Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaa geçmişi okuyamadım etikette görünmeyince Hipo ♡ ismim etiketlenmez öyle kolayına

yaa aus nasıl bir kaptansın sen her mesajını okuduğumda sımsıkı kucaklanmış gibi hissediyorum

geçmişe döner dönmez gördüğüm mesaj
kucaklıyorum ki zaten sıkı sıkı hemi de

Ye kuzum ye Ausencia bı şey demez sana kırma bak kalbimi ye hadi
Yemedim yemedim yemicem yemicem
Spor spor diye halı yıkayıp tavan sileceğim az kaldı erir miyim bilmiyorum ama beyin hücreleri eriyor galiba eşim bugün misafirlere diyor ki yakında yetigi lokmaları sayacak az kaldı diyorbende sayarak yiyorum dedi.
Kıyamammm hepimiz öyleyiz ama saymadan ölçmeden tartmadan yiyince vicdan azabı geliveriyor soldan soldan
@MiuLego canım unutmadan şu an her zaman ki gibi banlı olan @eflalim in mesajla bildirimi
cuma 30 dk eliptik
pazar 60 dk tempolu yürüyüşü varmış
Tamamdır

Pazar menü bildirimim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
1 salatalık
1 domates
1 kozlenmiş biber
2 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 parça bitter çikolata

Akşam
3 tane köfte
1 kozlenmiş biber
Salata
1 bardak ayran

Su 3 lt.

Ausencia

Ayyy önce şu repliği yazayım ...
Artık okurken ekrana nasıl bakıyorsam ..eşim dedi .. noldu neyin var ? dalmış mıyım o ara ne yok bişey uykum var dedim ... eee git uyu :)) geçmişi okuyorum dedim eeee sen bıraktın ya dedi... açtımmmm gözleri heeey bıraktıysak geçmişimizi de bırakmadık

Şİmdi bi derleme yapayım azıcık , tek tek alıntılayamadım .

@mefkurem in mesajı ile başlayan beyin obezitesine ...başta niçince hiç şaşırmadığım begum75 den destek gelmiş ... 60kiloyum fulya da kendi hikayesini yazmış ... bi de @daydream- Hülya nın şekli var ki çöp mide , bana çok yakın

Hayatınızda görüp görebileceğiz en çöp mideli , pis boğazlardan biri bendim . aynı anda kel alaka bir sürü şey yerdim ..mide bana mısın demezdi ... 1 kg luk dondurmayı bi oturuşta kutusundan kaşıklıya kaşıklaya bitirirdim .
100 kilo da gördüm ...90 larda çoook dolaştım ..80 lerde kendimi waaw çok zayıfım beee hissetim ...
sabah uyanıp tezgah üzerindeki baklavadan şifa niyetine aç karna 5-6 dlm yiyebilmek benim için çok basit bir hamle idi
hepsi geçti ... ne gerek var ki ? yaşamak için gerekli olan beslenme işi , pis boğalıkla özdeşleşip beni bu kadar esir alabilir miydi yahu ?
Ben inançları gereği israf ...müsriflik ... aşırıya kaçmanın zararını bilirken , yerken bu gözü dönmüşlük ? günahtı yahu ...
ölçülü olmak gerekti ...diyet değil de ölçülü olmak sinyalini verdim beynime .
artık ben istesem de o istemiyor deli gibi yemek .
ayyy böyle işte ... her sıkıntı da her sevinçte yemekten önce sarılacağım değerler var ... yemişim yemeği

@Makbule007 canım sopa siparişi vermişsin sen buyuuur .... nar_cicegim le de paylaşım kardeş kardeş .. zira o da regl önce ..tatlı matlı bişeyler yazmış ... hiç anlamadım neyse ki sadece bitterle atlatmış .. çarşamba gelen regl iyidir ... cumaya pffffff olur her şey

@_SARAYCA_ canım dönüşe yakın biraz tutup dengelesen ... sen verirsin aslında ...gelince de moral olur .

kelebek19 canım sen ihmal etme göster onları bir ablacım ...diğer sorun için evet tatlım ama takımdayım her daim

