Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptana bak
Babam derki on tekerlek nereye giderse arka tekerlek te oraya gider bizde böyle kaptanlar olduğu sürece hedefe varmamak mümkün değil
Hiahahahahahhah hain aus gülüşü

Ben bu hatunu boşuna istemiyorum mücverimmmmmmmm .... ben yine ana göbeğine sahiptim miu her birinizi wictoria scret mankeni yapmadan bırakmayacak

Cnm gördüm süper ya muhteşem valla ben öyle bir vücut, rüyamda bile göremem maşallah

yalnız değilsin banum , rüyamda görsem ..açık kalmış derim

Haydi güzeller güzeli ahali ben çıkar ... yumoş göbeğimle balkona kahve içmeye ..ordan dizi izlemeye ...

Yarın sabah bi bakarım , sonrası gezmeler ...

Pazar gırtllakları sıkı tutulsun lütfen ... karın kaslarını gördünüz

hadi öpüldünüz .... seviliyorsunuz

Kaptanım iyi geceler
Yanıkların nasıl oldu

Ausencia emin misin kaptanim yener miyim seni hislerin kuvvetli ya o yüzden şey ettim hatuna baktıkça bunu yenersem ben 45 kiloyu daa görüm diyorum

tam çıkarken gördüm :)

his mis bi kenara ben hesap adamıyım white'm ... şimdi miu nun 700gr la alacağı yüzde %1.30 .... eee hadi yarışta diye çok gaza geldi 52 küsür oldu .... 1.5 yüzde ...

eeee dönüp sana bakıyoruz ... ki ... o 50 lere yeni adım atmış ..coşkulu bir white 1.2 versin fark atar miu ya fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…