Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eveeet ben de kendimi tanıtayım sil baştan bari aus kaptanım bahsetti biraz gerçi..

30 yaşındayım bekarım ankarada ablamla yaşıyorum kamuda çalışıyorum kızlar.. aa bir de yüksek lisansa başlıyorum hayatımdaki yeni renk bu :) antrenman ve hareket bilimleri programında.. yakında sporlarınızı ele alırım
Eski sporcu ondan biraz yeni voleybol antrenörüyüm ama şuan ikisini de yapmıyorum sadece çalışıyorum..

Tartıda 65.9 kiloyu görünce zayıflıcam yeter dedim hikayem böyle başladı.. 12. Takımdan mezun oldum şükür.. şimdi de korumaya çalışma evresiyle cebelleşiyorum sizinle onu da başarıcam eminim biraz oburum söylemesi ayıp

Bu arada fotoğraf atıcam demiştim pek beceremesem de zar zor fotoğraf çektim ablamın napıyor bu deli bakışları altında

Kameralar 5 kilo fazla gösterdi ama onu da belirteyim

Eklentiler

• IMG_3956.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3957.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3958.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_3954.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 64
Bayadır atlıyorum ben alıştım artık o yüzden whitecım bakma sen :) bi de atlarken sıkılıyorum çok hemen bitsin diye hızlı hızlı atlayıveriyom
Sen baştan desene abla spoecuyum diye kalp krizi geciriyordum bu arada bende 53 olunca öyle mi olacağım acaba yoksa hep böyle mi göbekli mi kalacağım maşallah nazar degmesin

Bir şey daha sorayım abla çift ayak ve parmak uçlarında yapıyorsun demi
Evet canım çoğu çift ayak yapıyorum tek ayak tta yapıyorum bir de birsürü farklı şekillerde.. mesela topukları popoya değdirerek tek tek.. dizleri karna çekerek tek tek, çift atlarken makas hareketi yaparak, ayakları aç kapa yaparak bi de anlatamadığım başka şeyler hep aynı şekilde atlamıyorum aslında aynı kaslar aynı şekilde çalışmasın sürekli diye..

Bende iki ay oldu 250 zor yapıyordum 1500 görüyorum artık hedef 3000 inşallah yaparim

Sen baştan desene abla spoecuyum diye kalp krizi geciriyordum bu arada bende 53 olunca öyle mi olacağım acaba yoksa hep böyle mi göbekli mi kalacağım maşallah nazar degmesin
Hahahahhahaha kız güldürdün kahkaha attım evde

Eğer karın hareketleri çalışırsan daha güzel bile olacaksın kuzum ama hiçbirşey yapmazsan karın yağı zor erir fındık bir göbüş kalır..ben şimdi 1 aylık karın kası programına başladım bitince yine foto atarım bakalım iyice kaslanacak mı

Abla o karına yeter ya yazık valla yapıyorum abla hergun yarım saat full karın egzersizi yapıyorum

Kahvaltı 13:00
Biberli keten tohumlu 2 yumurtadan omlet
2 tane köz kırmızı biber
Domates salatalık zeytin peynir
1 ceviz

16:45 sade nescafe, 1 tb kurabiyesi

Akşam 18:45
Yarım tabak kabak yemeği

Akşam 22:00 gibi 1 incir 7 zeytin yerim

Su: 3.5 lt
Spor yok bugün vücut dinlendirme günüm
Ausencia
Bu arada içtiğim çay kahveleri yazmıyorum yanında birşey yemediysem.

Selamm

Persembe yada cuma gelecek reglim gelmiyor bütün belirtiler var arti olarak ter bosaliyor feci midem bulaniyor kasik agrisi..1 kere daha boyle olmustum kışın..felaket durumdayim. Bugun oturup yemek yemedim hep ayakustu oldu..saat belirtmeden yediklerimi yazayim.

1 kase yogurt

1 elma 2 armut

1 kase yogurtlu gano

3 biskuvi

2 catal bulgur pilavi.1 catal taze fasulye.yarim köfte.wasa

Midem bulaniyor cikartacagim sanirim..

Ya kıyamam o ağrı ne kötü olur benim de çok ağır geçer dayarım hemen ağrı kesiciyi..

Kusmazsın inşallah zaten birşey de yiyememişsin ki..
Geçmiş olsun

İstanbul yanıyor Ağustos tarihinde bu kadar değildi bu ne ya bir saat zor yürüdüm
Ayyy sen gel osmaniyeyi gor canim saat 11.30 tam carsidaydik ve çarşıdaki termometre 42 diyordu kiii bence 42 den fazlaydi resmen başıma gunes gecti ter ter olduk offf yeter artik sonbahar gelsin

Ya kıyamam o ağrı ne kötü olur benim de çok ağır geçer dayarım hemen ağrı kesiciyi..

Kusmazsın inşallah zaten birşey de yiyememişsin ki..
Geçmiş olsun
Sagol canim..ter basiyor soguyor sonra..ay yapis yapis oluyorum zaten Antalya sicak..klimanin altina uzandim dusumu alip..ben regl olunca agri kesici icmiyorum cekiyorum sanciyi kanamayi azaltiyor diye.

Zorluğuda var güzelliği de
Planım yine listeye girmekti ama bakalım kısmet liste beni tutuyor
Aslinda kaptan mezun olma dediydi ama ev ariyordum taşınma arefesi moral sıfır evde degildim izne ayrılmamışım neyse kaptan dediydi dediydi
Benim gibi kaptan dediydi dememek için kaptanın sözünü dinleyin kamu spotu

Hep böylemiydin sonradan mı oldun

Sagol canim..ter basiyor soguyor sonra..ay yapis yapis oluyorum zaten Antalya sicak..klimanin altina uzandim dusumu alip..ben regl olunca agri kesici icmiyorum cekiyorum sanciyi kanamayi azaltiyor diye.
Sıcaklar da bu süreci iyice beter yapıyor ki sen bir de antalyadaymışsın.. ben dayanamıyorum o ağrıya kesiyor ama içiyorum aslında içmemek en iyisi.. hemen geçer inşallah çektirmez sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…