- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Yıkadım banyoyu yıkayacağım biraz mola verdim dinleneyim birazcık çok yoruldum
Kolay gelsin tatlim. Temizlik mi.Yıkadım banyoyu yıkayacağım biraz mola verdim dinleneyim birazcık çok yoruldum
Otur oturduğun yerde artık yaş yazık bana daBen geldimmmmö sağ salim şükür 1000 tane de ip atladım voleyboldan sonra kısa günün karı :) alıntılarımlar geliyorum
Sorma ya o ne biçim kas bı de beni düşün morti olduk iyi mi
Ben oynamiyom yaaa bu ne yaaa ...ayyyy masallah masallah diyelim nazar degmesin.... benim 4.5 yasindaki kızımın bile hafif gobegi var bu ne yaaaa
Oley yaşasın
YaaaaaaaHalı da güzel di mi ördekim
Evet herkes en az böyle göbekli olacak herkes herkessss
Kaptana bak
Babam derki on tekerlek nereye giderse arka tekerlek te oraya gider bizde böyle kaptanlar olduğu sürece hedefe varmamak mümkün değil
Ne rüyası ne rüyası masum aşk olsun göreceksin kesin çok aşırı eminim görücez işte de o kadarCnm gördüm süper ya muhteşem valla ben öyle bir vücut, rüyamda bile göremem maşallah
Ayyyy telefonda yok foto hep yeniler var ama işyerinde bilgisayarda vardı.. yine de bi arayayım telden bulursam yapıcam
Yaaaaaaaave ne güzel spor ayakkabısıııııııııı
Maşallah dedim tabi ki en başta gördüğümde de ama sayfaları kaybettim alıntı yapacaktımGayet sağlıklı bir göbek
Gel yamacıma gel geeeelllo ne vücut yahu maşallah. Ay ben nerelere gidem
Yapcam kız valla :)Evet evet umut olsun bize bi oncesi yapsa belki umudum olur @MiuLego
Hayır takımca aynı böyle tek fabrika çıkışlı olcazTakımca isyanlardayiz hahaha
Geldim sağ salim kih kihAha bu saatte kurtlar kapar seni inmeeeee
Yok öyle bişey yok reddediyoruz olucaz dedim kesin olucazmekik çekerken, amuda kalksam
üstüne halay çekip yana yatsam olmaz bende böyle vücut kızlar, ikiz gebelik sonrası yayık yumos bir göbek var malesef ki
Var begüm bi de dudak üstünde de varGöbekte piercing mi var kaptanım
Çılgın kaptan
Sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi semsert...Hadi senin ikiz benim ki tek bacim yine olmaz...ayni göbus yumusak
İyi geceler keyifli saatler :)Haydi güzeller güzeli ahali ben çıkar ... yumoş göbeğimle balkona kahve içmeye ..ordan dizi izlemeye ...
Yarın sabah bi bakarım , sonrası gezmeler ...
Pazar gırtllakları sıkı tutulsun lütfen ... karın kaslarını gördünüz
hadi öpüldünüz .... seviliyorsunuz
Cıks hisler yanıldı kesin bu kez.. kahveyi falan bacağa dökünce aus kaptanın hisler de yandı cıks ben yenicemAusencia emin misin kaptanim yener miyim seni hislerin kuvvetli ya o yüzden şey ettim hatuna baktıkça bunu yenersem ben 45 kiloyu daa görüm diyorum
Bir köşeye gidip ağlayım bentam çıkarken gördüm :)
his mis bi kenara ben hesap adamıyım white'm ... şimdi miu nun 700gr la alacağı yüzde %1.30 .... eee hadi yarışta diye çok gaza geldi 52 küsür oldu .... 1.5 yüzde ...
eeee dönüp sana bakıyoruz ... ki ... o 50 lere yeni adım atmış ..coşkulu bir white1.2 versin fark atar miu ya fark
Olacak didim olacakKaradeniz'e koşarak gitsem gelsem mümkün değil böyle vücuda sahip olamam şekerim
Nereleri gezdin hoşgeldiniyi akşamlargezdim gezdim geldim
Maşallah güzel kilo vermişsin.. darısı devamına.. yaşıt çıktık nerdeyse azcık büyüğüm ben :) profil pikçırımdaki kız aynı ben hahahahaAusencia kaptanim noldu yanik bisey mi olduuu..
