Karadeniz'e koşarak gitsem gelsem mümkün değil böyle vücuda sahip olamam şekerimgötür beni gittiğin yere papatyaaaaaaaaaaaam
Senden de bişi kaçmıyo.. bidebiri de benim biliyorum ki
Adacım kırmızı kombin yaparım diyordun ...bulamadın mı ?
Kaptaaanimmmmm bir de normal bi magazada medium beden elbise de oldu. Ama cok cekici oldum almadimBi kaldı menüler ...
yine gayet güzel olmuş white'ım ...
miu ile kerttik sizi bu hafta .... hadi bakalım ...sıkı menüler gelsin ...miu fazla gaza gelirse 52 ye de iner demedi deme
Menü gayet güzel canım ... lcw bir beden büyüktür kalıp olarak ....bu da demek ki 40 beden rahat rahat oluyor sana ama 38 i de girebilirsin
menü güzel tatlım ...eklenmiş ananas saat olarak gereksiz sadece ... zaten az sonra incir zeytin lüpleteceksin ...
bu menü kilo verdirir ama miu ...korumada bunlara ekleme gerek ...ha metan yavaş mı bilemeyeceğim
hülyam çok geçmiş olsun
o ter boşalmalı regl bekleme çok sıkıntılı ... sabaha feraha ermiş olursun inşallah
afiyet olsun adacım ... menemen günü olmuş ... misss gibi produr candır yımırta:))
ama akşam da 1 dlm de kalaydın iyiydi ... gerçi senin saatin çok erken
akşam çok az kuzum ... zaten öğle ara gibi..... aç kalınmışlık kokusu buram buram
dünü telafi etmek için gayet güzel menü olmuş canım.
merak ettim dünkü off menüden sonra bu sabah tartıldın mı ?
amaniiiiiiinnnnnnn bu nedirrrr!!! Bu gunleri gorur muyuz acabaaaaEki Görüntüle 2045453
Hahahahhahahaha
Koşun a dostlar koşunnnnnnn
Ay geçen gün şunu çektiydim orda kaslarım belli dur onu da atayım..
Ay beni neden gaza getiriyorsunuz yaaa
Matematigine kurban olayım kaptanimtam çıkarken gördüm :)
his mis bi kenara ben hesap adamıyım white'm ... şimdi miu nun 700gr la alacağı yüzde %1.30 .... eee hadi yarışta diye çok gaza geldi 52 küsür oldu .... 1.5 yüzde ...
eeee dönüp sana bakıyoruz ... ki ... o 50 lere yeni adım atmış ..coşkulu bir white1.2 versin fark atar miu ya fark
Yikadin mi halilariMatematigine kurban olayım kaptanim
Hahahhaha olmayan gobek
Hee hee kaslari diyelimHahahhaha olmayan gobek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?