Saydınım daha ben bugünkünü yapmadımCanım portakalımın da dediği gibi yapıyorum bende. 2 poşet yada 2 tatlı kaşığı yeşil çayı 10 dk. kaynamış suda demliyorum. Bir kenarda soğuyor. Üzerine yarım limonu sıkıyorum, sonrada sade soğuk sodayı döküyorum. Soğuk soğuk ohhh limonata gibi içiyorumgayet güzel oluyor :) dün @MiuLego m ve seninle bende başladım bakalım 15 gün sonra hepimizde ne değişiklikler olacak
ben 15 gün devam edemeyeceğim. Plan yaparken bunu atlamışım. Şehir dışında olacagim. Dönünce aralıksız doğru dürüst yaparım. Simdilik deniyorum yine de. Bugün de yaparim. Sizi takipteyim ama.Canım portakalımın da dediği gibi yapıyorum bende. 2 poşet yada 2 tatlı kaşığı yeşil çayı 10 dk. kaynamış suda demliyorum. Bir kenarda soğuyor. Üzerine yarım limonu sıkıyorum, sonrada sade soğuk sodayı döküyorum. Soğuk soğuk ohhh limonata gibi içiyorumgayet güzel oluyor :) dün @MiuLego m ve seninle bende başladım bakalım 15 gün sonra hepimizde ne değişiklikler olacak
Şehir dışında da devamben 15 gün devam edemeyeceğim. Plan yaparken bunu atlamışım. Şehir dışında olacagim. Dönünce aralıksız doğru dürüst yaparım. Simdilik deniyorum yine de. Bugün de yaparim. Sizi takipteyim ama.
Al canım aksatma beraber yapalım sonucuna bakalımSaydınım daha ben bugünkünü yapmadımlimon yok bi kabak yemeği pişireyim de gidem limon alayım..
Sonra biralarımızı tokuştururuz
Hülyacım 42.5 tir o 42.8 değilsin inanmam
Kız saydın anam ilk sayfada yaşlar da yazıyordu dimi.. unuttum ben kiloları hedefleri güncelleri incelerken onu unutmuşum.. aa sağol ordan detaylı inceleme ezber yaparım şimdi.. minnoşum dicem sanki 18 yaşında gibi enerjin var senin bilemedim@MiuLego tatlım ilk sayfada mezunlar dışında birçoğumuzun yaşı yazıyorben de 38,8 yaşındayım saydinim, papatyam, sarı şekerim ne demek istersen diyebilirsin tatlım
Yapalım devam şimdi kabak ocakta. Dün aus tan paparayı yiyince kabak şart oldu hem wc çıkamadım bugün bağırsakları da çalıştırırAl canım aksatma beraber yapalım sonucuna bakalımayrıca kabak candır :)
Sağol tatlım yaaaa o senin minnoş bakışınKız saydın anam ilk sayfada yaşlar da yazıyordu dimi.. unuttum ben kiloları hedefleri güncelleri incelerken onu unutmuşum.. aa sağol ordan detaylı inceleme ezber yaparım şimdi.. minnoşum dicem sanki 18 yaşında gibi enerjin var senin bilemedim
Yapalım devam şimdi kabak ocakta. Dün aus tan paparayı yiyince kabak şart oldu hem wc çıkamadım bugün bağırsakları da çalıştırır
Şimdi çıkıyom limon almaya
amin canım♡♡Aaaa yaşıtızzzz portakal dün biri sordu burda bana ben de 29.99 demiştim sen benden azcık daha gençsin
Allah bağışlasın canım yavrucağını maşallah
HalaHarika bir eksi mi gördün tartıda portakal noldu nolduu
28 yaşındayım canım iki çocuk annesi biri 3.5 yaşında diğeri 6 aylikKızlar arada bana yaşlarınızı da söyler misiniz muhabbet arasındabilemiyorum hiç büyüklerim vardır falan bi saygısızlık yapmayalım hem iyice tanımış olurum
Nefsimle beni mortimi yaptın Portakalım :)
Gözün aydın kuzum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?