Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltı 06:45
1 haşlanmış yumurta
1 köz kırmızı biber
Domates salatalık zeytin peynir biber
1 ceviz, 1 incir
1 tk pekmez (sınava giricem diye ablam zorla yedirdi zihin açarmış)

Öğle 13:30
Yarım tabak kabak yemeği (1 tk keten tohumu serptim)
Peynir,1 biber,3-4 sarımsak, yoğurt
1 kelek

15:00 2 kuru kayısı

Akşam 19:15
Haşlanmış börülce (zeytinyağı limon sosu ile)

Su: 2.5 lt şimdilik
Spor yapınca yazarım yoldayım spora gidiyorum:)
Ausencia

Pazar

Sabah 10:00-10:30
3-4 kasik lor, 10 kucuk zeytin
2,5 dilim tam bugday
1 dolu tatli kasigi anne receli
1 kapya biber, dereotu

12:30
1 yaprak galete,
1 y.k. ziftin peki(nutella)

Oglen 13:40
2 dilim tam bugday
60 gr/6 dilim hindi fume
Krem peynir dereotu ile sandvic

17:00
1 yaprak galete, yarim armut

Aksam 19:00-19:30
3-4 kasik mercimek corbasi
3 biber dolmasi
1 bardak ayranla yogurt kuru

Su 1,5 litre 2 ye tamamliycam.
Dukan cayinin yarisi

Doymayanlarda bugun yine bonus vardi.
Cumadan bu yana zor doyuyorum.
4 gun cok dikkat edicem.

75 dk tempolu yuruyus =150
10 dk aletlerle egzersiz=30
180 puan

@MiuLego

Var var canim ben pazardan aldim dun )

Evet el ağızda uyumuyor durmadan ağlıyor tabi bende uyumuyor Allah tan uyku düşkünü bı insan değilim 3 saatle idare ettim bugun

Tatli krizi. 1 tane aldim. Gittim bi daha aldim. Kizim istedi bi daha aldim. Allah cezami vermesin

Ziftin peki mi
Ilahi bonuscan

Canım doymak için sabah kahvaltına mutlaka yumurta koy seviyormsn sevmiyormsn bilemiyorm ama tereyağlı 2/3 yumurta yesen sabah ne reçele ihtiyaç duyarsın ne aralara.
Şimdi sağlıksız karbonhidrat yemektense sağlıklı olandan yesen daha iyi doyarsn mesela. Bol bol doyana kadar köfte tavuk kavurma et haşlama yesen.
Ekmek reçel nutella filan yersen çabuk acıkırsın çabuk acıkırsan çok yersin.
Doyana kadar yağlı ve proteinli ye tatlım

Memünü bildireyim
Sabah 11.30
Tereyağlı 2 yumurta
4 5 çatal peynir
1 domates
1 salatalık

Öğlen 2.30
Türk kahvesi

Akşam 19.00
Kıymalı bamya
Bol salata
0.5 lt ayran

Su 2.5 lt
Bu ne kadar güzel bir menü ba yıl dım eksiler yarın sende
@MiuLego biraz yağlı ye düzene girer sağlıklı yağdan zarar gelmez
Yicem zeytinyağı yarın da akşam öğünüm için güzel planlarım var :)

Bonussss
Aha da yazdım aklıma seni şimdi ben cumaya kadar takipteyim sözüne güveniyorum.
Var var canim ben pazardan aldim dun )
Tamammm:)
Evet el ağızda uyumuyor durmadan ağlıyor tabi bende uyumuyor Allah tan uyku düşkünü bı insan değilim 3 saatle idare ettim bugun
3 saat uyku mu? Ben ruh gibi gezerdim maşallah
Tatli krizi. 1 tane aldim. Gittim bi daha aldim. Kizim istedi bi daha aldim. Allah cezami vermesin
Hahahahhaha ya güldürdün. Eee ne spor yapcaksın eritmek için ondan konuşalım narım çiçeğim
Bende de var malesef bu ara
Ne sinir birşey tartıyı da nasıl etkiliyor ya
Hemen çözüm yolları buluyoruz ben kızların tavsiyelerini denicem

Oyle oluyo zaten kaju ara ogunle yemegin saatleri cok yakin oldu.
Karbonu su an kesemiyorum tekrar donmemek icin. Bir sure daha 1,5- 2 dilim kullanicam.
Yumurtayi cok seviyorumda dun yedim iki tane her gun yedimmi sivilce yapiyür

Selammm

Daha totosu yer gormemis benden ..saka maka 11 saattir ayaktayim reglim..ayaciklarim sızlıyor bacilar (bugun ne yedim dusunuyiimmmm

11:00 yarim simit.yumurta..bikac parca peynir (peyniri tam hatirlamiyorum ywmemiste olabilirim)

16:00 kozledigim patlican salatasini kavanozlara doldurunca kaldi biraz 4 kasik kadar onu yedim

18:30 6 catal kadar tavuk haslama.1 wasa

Biraz once komposto yaparken 1 seftali yedim..

Bu kadar sanırım.

sağolasın fulyacım

evet çok şükür ibre yukarı çıkmadı benim. ama ben de yerimde saydım azcık. artık düz 70 i görmem gerek.

valla açıkça söyleyeyim senin geri 20 kilo aldığını görünce ben çok üzülmüştüm. çünkü doğrusu benden daha azimliydin. çok da güzel kilo vermiştin. ama işte dediğin gibi beyin obezliğini yenemeyince sonuç bu oluyor.

yani hepimiz için şu çok önemli: beynimize format atıp, beyni güzel bilgilerle kodlayıp sağlıklı beslenmeyi öğrenmeli ve sağlıklı bir şekilde zayıflayıp o kiloyu korumalıyız. kaçamaklarla en fazla 1-2 kilo alıp vermeli. böyle 10-20 kilo çok yıkıcı oluyor vücut için. hem fizyolojik olarak hem de psikolojik olarak.

takımdayken anlatmıştım biliyorsun ben de 2011 de yaklaşık 20 kilo verdim 65 e indim. ama sonra ne yaptım 1-1,5 yıl 67-68 lerde dolanıp, 2013 den 2016 haziranına kadar da 80-85 lerde dolanıp ağustos 2016 da en son 89,5 a kadar çıktım. tabi zayıflamam da hikaye oldu ki güya 5 kilo daha verip 60 ı görecektim. sonrasını biliyorsun eylül sonu sizinle tanıştım. ama minik minik kilolar verdim. neyse öyle böyle kk da 10-11kilo vermişim buna da şükür demeli belki de....

neyse hepsini geride bırakalım zühalcim. geleceğe bakalım. hiç belli olmaz belki 2017 nin sonu 2018 in başı bizim olur Allah çok büyük o nefis yenilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…