- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Nasıl anlamadım ben de böyle kutluyorum halanın gelişini
Allah bağışlasın canım bir genç anne daha28 yaşındayım canım iki çocuk annesi biri 3.5 yaşında diğeri 6 aylik
Hoşgeldin hippoşumBen geldim.. naparsınız kızlar...
Ne güzel menü bu böyle..Menü
Sabah
Az yağda yumurta
Az üzüm
Salatalık domates ikişer dilim
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
1.5 dilim TB ekmek
Öğle
Türk kahvesi ayran
Akşam
Tavuklu mantar sote
Yoğurt
Şu 3 buldu
Spor bildirimini sonra yapacagimAusencia
Bende 7. Takımı sessizce takip edenlerdenim.. arada selam bırakıyorum o kaa.. sevdiğim arkadaşlar varda burda..Nasıl anlamadım ben de böyle kutluyorum halanın gelişini
Hadi hayırlı olsun cumaya harika bir eksi geliyor demektir bu
Allah bağışlasın canım bir genç anne daha
Hoşgeldin hippoşum
Ellerine sağlık miucan..Kızlar tam buğday unu alıp kendime sağlıklı kuruyemişli yulaflı mulaflı güzl bi kurabiye yapmayı düşünüyorum.. türk kahvesiyle falan yemelik ara öğünlük
Teşekkürler ederimNe güzel menü bu böyle..
Afiyet olsun.
Amin canimNasıl anlamadım ben de böyle kutluyorum halanın gelişini
Hadi hayırlı olsun cumaya harika bir eksi geliyor demektir bu
Allah bağışlasın canım bir genç anne daha
Hoşgeldin hippoşum
Tarifini isterim canimKızlar tam buğday unu alıp kendime sağlıklı kuruyemişli yulaflı mulaflı güzl bi kurabiye yapmayı düşünüyorum.. türk kahvesiyle falan yemelik ara öğünlük
Gecmis olsun Saydinim..ben zencefilli pastil var evde onu kullaniyorum bogazim agriyinca..onun dışında nane limon kaynatirim birde rahatlatsin diye..
Daha yapmadım plan bu yapınca veririm tabi ki.. bugün eti burçak ın öyle bir kurabiyesinden yedim 1 tane tadı harikaydı.. dedim ama bunda şeker vs var neden yiyim kendim yaparım evde bal ya da pekmezle mis gibi zararsız.. dur yapcam yapınca söylerimTarifini isterim canim
Ooo çok güzel spor
Ece canımmm teşekkür ederimKendimi tanıtayim kaptan yardımcımıza
39.8 yaşındayım burdakikelebekolacam
Ablasıyım kelebekin ısrarı ile geldim takıma çok şükür iyiki gelmişim kaptan ve arkadaşların desteğiyle senelerdir görmediğim kilolardayım daha iyiside olacak İnşaAllah
Yaşları 14, 10, 4vede2,5 olan dört cocuk annesiyim
İpsiz mi atladinDaha yapmadım plan bu yapınca veririm tabi ki.. bugün eti burçak ın öyle bir kurabiyesinden yedim 1 tane tadı harikaydı.. dedim ama bunda şeker vs var neden yiyim kendim yaparım evde bal ya da pekmezle mis gibi zararsız.. dur yapcam yapınca söylerim
Ooo çok güzel spor
White 30 dk nasıl ip atlıyorsun ya
Dün ben 1000 tane atladım burada adet değil dk hesabı puanlama diye dk sına da baktım 10 dk sürdü
YOK CAnım iple atladımİpsiz mi atladin
Valla brova abla ben yarım saatte 1500 zor yapıyorum senin maşallah in varYOK CAnım iple atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?