Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

35306 da var bir tane de diğerlerini bilemedim nerde

Bakıyorum hemen

Şişko halimle geldim bile beni öyle de aevin

Kızlar burda solda 63.6 kiloyum yani diyete başlamışım ve 2.3 kilo vermişim bile.. göbek falan inmiş aslında biraz düşünün.. diğeri de güncel zaten

Bel oyuntusu yağlarla kaplamışım kiloluyken resmen.. zayıflayınca ortaya çıktı.. kilo ne kötü birisi ya.. kovalım onları hemen

gerçekten tebrik ederim büyük işler başarmışsın,bizede ilham veriyosun

Dünkü menüm
Sabah
1 kahve 2hurma

2 dilim kadar köý ekmegi (bazlama deniliyor)
Peynir ceşitleri
1 yumurta
Domates salatalık

Ara soda fıstık

Öğlen (ablamda)
1 kase yogurt
1 salata

Akşam (piknik vari yemek)
Ara sıcaklar ve çorbayı tatlıyı yemedim

1 porsyon patlıcan yemeği etlli
3 kaşık kada bulgur pilavı(özlemişim)
2 bardak ayran

Aslında diyet listeme uygun tek uygun olmayan yemek biraz yağlıydı:/

Sana bir şey söyleyeyim mi bence vücudun da şekil olarak çok güzel ben 63 kilo olsam basenler göbek böyle durmaz yanlara doğru gider sen orada bile bacakların falan gayet iyi bendeki basen 53 rakamında bile senin 63 kilo halini geçkin

Bende o yok işte zaman olmadığı için pek hafta da 2-3 kere anca 1 saat bile yapamıyorum bu iş sporla oluyor
kuzum evde yap bölgesel.. hiç mi vaktin yok.. hergün 50 mekşk çeksen kardır sonuçta.. ne bileyim yemek yaparken 30 squat yapsan ocak başında :)

nehiiiir burda belli olmuyor ama basenlerim inanılmazdı şükür onlar da azcık kaldı kilo gidince ama cidden baya vardı burda belli değil.. bacaklar sıkıdır evet eski sporculuk zamanlarının meyvesi onlar :) bacakta incelme var da çok değişim yok zaten ama diğer bölgeler değişti tabi..

Sen de bölgesel çalışabilsen hemen sıkılaşır aslında..

kuzum evde yap bölgesel.. hiç mi vaktin yok.. hergün 50 mekşk çeksen kardır sonuçta.. ne bileyim yemek yaparken 30 squat yapsan ocak başında :)

Squat popo kaldırıyor genişliyor diye duydum yoksa çok severim ve yemek yaparken yapabilirimEvde 7-7 buçuk arası oluyorum yemek yapmak mutfağı toparlamak derken saat 9 oluyor genelde ütüm çamaşırlarım da hafta içine kalıyor bana pek zaman kalmıyor bir de duş almayacaksam erkenden uyurum ya da duş almış olurum hafta da 3 gün 1 saat gibi anca zaman ayırabiliyorum

Bacakların sıkı canım senin vücut tipin çok farklıBak buda benim 60 kilodan 50 kiloya düşüş versiyonum şuanda 53.5-54 arasında dolanıyorum ama hedefim zaten en fazla 52.5 korumadayım güya

Hala basen var değil mi pilates bölgesel çalışmalıyım ama bir türlü başlayamadım sonra 54lere çıkınca da kaldı bölgesel cardio leslie yapmaya çalışıyorum kilo vermek için

Dun internetim bitti yazamadim. Pazar sporum 30 dk tempoli*2=60
50 dk egzersiz*3=150
210 puan

Anammm hatun ermiş gitmiş maşallah

Hala basen var kuzum ama çok değil ve göze hiç batmıyor açıkçası.. Ben biraz da basen olmalı htunda diye düşünenlerdenim ama biraz

ya anlamadım ben squat la ilgili bir efsanedir gidiyor basen büyütür diye.. ben spor yaptığım zamandan beri squat yaparım hiç de büyümedi küçüldü aksine ama mesela squatı da doğru yapmak lazım.. mesela normal squat daha çok üst bacak çalıştırıyor, sumo squat denilen daha çok popo.. pop toparlayınca basenler de toparlıyor falan.. Bence gayet iyisin basen hareketleri yapmalısın sen o da biraz daraltır oh misss:)

Ben de 53.0 görmek istiyorum ama yok bünyem asla izin vermiyor düşemiyorum bir türlü

Napalım biz de böyle bir ileri iki geri koruruz nehirim..

Dip Not: Soldaki fotoda yeleğini saçların sandım dedim
o nasıl saç diye iç geçirirken yelek olduğunu anladım kısa süreli şok yaşadı minnoş kalbim

Ahahha minnoş kalbini şoka soktuğum için üzgünüm kuzum o 50 kiloluk halimdi maalesef şimdi biraz daha topluyum

Squatı doğru yapmak önemli gerçekten belki de ben öyle hissettim popom çok kalkmazsa iyi olur bende popoda var büyükçe Senin boyun kaç ben fazla inmek istemiyorum surat yapımdan dolayı çok çökme oluyor

BAK bunu şimdi çektim bendeki basenler gitti..

popon da büyümez kız kolay mı öyle ağırlıkla falan çok düzenli çalışacaksın da büyüyecek ancak.. ama sıkılaşır.. ben brazilian meksikın poposu seviyorum mesela çalışıyorum çalışıyorum öyle olmiyiii
Benim boy 1.64 yerden bitme miu

Senin kilon güzel balım onu korusan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…