Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne güzel menü bu böyle..
Afiyet olsun.

Nasıl anlamadım ben de böyle kutluyorum halanın gelişini

Hadi hayırlı olsun cumaya harika bir eksi geliyor demektir bu

Allah bağışlasın canım bir genç anne daha

Hoşgeldin hippoşum
Bende 7. Takımı sessizce takip edenlerdenim.. arada selam bırakıyorum o kaa.. sevdiğim arkadaşlar varda burda..

Boğaz ağrısı için ne yapılıyordu kuzular Daydream- senin mi bir önerin vardı canım?
Gecmis olsun Saydinim..ben zencefilli pastil var evde onu kullaniyorum bogazim agriyinca..onun dışında nane limon kaynatirim birde rahatlatsin diye..

Tarifini isterim canim
Daha yapmadım plan bu yapınca veririm tabi ki.. bugün eti burçak ın öyle bir kurabiyesinden yedim 1 tane tadı harikaydı.. dedim ama bunda şeker vs var neden yiyim kendim yaparım evde bal ya da pekmezle mis gibi zararsız.. dur yapcam yapınca söylerim
Ooo çok güzel spor

White 30 dk nasıl ip atlıyorsun ya
Dün ben 1000 tane atladım burada adet değil dk hesabı puanlama diye dk sına da baktım 10 dk sürdü

Kendimi tanıtayim kaptan yardımcımıza
39.8 yaşındayım burdaki kelebekolacam
Ablasıyım kelebekin ısrarı ile geldim takıma çok şükür iyiki gelmişim kaptan ve arkadaşların desteğiyle senelerdir görmediğim kilolardayım daha iyiside olacak İnşaAllah
Yaşları 14, 10, 4vede2,5 olan dört cocuk annesiyim

Ece canımmm teşekkür ederim

kelebekolacam ile kardeş olduğunuzu bilmiyordum ne güzel.. ben de ablamı ikna etmeye çalışıyorum ama ı ıh yanaşmıyor :)

Maşallah 4 çocuk .. çok zor değil mi?

Daha iyisi de tabiki olacak canım azmin elinden ne kurtulur? Azimden kurtulda aus tan kurtulamaz o kilolar

İpsiz mi atladin

Herkese selam guzeller. Bugun hep disardaydim yeni girebiliyorum nete. Gecmise biraz bakmaya calistim ama hiziniza yetisemedim. Hemen menumu yaziyimmm
8.00= 1 er gun kurusu ve ceviz
11.00= serpme kahvalti sonunda yarim dilim balli ekmek
15.00=1 tkahvesi , lokumunu yemedim
18.00= eve gelip hemen bi ton balikli rokali salata patlattim
Su 1.5 lt daha icerim
Bugun 38 beden bi kot pantolon rahat oldu uzerime. Lcw oldugu icin mi yoksa
Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…