- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Geçmişten bulursun abla wc dendir ooo bozma moraliniSpor bildirimlerimi hatırlayabilsem yapıcam da dur bakalım
Razıyım kuzum.. yeter ki çözülsün karnım şiş kilo almış gibiyim tartıda da artı çıkıyormoralimi bozuyor namıssız
Geçmişten bulursun abla wc dendir ooo bozma moralini
İyi geceler hanımlar tatlı rüyalar
Yok canım korkma. Bir dilim sadece o da sabah. Denersin kendini baktın artı oldu ya sporla yada dediğin gibi iki güne bir. Wc sorunu daha sıkıntı bana göre.Kız ben de hiç ekmek yemiyorum ama hiçondan da olabilir halbuki evde tb ekmek de var.. ekmeğe karşı bi antipati var bende yersem sanki hemen artı çıkacakmışım gibi nedense.. diğer seçenekleri bir deneyim de geçmezse kahvaltoya bir dlim ekleyeyim ben de 2 güne 1 en azından
Suya kuru kayısı ve ceviz koyuldu sabah uyanınca içilip yenilecek..
Üzüm alındı paketlendi yarın işe gidecek..
Akşam için kabak rendeli avokadolu acı biberli zeytinyağlı salata hazırlandı işe gidecek..
Sabah da haşlanmış yumurta süt ve ananas yiyim öğlen de türk kahvesi içip telvesini yiyim..
Ben yarın bu wc sorununu çözerim arkadaş
Gunaydin canim iyiki kayisi koymussun icine sade ceviz suyu kabiz yapiyor...esimde kolestrol icin ceviz suyu iciyor ve cevizleri yiyor 15 gündür kabiz sorunu yasiyor....
GÜNAYDINNNNN
Hadi bakalım tüm öğrenci evladı olanlara başarılar.. inşallah başarılı güzel bir yıl olur..
Kayısılı cevizli suyu içtiö içindekileri yedim.. bakalım wc bana tamam yaaa tamam diyecek mi
Masallah kız nasıl yetişiyon hepsine yeni eğitim donemleri hayirli olsun ....Günaydın takım bizim evde dört kişi yeni okula başlıyor kızım lise oğlum ortaokul küçük kızım anaokuluna esimde yeni görev yeri olan okula hem benimkilere hemde herkeslere yeni eğitim dönemi hayırlar getirsin güzellikler getirsin
Begüş bütün önerileri yapmıcam galiba bi tırstım işyerinde felaketle sonuçlanmasın sonraayy bütün önerileri bir anda yapınca bağırsaklar bağıracak yiterrr diye
sonuç ne oldu avaba işyerinde gelmesin bide
Gunaydin canim iyiki kayisi koymussun icine sade ceviz suyu kabiz yapiyor...esimde kolestrol icin ceviz suyu iciyor ve cevizleri yiyor 15 gündür kabiz sorunu yasiyor....
Gunaydinnn minik yusufa da egitim ve ogretim yılı hayırlı olsun ..Günaydınlaaaar
Mutlu ve her bi şeyin yolunda gittiği haftalar olsun
Koşuşturma başladı ... eğitim öğretim maratonu hayırlı olsun .
Hadi bakalım ...
Gideyim de uyandırayım bizimkileri ... kahvaltı ... sonra okul yolları ...
Öpüldünüz çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?