Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kaptanım yazını gördüm sen veda yazisi görmeyin demissin ama

Gunaydin ruyamda aus beni fatma ablayla yine eşlemiş bide yazmis en lacivertinden devam diye.
Antepia27

Fatma abla is ruya alemine kadar gitti bu hafta ortimi olucaz mortimi karar verelim.

Gunaydin arkadaslar. Kaptanim haklisin yorucu bir is istersen bazi gorevleri de paylasabiliriz ama. Ausencia yanimizda olacaksan kaptan veya uye ne farkeder . Sen kalbimizin kaptanisin zopali kaptan

Gunaydin herkeseee

Günaydın arkadaşlar

günaydın kızlar

ah ahhhh deliriciğimmm evde badana var

Kaptanım şaka yapıyorum de takım kaptanlığını bırakıyor musun neden ama ben başkasına diyememm

Aus bonusun midesindeki taş benim yüreğime oturdu. Zaten regl olmuyorum bide senin o yazdıkların. Ne bileyim..

Şöyle alıntılardan da bir çorba ... ortaya karışık salata yapayım

Bu günaydın öpücükleriniz

Bu da güzel yazılarınıza

ada81 ne veda yazısı yahu ...aşk olsun beni hiç tanımamışsın kız ben veda yazısı yazacak olsam o kadar kısa mı yazarım her birinize özel ayrı ayrı yazarım anneeeeeeeem

Bir kertme okudum , hayırlara çıksan rüyalar ama bence de bir mesaj bu Bonus .... hazır Antepia27 bu yükselen ivmeyi yakalamışken ...hazır sen artık bana cici cici menüler yazmaya aht etmişken

kerttim gitti sizi ortisiniz ...sıkı sıkı haberleşin .... sizin karşınıza iki orti koyacağım , onları çıtır çıtır yiyin diye

Bu arada harbiden bir yere gittiğim yok ...

Çok daha güzel olacak görün hele ...

GÜNAYDINNNNNN

hafta sonları iş yok diye yataktan kalkmak istemeyen bir Miu bırakayım burayaaa

Geçmişi okudum vuhuuu yine konuşkan 7. Takım

Maşallahımız var:)

Hem gönüllerin 1. Si hem resmi olmayan sonuçların birincisiyiz. Hepinize kocamaaaan tebrikler kızlaaar

Hedefler de şahane hadi bakalım benimki kolay gibi zaten inşallah tuttururuz ellerine sağlık aus kaptanım
Kasırgalar ve derecedeki güzeller tebriklerrrrr
Lily canım acaba yeşilçayın aromalılarından mı demlesen.. poşet çayların aromalıları var güzel tat veriyor

Günaydınnnnn
Aynasız aus hahahahhaha begüm beni güldürdün kahkaha attım. Yakıştı heeee aynasız
ay efserim ne gözü yaşlı çıktınız kız azıcık naz yaptım ... ayyyy bacağım ... çekilin ..şuraya bir yastık koyun altına .. ayyy su getirin
Bak hele bak bak naza niyaza bak kıyaaaammmaaaaaammmmm başka ne yapalım hepsini yapalım iste hdi

Kıslar ben ausu çok iyi anlıyorum , biliyorsunuz epeydir düşünüyordu bunu .

O'nun gibi mükemmeliyetçi biri için gerçekten cok özveri isteyen bi durum bu , biliyorum çünki bende miladdan önce kaptanlık yapmıştım 6. Takımda .

Miu bencede bu işi hakkıyla yapar zaten austa burdan bi yere gitmiyor , gitse zaten başta benim razım olmazdı .O da artık benim gibi bir demirbaş dimi aus
Hatta hatta rabbım ömür verirse bastonlu nine oldugumuzda bile nineler nasıl kilo verir yok yok pardon nasıl kilo korur topiki açacaz

Bastonluların koruma macerası

Ne güzel olur değil mi..
Aus hep burada aus kaptanım olmadan asla olmaz aslaaaa. O hep kaptan aslında da öyle adını resmiyette kaptanlıktan çıkarınca kaptan olmayacağını sanıyor hiç ses etmeyin azcık rahatladım sansın burda bu kadar kişi onun başından eksik kalır mıyız rahat bırakır mıyız

Hatunlar benim bugun yolculuk var rabbım izin verirse . Yusufumu yuvasına koyup geleyim birde niğdeye hasat yapıp geleyim baga bahçeye

Netim yok orda . Şimdiden iyi hafta sonları dilegim
Iyi yolculuklar bacim..saglicakla..

Ha bu arada Nefs ecemavi Noldu hiç mortilikten bahseden yok laa tırstımızmı ne

Niğdeye gidiyom diye diyet yapmıycam sanmayın oranın klasik menüsü mangal,salata , ayrandır

Ece bacı sabitim ne len bu haftaya çok verem diye kilo vermedinmi
Çok çok misafirde varmış ye ye sen onların yanında nasılsaok verdin herkesçiklerde farketmiş

Nefsim sendende ses çıkmadı

seni tembelllll bu saate kadar hadi sen uyudun , o kıpır kıpır çalışmayı bekleyen metabolizmanın günahı ne

ay aebenim dilberim , valla burdayım ya ...gidersem 80 olurum bi kere

demirbaşlık koltuğunda yamacına sığıştım .... basen 88 sığdım merak etme

Bu arada kayıtlarda olmasada 1. Liğimizi tebrik ediyorum

canım bende paylaşım alanına yazdım ...
içime sinmedi ... takım derecesi değil de ... caytabagi nın mesajı çok yoğun ve gönlü güzel öğretmenim o benim .
bence bu hafta ki derecesi resmi olmasa da , orada da ilan edilmeli idi

Zalımın biri pişi yapiyor..nasil koktu

koklama yavrum koklama ... miiiiiis gibi domates falan kokla

Birgun beraber de gideriz inşallah
Sende bugun çok güzel bir etkinliğe gidiyosun tadını çıkar
İnşallah kuzucum nasip olacak Bakalım saat gelsin de gideyim

Seni çok seviyoruz kaptanım zaten onu veda yazısı olarak kabul etmedim edemem de hep burada olacağım diyorsun haklısın yoruldun seninde bir hayatın düzenin var biz anlayamayız ne kadar söylesek de burada olmak büyük bir zaman emek istiyor

Dışarı at kendini rahatla doldurma kendini kuzum hafta sonu gelmiş bak ne güzel

bir tek ben burda olmayacağım heeee ...sopam da burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…