Evet evet umut olsun bize bi oncesi yapsa belki umudum olur @MiuLego
Takımca isyanlardayiz hahahao ne vücut yahu maşallah. Ay ben nerelere gidem
Hiahahahahahhah hain aus gülüşü
Kaptana bak
Babam derki on tekerlek nereye giderse arka tekerlek te oraya gider bizde böyle kaptanlar olduğu sürece hedefe varmamak mümkün değil
Cnm gördüm süper ya muhteşem valla ben öyle bir vücut, rüyamda bile göremem maşallah
Evet kaptan ayna filan da işte güzel yani iyi yansıtıyorHalı da güzel di mi ördekim
Sağol canimAllah zihin açıklığı versin crayz new kaptanım
baya işin var, arabalı yatak hayırlı olsun
Benimde oğlumun odasıni kışlık modele cevirmem lazım
o ne vücut yahu maşallah. Ay ben nerelere gidem
Aha bu saatte kurtlar kapar seni inmeeeee
Hadi yaaa oylemi olurmus hemen takilak pesineeee yeterki oyle olsun
Kaptana bak
Babam derki on tekerlek nereye giderse arka tekerlek te oraya gider bizde böyle kaptanlar olduğu sürece hedefe varmamak mümkün değil
Canım çok istedi bende bire başla öyle dedim babası kiyamamis gitmiş almisGule gule kullansin kuzun canim...Bende 1.sınıfa baslayinca yeni oda takımı almayi dusunuyorum simdiki odasınida misafir odasi olarak planlayacam....
Canım çok istedi bende bire başla öyle dedim babası kiyamamis gitmiş almisGule gule kullansin kuzun canim...Bende 1.sınıfa baslayinca yeni oda takımı almayi dusunuyorum simdiki odasınida misafir odasi olarak planlayacam....
Tesekkurler canim bugun sende bende yogunduk görüşemedik guzellikada81 cnmmmm güle güle kullansın minik eşyalarını
Göbekte piercing mi var kaptanımEki Görüntüle 2045453
Hahahahhahahaha
Koşun a dostlar koşunnnnnnn
Ay geçen gün şunu çektiydim orda kaslarım belli dur onu da atayım..
Ay beni neden gaza getiriyorsunuz yaaa
Hadi senin ikiz benim ki tek bacim yine olmaz...ayni göbus yumusakmekik çekerken, amuda kalksam
üstüne halay çekip yana yatsam olmaz bende böyle vücut kızlar, ikiz gebelik sonrası yayık yumos bir göbek var malesef ki
Kaptanım iyi gecelerHaydi güzeller güzeli ahali ben çıkar ... yumoş göbeğimle balkona kahve içmeye ..ordan dizi izlemeye ...
Yarın sabah bi bakarım , sonrası gezmeler ...
Pazar gırtllakları sıkı tutulsun lütfen ... karın kaslarını gördünüz
hadi öpüldünüz .... seviliyorsunuz
Ausencia emin misin kaptanim yener miyim seni hislerin kuvvetli ya o yüzden şey ettim hatuna baktıkça bunu yenersem ben 45 kiloyu daa görüm diyorum
Kaptanım iyi geceler
Yanıkların nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?