Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Közlenmiş patlıcanmmmnn ımmmm
Simit de yarım olunca bugün de pazar olunca hiç de gözüme batmadı ben beğendim hülya afiyet olsun
Hahahahaha aus gelecek ama nasılsanerelere kaçsan ölü taklidi mi yapsan

Bonusum yine yaparsın koskoca 4 gün var 4 gün tertemiz beslen hadi bakalım..
Kız ben de hiç ekmek yemiyorum ama hiç ondan da olabilir halbuki evde tb ekmek de var.. ekmeğe karşı bi antipati var bende yersem sanki hemen artı çıkacakmışım gibi nedense.. diğer seçenekleri bir deneyim de geçmezse kahvaltoya bir dlim ekleyeyim ben de 2 güne 1 en azından
1 saat spor da ben yaptım devam edeceğim kızım uyandı uyutuyum hemen devam
Spor da yapıldı ben de yaptım ne var
Ausencia kaptanim öyle bı rakip verdin ki otursam vicdan yapıyorum o spor yapıyordur diye
Hihahahahaha yenersem asla susmam white onu da belirteyim
@MiuLego beddua mi ettin sular gitti terimle kalacağım ya
O zaman spora devammmmm
Menum gelsin.
Sabah
Canim cekti
Kavurma
El ayasi kadar koy ekmegi yufka olandan
Kozlenmis kapya biber

Ara
Sade kahve
Bi parca bitter

Aksam
Salata
Balik
Su 2
Üzülme balım bence çok güzel o ekmek akşam menünle eridi gitti bile bence gerçi saatler de yazmıyor ama
Sular 11 buçukta sonra gelecekmiş ve terim sırtımda kuruyacak anlaşılan @MiuLego ne ettin de suyumu kestin söyle bakalım
Seni yeneceğime inancım nasıl büyükse mortim böyle şeyler oluyor
Bu terle ben biraz daha spor yapayım
Yap yap yaaaapbeni daha da spora teşvik ediyorsun

Aslen nerelisin?
@MiuLego

Spor da bitti :)

60 dk tempolu yürüyüş
1000 ip

Böylece yazıyorm puan hesaplamıyorum spor gruplarında olmadığım için .. bugün karın programına dinlenme günüydü
Spor bildirimini senin için
70 dk egzersiz 210 point
30 dk ip atlama 90
Toplam 300 point yeter bacım da canım cikti

Oyle oluyo zaten kaju ara ogunle yemegin saatleri cok yakin oldu.
Karbonu su an kesemiyorum tekrar donmemek icin. Bir sure daha 1,5 2 dilim kullanicam.
Yumurtayi cok seviyorumda dun yedim iki tane her gun yedimmi sivilce yapiyür
Haşlanmış yumurta mı yiyorsn. O öyle yapıyor yağa kırıp ye bişey olmaz omlet ya da menemen.
Bir de sivilceyi yumurtadan çok sağlıksız karbonhdratlar yapıyor kendmden biliyorum

Islak mendille silindim Ausencia fikriydi isimede yaradı ama saçlara çözüm bulamadım ter damlıyor kendilerinden şu ano fiziğe ne sporu ya otur oturduğun yerde bende susmam yenilirsen

Anne baba afyonlu ben de doğma büyüme balıkesir :)

Oooo işte bu mortim ne güzel sporlar eriyip gideceksin gözlerimin önündee
Spor spor diye halı yıkayıp tavan sileceğim az kaldı erir miyim bilmiyorum ama beyin hücreleri eriyor galiba eşim bugün misafirlere diyor ki yakında yetigi lokmaları sayacak az kaldı diyorbende sayarak yiyorum dedi.

hadi yine çenem düştü .... çıktım ben canlar

gelmezsem inanın eve dönüşte bi koltukta sızdığımdandır

demişim değil mi ?
yorgunummmmmmmmmmm 1 saat kadar önce geldik ancak eve ... hemen Yusufa banyo ... yatağa yollama ...

şimdi oturdum .

2 saat çilek topladık ...orda bi ara bayılacaktım sanki arkadaşımın kızı ne zamandır görmüyordu beni ...aus teyze çook zayıf olmuşsun , beğenmedim dedi ( kendisi 9 yaşında 40 küsür kiloda )

ayyy bi de dönerken eşimin klasik , kestirme yol sevdasına köy yollarına daldık ... viraj viraj ... anaaaaaam ne dertliymişim be

@MiuLego yaz ordan aus ablana 2 saat çilek toplama 20000 puan

selamlar bu arada ...okurken uyumazsam bi geçmişe döneyim hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…