Bidaha banlanmak yok eftal kaç oldu kız
Hoşbuldum
Yaaa masum burda bu yüzden varız kuzum işte bugünden başla hadi sen de .. yaparsın çünkü if bile yapabilmiş insansın sen saatlerce açlıkyeme artık çok yedik de noldu bu zamana kadar hem.. yaparsın kız sen
Gider ditmez miiii
Sağol kuzum
Hoşbuldummm m
Resimler kaçıncı sayfadaydı çok gerilerde kaldı
35306 da var bir tane de diğerlerini bilemedim nerde
Baya baya spor nehircim başka bi açıklaması yok hunharca spor yaptım hala da yapıyorum@MiuLego Maşallah o nedir öyle nasıl bir spor ve zayıflama tekniği kullandın harika olmuşsun canım bayıldım
Eki Görüntüle 2045816
Şişko halimle geldim bile beni öyle de aevin
Kızlar burda solda 63.6 kiloyum yani diyete başlamışım ve 2.3 kilo vermişim bile.. göbek falan inmiş aslında biraz düşünün.. diğeri de güncel zaten
Bel oyuntusu yağlarla kaplamışım kiloluyken resmen.. zayıflayınca ortaya çıktı.. kilo ne kötü birisi ya.. kovalım onları hemen
Bende o yok işte zaman olmadığı için pek hafta da 2-3 kere anca 1 saat bile yapamıyorum bu iş sporla oluyorBaya baya spor nehircim başka bi açıklaması yok hunharca spor yaptım hala da yapıyorum
sağol canım sporla erimeyecek yağ yok gerçekten
gerçekten tebrik ederim büyük işler başarmışsın,bizede ilham veriyosun
Sana bir şey söyleyeyim mi bence vücudun da şekil olarak çok güzel ben 63 kilo olsam basenler göbek böyle durmaz yanlara doğru gider sen orada bile bacakların falan gayet iyi bendeki basen 53 rakamında bile senin 63 kilo halini geçkinEki Görüntüle 2045816
Şişko halimle geldim bile beni öyle de aevin
Kızlar burda solda 63.6 kiloyum yani diyete başlamışım ve 2.3 kilo vermişim bile.. göbek falan inmiş aslında biraz düşünün.. diğeri de güncel zaten
Bel oyuntusu yağlarla kaplamışım kiloluyken resmen.. zayıflayınca ortaya çıktı.. kilo ne kötü birisi ya.. kovalım onları hemen
kuzum evde yap bölgesel.. hiç mi vaktin yok.. hergün 50 mekşk çeksen kardır sonuçta.. ne bileyim yemek yaparken 30 squat yapsan ocak başında :)Bende o yok işte zaman olmadığı için pek hafta da 2-3 kere anca 1 saat bile yapamıyorum bu iş sporla oluyor
nehiiiir burda belli olmuyor ama basenlerim inanılmazdı şükür onlar da azcık kaldı kilo gidince ama cidden baya vardı burda belli değil.. bacaklar sıkıdır evet eski sporculuk zamanlarının meyvesi onlar :) bacakta incelme var da çok değişim yok zaten ama diğer bölgeler değişti tabi..Sana bir şey söyleyeyim mi bence vücudun da şekil olarak çok güzel ben 63 kilo olsam basenler göbek böyle durmaz yanlara doğru gider sen orada bile bacakların falan gayet iyi bendeki basen 53 rakamında bile senin 63 kilo halini geçkin
kuzum evde yap bölgesel.. hiç mi vaktin yok.. hergün 50 mekşk çeksen kardır sonuçta.. ne bileyim yemek yaparken 30 squat yapsan ocak başında :)
nehiiiir burda belli olmuyor ama basenlerim inanılmazdı şükür onlar da azcık kaldı kilo gidince ama cidden baya vardı burda belli değil.. bacaklar sıkıdır evet eski sporculuk zamanlarının meyvesi onlar :) bacakta incelme var da çok değişim yok zaten ama diğer bölgeler değişti tabi..
