olaya el koymuştur
böyle insanlar trafikte kazayada sebep olur
Gunaydinruyamda aus beni fatma ablayla yine eşlemiş bide yazmis en lacivertinden devam diye.
Antepia27
Fatma abla is ruya alemine kadar gitti bu hafta ortimi olucaz mortimi karar verelim.
Canım ortiyle morti yıl karistirdimbiri destek diğeri rakip
Biz canım kaç kere rakip olduk bu sefer destek olalım ikimiz bir olup başka rakiplerle yarisalm
Ne dersin
Rüyanda hayır olsun inşallah
Benimde çok olmuştur takımi gormem
Gunaydin arkadaslar. Kaptanim haklisin yorucu bir is istersen bazi gorevleri de paylasabiliriz ama.Ausencia yanimizda olacaksan kaptan veya uye ne farkeder . Sen kalbimizin kaptanisin zopali kaptan
Günaydınlarr musmutlu haftasonlarııı inşallahh ben gibim çalışan emekçi kardeşlerimedee ayrıcaaa selammmolsunnn ev de çalışan işçi emekçiler sizleri de çok öpüyorum
Flaş bellek bakıyorum nettenn yuhh bir tanesinin fiyatına merağıma baktım 6.800,00 tl (Altı Bin Sekiz Yüz) ne yapıyor ceremesi neyki acepdoğan şahin fiyatına
Günaydın :)
Gunaydin herkeseee
Günaydın arkadaşlar
Ausencia cancagizim yazin veda gibi olmus ama ben oyle anlamak istemiyorum.... haklısın hemde cook haklısın cook yoruldun kimse senin gösterdiğin özveriyi göstermez bunu biliyorum..biraz dinlenmek sana iyi gelecek ama bu dinlenme faslinda yine bizimle olacagini bildigim icin icim rahat...
Haklisin burada paylasimlarimiz cook fazla ve sen herkesi cok iyi taniyorsun biz burada bacı kardeş olduk... seni cook seviyoreeeebize gösterdiğin sabira emeğe sonsuz tesekkurler ....
Senin sopani ve fircani yemeden pek akıllanmam buradasin gerci beni bunlardan mahrum etme) alismis vucut istiyor dayak
günaydın kızlar
ah ahhhh deliriciğimmm evde badana var
Kaptanım şaka yapıyorum de takım kaptanlığını bırakıyor musun neden ama ben başkasına diyememm
Aus bonusun midesindeki taş benim yüreğime oturdu. Zaten regl olmuyorum bide senin o yazdıkların. Ne bileyim..
Şöyle alıntılardan da bir çorba ... ortaya karışık salata yapayım
Bu günaydın öpücükleriniz
Bu da güzel yazılarınıza
Bir kertme okudum , hayırlara çıksan rüyalar ama bence de bir mesaj bu
kerttim gitti sizi
Bu arada harbiden bir yere gittiğim yok ...
Çok daha güzel olacak görün hele ...