@MiuLego kabız için @Portakal Sulu Ordek in stop lu mesajını bi dikkate al ..direkt cır cır etkisi diyor
keten tohumu ye incir ve yoğurt ile ... türk kahvesinin telvesini ye üzerine ılık su iç .ve kendini eksik olan bir takıma ya da dilediğin takıma eklesene güzelim ..listede değilim demiş bir de kız listeler senin ya artık

Whiteblacklife canım zaten hiiç boş durma dye sizi eşleştirdim ya

menülere gelince ... Efser in menüsü güzeldi ..tek karnıyarık olabilirdi ... Whiteblacklife ın menü güzeldi , bir lokma ekmeği bile yazdığı @Portakal Sulu Ordek in ballı tereyağlı menüsü de iyiydi diyelim :))
@MiuLego ve Kajupi menüler

Bonus un iki günlük kayıp menülerinin üzerine pazar menüsü toparlnıp gelmiştir dedim ama cıks ...o zaman 4 gün sıkı tutuyor , çok sıkı tutuyor .... aklına yemek geldikçe önce buraya yazıyor ... vazgeçiyor ... ve cumaya yine en az 1.3 vermiş aramıza dönüyor .... yapabiliyor mu ? evet yaptı görmek ..yapmalı mı ? kesinlikle .

@daydream- ile suspushanimcim menüleri de güzeldi ... nisa o kadar da yapacak bir durum yok ki sabahta

Spor bildirimlerim

CUMA
Tempolu yürüyüş 120 ×2= 240
Leslie 45 ×2= 90
Yürüyüş 30 dk

TOPLAM : 360 point

CUMARTESI
Tempolu yürüyüş 100×2=200
Leslie 45×2=90
Egzersiz 30×3= 90
Yürüyüş 40 dk

TOPLAM : 420 point

PAZAR
Tempolu yürüyüş 125 ×2=150
Yürüyüş 60 dk
Leslie 35 ×2= 70
Egzersiz 25 ×3= 75

TOPLAM : 355 point

Ausencia @MiuLego

gözler kapanıyor .... ben çıkar güzeller ...

yarın okul zili çalıyor bize de ... ausa git gel servis şöförlüğü yolları da başlıyor

geç gelirsem haberiniz ola okuldan sonra eve dönmemişimdir

hadi bakalım hayırlı geceler herkese ... bol leptinler ...

lütfen ama lütfen özellikle yemeğe yönelenler , takımını düşünsün e mi bu işi başaracaklarına inansınlar .. yemeğe el gidince ..dur ya ne yapıyorum ben ... şimdi bunu gömüp pişman olacağıma diyip gidip kocaman bir salata yesinler ..salata yapmaya üşeniyorlarsa .. salatalık domates maydanoz kemirsinler ... iki parça peynir atsınlar ağızlarına ...
en azından vicdanla boğuşmazlar ...

hadi çıktım ben

Cumartesi de pazar da ne güzel menü onlar öyle
Bu hafta bi geçsin de haftaya ekleyeyim
Ne güzel bildirim miş bu böyle ohhh şenlendim
İyi geceler aus kaptanım

Suya kuru kayısı ve ceviz koyuldu sabah uyanınca içilip yenilecek..

Üzüm alındı paketlendi yarın işe gidecek..

Akşam için kabak rendeli avokadolu acı biberli zeytinyağlı salata hazırlandı işe gidecek..

Sabah da haşlanmış yumurta süt ve ananas yiyim öğlen de türk kahvesi içip telvesini yiyim..
Ben yarın bu wc sorununu çözerim arkadaş

Abla bu hafta eklesene kendini bı takıma takımlar eşit değil zaten ama tabi ki sen daha iyi bilirsin

Bunların hepsini aynı günde yaparsan wc sorunu cozersinden wc den çıkar mısın onu bilemedim iste

Abla bu hafta eklesene kendini bı takıma takımlar eşit değil zaten ama tabi ki sen daha iyi bilirsin
Spor bildirimlerimi hatırlayabilsem yapıcam da dur bakalım
Bunların hepsini aynı günde yaparsan wc sorunu cozersinden wc den çıkar mısın onu bilemedim iste
Razıyım kuzum.. yeter ki çözülsün karnım şiş kilo almış gibiyim tartıda da artı çıkıyor moralimi bozuyor namıssız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…