Bayadır atlıyorum ben alıştım artık o yüzden whitecım bakma sen :) bi de atlarken sıkılıyorum çokValla brova abla ben yarım saatte 1500 zor yapıyorum senin maşallah in var
Bir şey daha sorayım abla çift ayak ve parmak uçlarında yapıyorsun demiYOK CAnım iple atladım
Sen baştan desene abla spoecuyum diye kalp krizi geciriyordum bu arada bende 53 olunca öyle mi olacağım acaba yoksa hep böyle mi göbekli mi kalacağım maşallah nazar degmesinBayadır atlıyorum ben alıştım artık o yüzden whitecım bakma sen :) bi de atlarken sıkılıyorum çokhemen bitsin diye hızlı hızlı atlayıveriyom
Evet canım çoğu çift ayak yapıyorum tek ayak tta yapıyorum bir de birsürü farklı şekillerde.. mesela topukları popoya değdirerek tek tek.. dizleri karna çekerek tek tek, çift atlarken makas hareketi yaparak, ayakları aç kapa yaparak bi de anlatamadığım başka şeyler hep aynı şekilde atlamıyorum aslında aynı kaslar aynı şekilde çalışmasın sürekli diye..Bir şey daha sorayım abla çift ayak ve parmak uçlarında yapıyorsun demi
Bende iki ay oldu 250 zor yapıyordum 1500 görüyorum artık hedef 3000 inşallah yaparimEvet canım çoğu çift ayak yapıyorum tek ayak tta yapıyorum bir de birsürü farklı şekillerde.. mesela topukları popoya değdirerek tek tek.. dizleri karna çekerek tek tek, çift atlarken makas hareketi yaparak, ayakları aç kapa yaparak bi de anlatamadığım başka şeyler hep aynı şekilde atlamıyorum aslında aynı kaslar aynı şekilde çalışmasın sürekli diye..
Hahahahhahaha kız güldürdün kahkaha attım evdeSen baştan desene abla spoecuyum diye kalp krizi geciriyordum bu arada bende 53 olunca öyle mi olacağım acaba yoksa hep böyle mi göbekli mi kalacağım maşallah nazar degmesin
Çoook iyi canım maşallahın var 5 tane bile atlayamayan var başta ama ip böyle atladıkça insan alışıyor artırabiliyorBende iki ay oldu 250 zor yapıyordum 1500 görüyorum artık hedef 3000 inşallah yaparim
Abla o karına yeter ya yazık valla yapıyorum abla hergun yarım saat full karın egzersizi yapıyorumHahahahhahaha kız güldürdün kahkaha attım evde
Eğer karın hareketleri çalışırsan daha güzel bile olacaksın kuzumama hiçbirşey yapmazsan karın yağı zor erir fındık bir göbüş kalır..ben şimdi 1 aylık karın kası programına başladım bitince yine foto atarım bakalım iyice kaslanacak mı
Ooo tamam kilo verdikçe sımsıkı düz bir karnın olur o zaman kuzum bende de göbüş vardı çünkü kiloluykenAbla o karına yeter ya yazık valla yapıyorum abla hergun yarım saat full karın egzersizi yapıyorum
Teşekkürler hülya@MiuLego super gorunuyorsun masallah..
Ya kıyamamSelamm
Persembe yada cuma gelecek reglim gelmiyor bütün belirtiler var arti olarak ter bosaliyor feci midem bulaniyor kasik agrisi..1 kere daha boyle olmustum kışın..felaket durumdayim. Bugun oturup yemek yemedim hep ayakustu oldu..saat belirtmeden yediklerimi yazayim.
1 kase yogurt
1 elma 2 armut
1 kase yogurtlu gano
3 biskuvi
2 catal bulgur pilavi.1 catal taze fasulye.yarim köfte.wasa
Midem bulaniyor cikartacagim sanirim..
Ayyy sen gel osmaniyeyi gor canim saat 11.30 tam carsidaydik ve çarşıdaki termometre 42 diyordu kiii bence 42 den fazlaydi resmen başıma gunes gecti ter ter olduk offf yeter artik sonbahar gelsinİstanbul yanıyor Ağustos tarihinde bu kadar değildi bu ne ya bir saat zor yürüdüm
Sagol canim..ter basiyor soguyor sonra..ay yapis yapis oluyorum zaten Antalya sicak..klimanin altina uzandim dusumu alip..ben regl olunca agri kesici icmiyorum cekiyorum sanciyi kanamayi azaltiyor diye.Ya kıyamamo ağrı ne kötü olur benim de çok ağır geçer dayarım hemen ağrı kesiciyi..
Kusmazsın inşallah zaten birşey de yiyememişsin ki..
Geçmiş olsun
Zorluğuda var güzelliği deEce canımmm teşekkür ederim
@kelebekolacam ile kardeş olduğunuzu bilmiyordum ne güzel.. ben de ablamı ikna etmeye çalışıyorum ama ı ıh yanaşmıyor :)
Maşallah 4 çocuk .. çok zor değil mi?
Daha iyisi de tabiki olacak canım azmin elinden ne kurtulur? Azimden kurtulda aus tan kurtulamaz o kilolar
Hep böylemiydin sonradan mı oldunEveeet ben de kendimi tanıtayım sil baştan bari aus kaptanım bahsetti biraz gerçi..
30 yaşındayım bekarım ankarada ablamla yaşıyorum kamuda çalışıyorum kızlar.. aa bir de yüksek lisansa başlıyorum hayatımdaki yeni renk bu :) antrenman ve hareket bilimleri programında.. yakında sporlarınızı ele alırım
Eski sporcu ondan biraz yeni voleybol antrenörüyüm ama şuan ikisini de yapmıyorum sadece çalışıyorum..
Tartıda 65.9 kiloyu görünce zayıflıcam yeter dedim hikayem böyle başladı.. 12. Takımdan mezun oldum şükür.. şimdi de korumaya çalışma evresiyle cebelleşiyorum sizinle onu da başarıcam eminimbiraz oburum söylemesi ayıp
Bu arada fotoğraf atıcam demiştim pek beceremesem de zar zor fotoğraf çektim ablamın napıyor bu deli bakışları altında
Kameralar 5 kilo fazla gösterdi ama onu da belirteyim
Sıcaklar da bu süreci iyice beter yapıyor ki sen bir de antalyadaymışsın.. ben dayanamıyorum o ağrıya kesiyor ama içiyorum aslında içmemek en iyisi.. hemen geçer inşallah çektirmez sanaSagol canim..ter basiyor soguyor sonra..ay yapis yapis oluyorum zaten Antalya sicak..klimanin altina uzandim dusumu alip..ben regl olunca agri kesici icmiyorum cekiyorum sanciyi kanamayi azaltiyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?