- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
1 saat spor da ben yaptım devam edeceğim kızım uyandı uyutuyum hemen devamNeyse şuan yürüyüş bandından yazıyorum kızlar.. telefonu bırakıp tempolu ter akıtmalı işlere girişeyim
DahaWhiteblacklife ı yeneceğim cumaya canım mortim
Güzel menü akşam toplamışsin ne güzelMenum gelsin.
Sabah
Canim cekti
Kavurma
El ayasi kadar koy ekmegi yufka olandan
Kozlenmis kapya biber
Ara
Sade kahve
Bi parca bitter
Aksam
Salata
Balik
Su 2
Közlenmiş patlıcanmmmnn ımmmmSelammm
Daha totosu yer gormemis benden ..saka maka 11 saattir ayaktayim reglim..ayaciklarim sızlıyor bacilar(bugun ne yedim dusunuyiimmmm
11:00 yarim simit.yumurta..bikac parca peynir (peyniri tam hatirlamiyorum ywmemiste olabilirim)
16:00 kozledigim patlican salatasini kavanozlara doldurunca kaldi biraz 4 kasik kadar onu yedim
18:30 6 catal kadar tavuk haslama.1 wasa
Biraz once komposto yaparken 1 seftali yedim..
Bu kadar sanırım.
Hahahahaha aus gelecek ama nasılsa@MiuLego austan once senin sopa iyi geldi onden gelen bir aperatif gibiydi inanirmisin
3 gunde 1,5 kilo vericeksin demisti bayram haftasi oyle inandi ki benide inandirdi ve fazlasi gitti moralim cok yuksekti diyet anlaminda bunada bagliyorum artik ben olayi.
Kız ben de hiç ekmek yemiyorum ama hiçWc sorunu bende de vardı. Diyete başladığımdan beri düzenliydi ama son bir hafta sıkıntı yapmaya başladı. Ben de kahvaltıya tam buğday ekmeği ekledim bir dilim. Düzene girdi tekrar. Hiç ekmek yemiyordum ben.
Spor da yapıldı ben de yaptım ne var1 saat spor da ben yaptım devam edeceğim kızım uyandı uyutuyum hemen devam
Hihahahahaha yenersem asla susmam white onu da belirteyim
O zaman spora devammmmm@MiuLego beddua mi ettin sular gitti terimle kalacağım ya
Üzülme balım bence çok güzel o ekmek akşam menünle eridi gitti bile bence gerçi saatler de yazmıyor amaMenum gelsin.
Sabah
Canim cekti
Kavurma
El ayasi kadar koy ekmegi yufka olandan
Kozlenmis kapya biber
Ara
Sade kahve
Bi parca bitter
Aksam
Salata
Balik
Su 2
Seni yeneceğime inancım nasıl büyükse mortim böyle şeyler oluyorSular 11 buçukta sonra gelecekmiş ve terim sırtımda kuruyacak anlaşılan @MiuLego ne ettin de suyumu kestin söyle bakalım
Yap yap yaaaapBu terle ben biraz daha spor yapayım
Aslen nerelisin?Okurken bi içim açıldı sanki dneize gittim geldim de balık yedimkıuzum ilerde yolum düşer belki gelirim mıtlaka hem tanışırız
Spordan eve gelince sade türk kahvesi içeyim hem de duble.. bu suyu da hazırlayım tamam kesin yapıyorum
Evet yağsız yiyorum çok. Demin börülce yedim zeytinyağlı :)))
Harika haber
Aradığım şey işte yaşasın
Seninle gurur duyuyorum mortim bu gidişle cuma perte çıkartıcaksın benigideyim de hınharca spor yapayım
Ben de yeni başlıcam mortim yaparız spor vakit daha çook
Taze mi kuru mu
Spor bildirimini senin içinSpor da bitti :)
60 dk tempolu yürüyüş
1000 ip
Böylece yazıyorm puan hesaplamıyorum spor gruplarında olmadığım için .. bugün karın programına dinlenme günüydü
Haşlanmış yumurta mı yiyorsn. O öyle yapıyor yağa kırıp ye bişey olmaz omlet ya da menemen.
Oyle oluyo zaten kaju ara ogunle yemegin saatleri cok yakin oldu.
Karbonu su an kesemiyorum tekrar donmemek icin. Bir sure daha 1,5 2 dilim kullanicam.
Yumurtayi cok seviyorumda dun yedim iki tane her gun yedimmi sivilce yapiyür
Islak mendille silindimKözlenmiş patlıcanmmmnn ımmmm
Simit de yarım olunca bugün de pazar olunca hiç de gözüme batmadı ben beğendim hülya afiyet olsun
Hahahahaha aus gelecek ama nasılsanerelere kaçsan ölü taklidi mi yapsan
Bonusum yine yaparsın koskoca 4 gün var 4 gün tertemiz beslen hadi bakalım..
Kız ben de hiç ekmek yemiyorum ama hiçondan da olabilir halbuki evde tb ekmek de var.. ekmeğe karşı bi antipati var bende yersem sanki hemen artı çıkacakmışım gibi nedense.. diğer seçenekleri bir deneyim de geçmezse kahvaltoya bir dlim ekleyeyim ben de 2 güne 1 en azından
Spor da yapıldı ben de yaptım ne var
Hihahahahaha yenersem asla susmam white onu da belirteyim
O zaman spora devammmmm
Üzülme balım bence çok güzel o ekmek akşam menünle eridi gitti bile bence gerçi saatler de yazmıyor ama
Seni yeneceğime inancım nasıl büyükse mortim böyle şeyler oluyor
Yap yap yaaaapbeni daha da spora teşvik ediyorsun
Anne baba afyonlu ben de doğma büyüme balıkesir :)Aslen nerelisin?
@MiuLego
Oooo işte bu mortim ne güzel sporlar eriyip gideceksin gözlerimin önündeeSpor bildirimini senin için
70 dk egzersiz 210 point
30 dk ip atlama 90
Toplam 300 point yeter bacım da canım cikti
Islak mendille silindimAusencia fikriydi isimede yaradı ama saçlara çözüm bulamadım ter damlıyor kendilerinden şu an o fiziğe ne sporu ya otur oturduğun yerde bende susmam yenilirsen
Ye kuzum yeYanıbaşımda dondurma yiyorlar
Spordan çıktım daha yeni yer miyim hiç
Bi köşede ağzımın sularını akıtadurayım bari
Spor spor diye halı yıkayıp tavan sileceğim az kaldı erir miyim bilmiyorum ama beyin hücreleri eriyor galiba eşim bugün misafirlere diyor ki yakında yetigi lokmaları sayacak az kaldı diyorAnne baba afyonlu ben de doğma büyüme balıkesir :)
Oooo işte bu mortim ne güzel sporlar eriyip gideceksin gözlerimin önündee
hadi yine çenem düştü .... çıktım ben canlar
gelmezsem inanın eve dönüşte bi koltukta sızdığımdandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?