Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaptanim noldu yanik bisey mi olduuu..
Ben bugun cok yogundum burayi hic takip edemedim aksam da can sıkıcı seyler yasadim isle ilgili . Umarim duzelir.
Bu arada kaptan yardimcimiz degismis sanirim @MiuLego hayirli olsun canim
Kendini tanitmalar olmus anladigim kadariyla ben de tanitayim. 29 yasindayim , calisiyorum ve bir minnos kizim var
Sanirim yaslarimiz yakinmis. 1 ayi 3 gun gecti ben gruba katilali. Iyi ki de katilmisim. 73 kiloyla basladim. Spor yapmaya calisiyordum ama yanlis besleniyordum ozellikle aksam cayin yaninda gelsin biskuvi kurabiye gofret gitsin cikolata kek borek simdi 6dan sonra yemek faslini bitiriyorum 67.5 ciktim bu sabah da. Hedefim 60 su an. Ulasmayi cani gonulden istiyorum. Buradaki herkesi ve kaptanimi cok seviyorum senin profil resmine de bayiliyorum @miulego

Kaptaaanimmmmm bir de normal bi magazada medium beden elbise de oldu. Ama cok cekici oldum almadimhahahha
Eki Görüntüle 2045453
Hahahahhahahaha
Koşun a dostlar koşunnnnnnn

Ay geçen gün şunu çektiydim orda kaslarım belli dur onu da atayım..

Ay beni neden gaza getiriyorsunuz yaaa
amaniiiiiiinnnnnnn bu nedirrrr!!! Bu gunleri gorur muyuz acabaaaa ben bunu telefona ekran resmi yapiyim bakip bakip spora kosarim

Matematigine kurban olayım kaptanim

Kizi nasil incelediysem minicik dovmesini bile gördüm yaa..lisede kafasini kesip kendi fotografimi yapistirdigim bir manken fotografi vardi..kitap dolabina yapistirip motive olayim diye..diyet gecmisimin ne kadar uzun yillara dayandigi da ortaya cikti ..hah iste o vucud miu da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…