Sen de bölgesel çalışabilsen hemen sıkılaşır aslında..
Dun internetim bitti yazamadim. Pazar sporum 30 dk tempoli*2=60Bu ne kadar güzel bir menü ba yıl dım eksiler yarın sende
Yicem zeytinyağı yarın da akşam öğünüm için güzel planlarım var :)
Bonussss
Aha da yazdım aklıma seni şimdi ben cumaya kadar takipteyim sözüne güveniyorum.
Tamammm:)
3 saat uyku mu? Ben ruh gibi gezerdim maşallah
Hahahahhaha ya güldürdün. Eee ne spor yapcaksın eritmek için ondan konuşalım narım çiçeğim
Ne sinir birşey tartıyı da nasıl etkiliyor ya
Hemen çözüm yolları buluyoruz ben kızların tavsiyelerini denicem
Anammm hatun ermiş gitmiş maşallahSquat popo kaldırıyor genişliyor diye duydum yoksa çok severim ve yemek yaparken yapabilirimEvde 7-7 buçuk arası oluyorum yemek yapmak mutfağı toparlamak derken saat 9 oluyor genelde ütüm çamaşırlarım da hafta içine kalıyor bana pek zaman kalmıyor bir de duş almayacaksam erkenden uyurum ya da duş almış olurum hafta da 3 gün 1 saat gibi anca zaman ayırabiliyorum
Bacakların sıkı canım senin vücut tipin çok farklıBak buda benim 60 kilodan 50 kiloya düşüş versiyonum şuanda 53.5-54 arasında dolanıyorum ama hedefim zaten en fazla 52.5 korumadayım güya
Eki Görüntüle 2045821
Hala basen var değil mi pilates bölgesel çalışmalıyım ama bir türlü başlayamadım sonra 54lere çıkınca da kaldı bölgesel cardio leslie yapmaya çalışıyorum kilo vermek için
ben de şimdi yaptım türk kahvesi keyfi mis misssTu nay diiinnnn
Isleri bitirdim kahvemi aldim balkon keyfi yapiyorum..
Protein kahvaltimi yaptim. Oyle olunca da acayip susuyorum..gunluk su tuketimimi de aradan cikariyorum boylece :)
Ahahha minnoş kalbini şoka soktuğum için üzgünüm kuzumAnammm hatun ermiş gitmiş maşallah
Hala basen var kuzum ama çok değil ve göze hiç batmıyor açıkçası.. Ben biraz da basen olmalı htunda diye düşünenlerdenim ama biraz
ya anlamadım ben squat la ilgili bir efsanedir gidiyor basen büyütür diye.. ben spor yaptığım zamandan beri squat yaparım hiç de büyümedi küçüldü aksineama mesela squatı da doğru yapmak lazım.. mesela normal squat daha çok üst bacak çalıştırıyor, sumo squat denilen daha çok popo.. pop toparlayınca basenler de toparlıyor falan.. Bence gayet iyisin basen hareketleri yapmalısın sen o da biraz daraltır oh misss:)
Ben de 53.0 görmek istiyorum ama yok bünyem asla izin vermiyor düşemiyorum bir türlü
Napalım biz de böyle bir ileri iki geri koruruz nehirim..
Dip Not: Soldaki fotoda yeleğini saçların sandım dedim
o nasıl saç diye iç geçirirken yelek olduğunu anladım kısa süreli şok yaşadı minnoş kalbim
Ahahha minnoş kalbini şok soktuğum için üzgünüm kuzumo 50 kiloluk halimdi maalesef şimdi biraz daha topluyum
Squatı doğru yapmak önemli gerçekten belki de ben öyle hissettim popom çok kalkmazsa iyi olur bende popoda var büyükçeSenin boyun kaç ben fazla inmek istemiyorum surat yapımdan dolayı çok çökme oluyor
Afiyet olsun canim ben nescafeciyim:)ben de şimdi yaptım türk kahvesi keyfi mis misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?