yaa geçmişi okuyamadım etikette görünmeyinceHipo ♡ ismim etiketlenmez öyle kolayına
yaa ausnasıl bir kaptansın sen her mesajını okuduğumda sımsıkı kucaklanmış gibi hissediyorum
Yemedim yemedim yemicem yemicem
Kıyamammm hepimiz öyleyiz ama saymadan ölçmeden tartmadan yiyince vicdan azabı geliveriyor soldan soldanSpor spor diye halı yıkayıp tavan sileceğim az kaldı erir miyim bilmiyorum ama beyin hücreleri eriyor galiba eşim bugün misafirlere diyor ki yakında yetigi lokmaları sayacak az kaldı diyorbende sayarak yiyorum dedi.
Tamamdır
Yemez yemeYemedim yemedim yemicem yemicem
Kıyamammm hepimiz öyleyiz ama saymadan ölçmeden tartmadan yiyince vicdan azabı geliveriyor soldan soldan
Tamamdır
Yemez yeme
ben derken sen patlamışsın
Cumartesi de pazar da ne güzel menü onlar öylePazar menü bildirimim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
1 salatalık
1 domates
1 kozlenmiş biber
2 bardak çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 parça bitter çikolata
Akşam
3 tane köfte
1 kozlenmiş biber
Salata
1 bardak ayran
Su 3 lt.
Ausencia
Bu hafta bi geçsin de haftaya ekleyeyim@MiuLego kabız için @Portakal Sulu Ordek in stop lumesajını bi dikkate al ..direkt cır cır etkisi diyor
keten tohumu ye incir ve yoğurt ile ... türk kahvesinin telvesini ye üzerine ılık su iç .ve kendini eksik olan bir takıma ya da dilediğin takıma eklesene güzelim ..listede değilim demiş bir dekız listeler senin ya artık
Ne güzel bildirim miş bu böyle ohhh şenlendimSpor bildirimlerim
CUMA
Tempolu yürüyüş 120 ×2= 240
Leslie 45 ×2= 90
Yürüyüş 30 dk
TOPLAM : 360 point
CUMARTESI
Tempolu yürüyüş 100×2=200
Leslie 45×2=90
Egzersiz 30×3= 90
Yürüyüş 40 dk
TOPLAM : 420 point
PAZAR
Tempolu yürüyüş 125 ×2=150
Yürüyüş 60 dk
Leslie 35 ×2= 70
Egzersiz 25 ×3= 75
TOPLAM : 355 point
Ausencia @MiuLego
İyi geceler aus kaptanımgözler kapanıyor .... ben çıkar güzeller ...
yarın okul zili çalıyor bize de ... ausa git gel servis şöförlüğü yolları da başlıyor
geç gelirsem haberiniz ola okuldan sonra eve dönmemişimdir
hadi bakalım hayırlı geceler herkese ... bol leptinler ...
lütfen ama lütfen özellikle yemeğe yönelenler , takımını düşünsün e mibu işi başaracaklarına inansınlar .. yemeğe el gidince ..dur ya ne yapıyorum ben ... şimdi bunu gömüp pişman olacağıma diyip gidip kocaman bir salata yesinler ..salata yapmaya üşeniyorlarsa .. salatalık domates maydanoz kemirsinler ... iki parça peynir atsınlar ağızlarına ...
en azından vicdanla boğuşmazlar ...
hadi çıktım ben
Abla bu hafta eklesene kendini bı takıma takımlar eşit değil zaten ama tabi ki sen daha iyi bilirsinSuya kuru kayısı ve ceviz koyuldu sabah uyanınca içilip yenilecek..
Üzüm alındı paketlendi yarın işe gidecek..
Akşam için kabak rendeli avokadolu acı biberli zeytinyağlı salata hazırlandı işe gidecek..
Sabah da haşlanmış yumurta süt ve ananas yiyim öğlen de türk kahvesi içip telvesini yiyim..
Ben yarın bu wc sorununu çözerim arkadaş
Bunların hepsini aynı günde yaparsan wc sorunu cozersinden wc den çıkar mısın onu bilemedim isteSuya kuru kayısı ve ceviz koyuldu sabah uyanınca içilip yenilecek..
Üzüm alındı paketlendi yarın işe gidecek..
Akşam için kabak rendeli avokadolu acı biberli zeytinyağlı salata hazırlandı işe gidecek..
Sabah da haşlanmış yumurta süt ve ananas yiyim öğlen de türk kahvesi içip telvesini yiyim..
Ben yarın bu wc sorununu çözerim arkadaş
Spor bildirimlerimi hatırlayabilsem yapıcam da dur bakalımAbla bu hafta eklesene kendini bı takıma takımlar eşit değil zaten ama tabi ki sen daha iyi bilirsin
Razıyım kuzum.. yeter ki çözülsün karnım şiş kilo almış gibiyim tartıda da artı çıkıyorBunların hepsini aynı günde yaparsan wc sorunu cozersinden wc den çıkar mısın onu bilemedim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?