Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın. Okul maratonumuz bugün başlıyor. Cumadan beri cozuttum, sebebini hiç bilmiyorum. Öyle keyfimden de yemedim yani. Neyse bugün karataya başlıyorum dedim ama kahvaltı da t.b ekmeği yiyicem, diğer öğünler hiç sorun değil ama kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum. Neyse bakalım deniyim böyle olmadı ekmeksiz dr yaparım el mahkum.
Güya yeni eğitim yılında ben fit anne olacaktım hala aynıyım
Akşam yemeğini koydum pişiyor, şimdi biraz çay molası sonra çocuklarla az saklambaç, ay ondan sonra okul çok çok gerginim. Ay ne diyordunuz siz, evrene pozitif enerji başım zonkluyor stresten

Günaydın..

Güzel bir kahvaltı hafif bir öğle ondan da hafif bir akşam yemeğiyle temiz bir pazartesi yaparsın.. o cumaya kadar devam eder.. pozitif enerji de gönderdin bu iş olur

Günaydın..

Güzel bir kahvaltı hafif bir öğle ondan da hafif bir akşam yemeğiyle temiz bir pazartesi yaparsın.. o cumaya kadar devam eder.. pozitif enerji de gönderdin bu iş olur
Öğlen okulda olurum muhtemelen ya atlıycam ya da form bisküvi yerim. Zaten ii öğün karatay , yememem lazım öğlen.
Evrene pozitif enerji oğlumun okul için, diyet işi bende ondan yana endişem yok
Hoş geldin, banlıyken okudum :)

Neden menü falan vermiyorsun masumcum sen? İzindesin diye mi?

Sen eskiden if yapardın kuzum mis gibi tertemiz beslenirdin hadi geri dön menülerinle

Hatta haftaya morti olalım seninle

cnm bi dagıldı düzenim toparlamakta güçlük çekiyorum...
diyete başlamak, diyet yapmaktan daha zordur ya aynen öyle bir durumdayımm
ama fena bir gaz var karnım davul , dünden beir gitmeid bu gaz bir türlü
ama yiyorumdaa , herügn başlayıp bırakıyorumm

oo eski halimden eser yok şimdi diye başlayasım geldi ahahahah

Şuraya güzel bir hedef koyayım bulunsun favorilerde

18 eylül : 73 diyelim çünkü tartılmadım, üst sınırdan olsun tahmin :)

5 ocak oğlumun doğum günü : 53

20 kilo gider mi 4 ayda gider artık da gider

Nasılsın? Hoşgeldin :))

Nasılsın? Hoşgeldin :))
Çok şükür canım, stresten başım ağrıyor önüm dışında iyiyim. Bu hafta okula uyum haftası olur, haftaya inşaallah küçükle bez bırakma maceram başlıyor. Sen nasılsın?

Kaptanım cumartesi 1 saat yürüyüş 60 point, pazar 1 saat pilates 60*2=120 point

Dün ki menüm

Sabah; 10:00 - 2 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin + 1 salam
Ara;13:00 - 1 kupa siyah çay şekersiz limonlu
Öğle; 14:30 - yarım kupa süt + 1 ymk kaşığı bal
Ara;Eti kombo 2 tane
Akşam; 20:00 - 100 gr tavada et + 1 kase cacık

Triplimelek Megi begum75 @_SARAYCA_
Kaptanım hala regli olamadım hala aynı rakamdayım çıldıracağım test bile yaptım hamile değilim Şimdi menüleri sporları nasıl yazacağız tam anlamadım kaçırdım da

Bidaha banlanmak yok eftal kaç oldu kız
Hoşbuldum
Yaaa masum burda bu yüzden varız kuzum işte bugünden başla hadi sen de .. yaparsın çünkü if bile yapabilmiş insansın sen saatlerce açlık yeme artık çok yedik de noldu bu zamana kadar hem.. yaparsın kız sen
Gider ditmez miiii
@MiuLego senin fotoları gördüm tabi ki :) bu hatunsa ben neyim dedim sonra evlenirken senin gibi olduğum aklıma geldi kendime bunu yaptım
maşallah sana
Sağol kuzum
@MiuLego Canım hoşgeldin ben resimleri görmedim hani nerede
Hoşbuldummm m
Resimler kaçıncı sayfadaydı çok gerilerde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…