Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saydınım daha ben bugünkünü yapmadım limon yok bi kabak yemeği pişireyim de gidem limon alayım..

Sonra biralarımızı tokuştururuz

ben 15 gün devam edemeyeceğim. Plan yaparken bunu atlamışım. Şehir dışında olacagim. Dönünce aralıksız doğru dürüst yaparım. Simdilik deniyorum yine de. Bugün de yaparim. Sizi takipteyim ama.

ben 15 gün devam edemeyeceğim. Plan yaparken bunu atlamışım. Şehir dışında olacagim. Dönünce aralıksız doğru dürüst yaparım. Simdilik deniyorum yine de. Bugün de yaparim. Sizi takipteyim ama.
Şehir dışında da devam zor mu olur Lilyim? Temin edilebilir malzemeler hepsi. Demle koy şişene gün boyunca içersin
Bende arada yaptım bıraktım bu kez 15 gün içicem mutlaka :) haftaya benim de var şehir dışı seyehatim, yapıcam inşallah :)

@MiuLego tatlım ilk sayfada mezunlar dışında birçoğumuzun yaşı yazıyor ben de 38,8 yaşındayım saydinim, papatyam, sarı şekerim ne demek istersen diyebilirsin tatlım
Kız saydın anam ilk sayfada yaşlar da yazıyordu dimi.. unuttum ben kiloları hedefleri güncelleri incelerken onu unutmuşum.. aa sağol ordan detaylı inceleme ezber yaparım şimdi.. minnoşum dicem sanki 18 yaşında gibi enerjin var senin bilemedim
Al canım aksatma beraber yapalım sonucuna bakalım ayrıca kabak candır :)
Yapalım devam şimdi kabak ocakta. Dün aus tan paparayı yiyince kabak şart oldu hem wc çıkamadım bugün bağırsakları da çalıştırır

Şimdi çıkıyom limon almaya

Sağol tatlım yaaaa o senin minnoş bakışın
Yapalım güzelleşelim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…