- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
white lily değil börülce lily diyin artik banaKimin yazdığına bakmadan menuye baktim borulceyi gorunce kesin white lily dir dedim :)))
herkes beğeniyor dukani bi ben sevmedim. Ama zorlasam alışabilirim gibiİlk günaydına kadar geldimmmm...şunları kaybetmeden bi çıkarayım aradan ..sonra sabahtan devam
Menünü yine çok beğendim kuzum , bu hafta genelde bu tarzdı aslında da sana verdiymeyen neydi acaba
daha çooook yağ yakacaksın efserim
çok güzel ... verdim diye kilo koyverme ... bu hafta hedefin büyük
aslında karbonu biraz bol menü .... ama sen tatlıdan uzak kalıp , aralarda kaçamak yapmayınca da verebiliyorsun sedacım .
Spora tabii ki de devam kasırgam
KOlay gelsin güneşim ... bu hafta seni hiç göremedikmezuniyete hazır mısın de hele bakem ?
harbiden tuhaf menü olmuş aebenim ...
aaaaaaaaaa koşun aaaa dostlar megüm menüde kurabiye gördümmmm yetişinnnnnn
canım güzel menü .
eğlenme dinlenme bak ahumeğlenip dinlenirken yeme yeter
çok sinir bozucu ...gece okudum ben bunu ... ama cidden kafam leyla idi unuttum yazmayı .
benzer örnekler yaşadım bende ...
Çok bir cezası olmayacağı gibi ... kim bilir eşi ise polisi görünce şikayetçi olmayacak zaten kadın
saat olarak geç olması dışında evet o etlerle iyi atlatmışsın ...aynı saatlerde etlere gömülmüşüz dün gecebende 100 gr artı var
menünde sporunda yine çok güzel ... ben sana güzel yazmaktan hiiiç sıkılmam nisam , sende güzel olmaktan sıkılma e mi
İlk sayfada puan tablosu var miu ... ona göre hesaplanıyor .... 1000 ipte kaç dk sürdü ise puanı ile çarpılıyor
hadi bakalım spor planını da okudum, sana çoook iyi gelecek eminim
dukan çok mu kötü yaaa...ben hiç yapmadım
canom dün kilo bildirmeyen kimse yok ki
kilonu bilmeden önümüzdeki haftaya nasıl hedef yazayım :) al sana cumaya 55.8 dedim ... artık 1.5 mu vermen gerekiyoooo 3.5 mu onu hesapla
geçen sene çok dertlendin vero ..bi Allah razı olsun iyi var dedin kv için ....1 öyle dediysen 5 bıktım yeter dedin ... o yüzden en iyisi senin bakman
Demek sabit heeee ... 3 E leri eflal kazandı sanırım bi bakayım hele
alışırım herhalde birkaç kere daha denesem ya. Ama işte önümüzdeki hafta evde olmayacağım. O süreçte içemem
GÜNAYDINNNNNN
hafta sonları iş yok diye yataktan kalkmak istemeyen bir Miu bırakayım burayaaa
Geçmişi okudum vuhuuu yine konuşkan 7. Takım
Maşallahımız var:)
Hem gönüllerin 1. Si hem resmi olmayan sonuçların birincisiyiz. Hepinize kocamaaaan tebrikler kızlaaar
Hedefler de şahane hadi bakalım benimki kolay gibi zaten inşallah tuttururuz ellerine sağlık aus kaptanım
Kasırgalar ve derecedeki güzeller tebriklerrrrr
Lily canım acaba yeşilçayın aromalılarından mı demlesen.. poşet çayların aromalıları var güzel tat veriyor
Günaydınnnnn
Aynasız aus hahahahhaha begüm beni güldürdün kahkaha attım. Yakıştı heeee aynasız
Bak hele bak bak naza niyaza bak kıyaaaammmaaaaaammmmm başka ne yapalım hepsini yapalım iste hdi
Canım limonu fazla tutarsan biraz daha iyi oluyor. Ben hep yapıyorum dukan içeceğini. Bi kere küçük bir limonun yarısını sıktım az geldi tadı kötü oldu.herkes beğeniyor dukani bi ben sevmedim. Ama zorlasam alışabilirim gibi
Börülceyi nerden buluyorsun lily egede mi yaşıyorsun senwhite lily değil börülce lily diyin artik banakışın da hamsiyi görünce bu white lily diyeceksiniz bence
Ben senin yerine de içerim o bir hafta :)alışırım herhalde birkaç kere daha denesem ya. Ama işte önümüzdeki hafta evde olmayacağım. O süreçte içemem
küçük bir limonu tam sıktım dün. Ekşisi iyiydi bayaCanım limonu fazla tutarsan biraz daha iyi oluyor. Ben hep yapıyorum dukan içeceğini. Bi kere küçük bir limonun yarısını sıktım az geldi tadı kötü oldu.
