Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkes beğeniyor dukani bi ben sevmedim. Ama zorlasam alışabilirim gibi

alışırım herhalde birkaç kere daha denesem ya. Ama işte önümüzdeki hafta evde olmayacağım. O süreçte içemem

herkes beğeniyor dukani bi ben sevmedim. Ama zorlasam alışabilirim gibi
Canım limonu fazla tutarsan biraz daha iyi oluyor. Ben hep yapıyorum dukan içeceğini. Bi kere küçük bir limonun yarısını sıktım az geldi tadı kötü oldu.

white lily değil börülce lily diyin artik bana kışın da hamsiyi görünce bu white lily diyeceksiniz bence
Börülceyi nerden buluyorsun lily egede mi yaşıyorsun sen
alışırım herhalde birkaç kere daha denesem ya. Ama işte önümüzdeki hafta evde olmayacağım. O süreçte içemem
Ben senin yerine de içerim o bir hafta :)

Börülceyi nerden buluyorsun lily egede mi yaşıyorsun sen

Ben senin yerine de içerim o bir hafta :)
yok ege değil akdeniz yaz boyu börülce yedim her hafta. Bazen haftada iki kez. O yüzden arkadaşlar alıştı artik ben ve börülceli menülerime. Birkaç kilo da buzluğa attık, kış için.

küçük bir limonu tam sıktım dün. Ekşisi iyiydi baya
Demek damak tadına gitmemiş:) Birde şöyle bişeyi var. Yeşil çayı demleyip iyice soğumasını bekliyorum ben sonra soda ve limonu koyup ağzı kapalı şişede tutuyorum. Bi kere ılıkken koymuştum asidi gitti tadı çok kötüydü.

yok ege değil akdeniz yaz boyu börülce yedim her hafta. Bazen haftada iki kez. O yüzden arkadaşlar alıştı artik ben ve börülceli menülerime. Birkaç kilo da buzluğa attık, kış için.
Harika ya ne şanslısın..
Ben de balıkesirde büyüdüm hep orda yerdik bayılırım da ayyy olsa da yesem.. ama ankaraa yok çok nadiren oluyor o da çok pahalı..

Bazen pazarcılara soruyorum börülce ne diyor

Kızlar arada bana yaşlarınızı da söyler misiniz muhabbet arasında bilemiyorum hiç büyüklerim vardır falan bi saygısızlık yapmayalım hem iyice tanımış olurum
Aaa bak bu olmadı o kadannn gizli takip etmişsin bizi
42 mium apla diyebilirsin rahatlıkla . 22,18 ,16 yaşlarında yavrularım var . Evde durmayan ev hanımıyım geçen yıl buna ek birde öğrencilik vardı onuda halettim evellalah
10 yıl olacak nerdeyse buralardayım işte

Kızlar arada bana yaşlarınızı da söyler misiniz muhabbet arasında bilemiyorum hiç büyüklerim vardır falan bi saygısızlık yapmayalım hem iyice tanımış olurum
Benim yaşım 29.79 ama hep diyorum işte ilk sayfaya aus 30 yazmış. Düzeltmiyor da birde kızım var 3 yaşında.

mantıklı ha. Ben de ılıkken koydum. Hatta bir süre içtiğim şişedeki içecek bile sıcaktı. Tam soğutup dökeceğim sodasini

Kızzzz aeben seni biliyorum bilmem mi ankaradasın sohbetlere gidiyorsun sürekli vallaha da 3 çocuğun olduğunu da biliyordum

Ama bilmediklerim var arada kaynamasın dedim

Hiç de abla diyemem ben de 30. Arada azcık fark var bi kere aynı yaşız ama ben bekar ben çocuksuz

Harika ya ne şanslısın..
Ben de balıkesirde büyüdüm hep orda yerdik bayılırım da ayyy olsa da yesem.. ama ankaraa yok çok nadiren oluyor o da çok pahalı..

Bazen pazarcılara soruyorum börülce ne diyor
evet burda da bulamadığını söyleyen arkadaşlar vardı. Ege ve akdeniz meyve sebze yönünden şanslı tabii. Hem çeşit hem fiyat açısından. Ben de üniversitede başka sehirde okuduğum yıllarda fark etmiştim. orda ilk pazara gittiğimde şaşırmıştım.

Canım portakalımın da dediği gibi yapıyorum bende. 2 poşet yada 2 tatlı kaşığı yeşil çayı 10 dk. kaynamış suda demliyorum. Bir kenarda soğuyor. Üzerine yarım limonu sıkıyorum, sonrada sade soğuk sodayı döküyorum. Soğuk soğuk ohhh limonata gibi içiyorum gayet güzel oluyor :) dün @MiuLego m ve seninle bende başladım bakalım 15 gün sonra hepimizde ne değişiklikler olacak
mantıklı ha. Ben de ılıkken koydum. Hatta bir süre içtiğim şişedeki içecek bile sıcaktı. Tam soğutup dökeceğim sodasini

Benim yaşım 29.79 ama hep diyorum işte ilk sayfaya aus 30 yazmış. Düzeltmiyor da birde kızım var 3 yaşında.
Aaaa yaşıtızzzz portakal dün biri sordu burda bana ben de 29.99 demiştim sen benden azcık daha gençsin

Allah bağışlasın canım yavrucağını maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…