Ben bugun cok yogundum burayi hic takip edemedim aksam da can sıkıcı seyler yasadim isle ilgili . Umarim duzelir.
Bu arada kaptan yardimcimiz degismis sanirim @MiuLego hayirli olsun canim
Kendini tanitmalar olmus anladigim kadariyla ben de tanitayim. 29 yasindayim , calisiyorum ve bir minnos kizim var
Sanirim yaslarimiz yakinmis. 1 ayi 3 gun gecti ben gruba katilali. Iyi ki de katilmisim. 73 kiloyla basladim. Spor yapmaya calisiyordum ama yanlis besleniyordum ozellikle aksam cayin yaninda gelsin biskuvi kurabiye gofret gitsin cikolata kek boreksimdi 6dan sonra yemek faslini bitiriyorum 67.5 ciktim bu sabah da. Hedefim 60 su an. Ulasmayi cani gonulden istiyorum. Buradaki herkesi ve kaptanimi cok seviyorum senin profil resmine de bayiliyorum @miulego
Oyum sana benim adaaaaKoca göbeğimle ben olacam sıfır göbekle @MiuLego nun olacak hali yok yaaa
Canimmmm şaka kız ben olmayacam o kesin
O günleri görücez evet evet kesinKaptaaanimmmmm bir de normal bi magazada medium beden elbise de oldu. Ama cok cekici oldum almadimhahahha
amaniiiiiiinnnnnnn bu nedirrrr!!! Bu gunleri gorur muyuz acabaaaaben bunu telefona ekran resmi yapiyim bakip bakip spora kosarim
YaaaaaaBende dovmesini begendim en cok.@MiuLego
Azcık da öbür köşeye gidip ağlayımMatematigine kurban olayım kaptanim
Kizi nasil incelediysem minicik dovmesini bile gördüm yaa..lisede kafasini kesip kendi fotografimi yapistirdigim bir manken fotografi vardi..kitap dolabina yapistirip motive olayim diye..diyet gecmisimin ne kadar uzun yillara dayandigi da ortaya cikti ..hah iste o vucud miu da :))
Halı takıntısı canım yıkamaya veremiyorum hangi deterjanı kullanıyorlar nasıl yıkıyorlar gibi bı takıntı mevcutKolay gelsin tatlim. Temizlik mi.
Kolay gelsin Can'ım bende geçen hafta yıkadım..çok seviyorum halı yıkamayı..Halı takıntısı canım yıkamaya veremiyorum hangi deterjanı kullanıyorlar nasıl yıkıyorlar gibi bı takıntı mevcut
Tamam sesimi çıkarmadan okurum ben
Yaaaaa
Hiçte sevmiyorum üstüne 2 adet fitikta mevcut belimde ama elimde değil yaz kış iki ayda bir yıkıyorum bütün halilariKolay gelsin Can'ım bende geçen hafta yıkadım..çok seviyorum halı yıkamayı..
Evet hemen hergün yapıyorum spor baya yapıyorumhem deKaptanicemAusencia ya nasil bi kaptan yardimcimiz olmus.
Biz hirs yapalim diye mi?
Hedefimi yardimci kaptanimin kilosuna revize etmek istiyorum
Allahim naazardan saklasin
Miu hergun spor mu yapiyorsun?
Kaptanicem benim gobek ve basende dogumdan kalan yirtiklar var ve kilo verdikce daha belirginlesti.
Ne yapabilirim?
Yag falan demislerdi faydasi olur mu bana ?
Bu haftacik yapmasan diyorumEvet hemen hergün yapıyorum spor baya yapıyorumhem de
Canım bebek yağı denedin mi hiç bende de vardı çok işe yaradiKaptanicemAusencia ya nasil bi kaptan yardimcimiz olmus.
Biz hirs yapalim diye mi?
Hedefimi yardimci kaptanimin kilosuna revize etmek istiyorum
Allahim naazardan saklasin
Miu hergun spor mu yapiyorsun?
Kaptanicem benim gobek ve basende dogumdan kalan yirtiklar var ve kilo verdikce daha belirginlesti.
Ne yapabilirim?
Yag falan demislerdi faydasi olur mu bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?