yok ege değil akdenizBörülceyi nerden buluyorsun lily egede mi yaşıyorsun sen
Ben senin yerine de içerim o bir hafta :)
Demek damak tadına gitmemiş:) Birde şöyle bişeyi var. Yeşil çayı demleyip iyice soğumasını bekliyorum ben sonra soda ve limonu koyup ağzı kapalı şişede tutuyorum. Bi kere ılıkken koymuştum asidi gitti tadı çok kötüydü.küçük bir limonu tam sıktım dün. Ekşisi iyiydi baya
Harika ya ne şanslısın..yok ege değil akdenizyaz boyu börülce yedim her hafta. Bazen haftada iki kez. O yüzden arkadaşlar alıştı artik ben ve börülceli menülerime. Birkaç kilo da buzluğa attık, kış için.
Aaa bak bu olmadı o kadannn gizli takip etmişsin biziKızlar arada bana yaşlarınızı da söyler misiniz muhabbet arasındabilemiyorum hiç büyüklerim vardır falan bi saygısızlık yapmayalım hem iyice tanımış olurum
Benim yaşım 29.79 ama hep diyorum işte ilk sayfaya aus 30 yazmış. Düzeltmiyor daKızlar arada bana yaşlarınızı da söyler misiniz muhabbet arasındabilemiyorum hiç büyüklerim vardır falan bi saygısızlık yapmayalım hem iyice tanımış olurum
KOlay gelsin güneşim ... bu hafta seni hiç göremedikmezuniyete hazır mısın de hele bakem ?
mantıklı ha. Ben de ılıkken koydum. Hatta bir süre içtiğim şişedeki içecek bile sıcaktı. Tam soğutup dökeceğim sodasiniDemek damak tadına gitmemiş:) Birde şöyle bişeyi var. Yeşil çayı demleyip iyice soğumasını bekliyorum ben sonra soda ve limonu koyup ağzı kapalı şişede tutuyorum. Bi kere ılıkken koymuştum asidi gitti tadı çok kötüydü.
Kızzzz aeben seni biliyorum bilmem mi ankaradasın sohbetlere gidiyorsun sürekli vallaha da 3 çocuğun olduğunu da biliyordumAaa bak bu olmadı o kadannn gizli takip etmişsin bizi
42 mium apla diyebilirsin rahatlıkla. 22,18 ,16 yaşlarında yavrularım var . Evde durmayan ev hanımıyım geçen yıl buna ek birde öğrencilik vardı onuda halettim evellalah
10 yıl olacak nerdeyse buralardayım işte
evet burda da bulamadığını söyleyen arkadaşlar vardı. Ege ve akdeniz meyve sebze yönünden şanslı tabii. Hem çeşit hem fiyat açısından. Ben de üniversitede başka sehirde okuduğum yıllarda fark etmiştim.Harika ya ne şanslısın..
Ben de balıkesirde büyüdüm hep orda yerdik bayılırım da ayyy olsa da yesem.. ama ankaraa yokçok nadiren oluyor o da çok pahalı..
Bazen pazarcılara soruyorum börülce ne diyor
mantıklı ha. Ben de ılıkken koydum. Hatta bir süre içtiğim şişedeki içecek bile sıcaktı. Tam soğutup dökeceğim sodasini
Aaaa yaşıtızzzz portakal dün biri sordu burda bana ben de 29.99 demiştim sen benden azcık daha gençsinBenim yaşım 29.79 ama hep diyorum işte ilk sayfaya aus 30 yazmış. Düzeltmiyor dabirde kızım var 3 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?