Eki Görüntüle 2045825
BAK bunu şimdi çektim bendeki basenler gitti..
popon da büyümez kız kolay mı öyle ağırlıkla falan çok düzenli çalışacaksın da büyüyecek ancak.. ama sıkılaşır.. ben brazilian meksikın poposu seviyorum mesela çalışıyorum çalışıyorum öyle olmiyiii
Benim boy 1.64 yerden bitme miu
Senin kilon güzel balım onu korusan yeter
Yerden bitmemi hiç olmadı bak şimdi 1.58 anca gelen birine söylenir mi buEki Görüntüle 2045825
BAK bunu şimdi çektim bendeki basenler gitti..
popon da büyümez kız kolay mı öyle ağırlıkla falan çok düzenli çalışacaksın da büyüyecek ancak.. ama sıkılaşır.. ben brazilian meksikın poposu seviyorum mesela çalışıyorum çalışıyorum öyle olmiyiii
Benim boy 1.64 yerden bitme miu
Senin kilon güzel balım onu korusan yeter
Begüş spor yapmalıyız çok pis kıskandımgayet fıstıksın ıslık ıslık ıslık
1,64 le sen yerden bitmeysen biz direk yerdeyiz
nilişkom popo büyütmek gerçekten kolay değil sen yapabiliyosan o sumo squatı yap dabi bende
Bende leslie yapacağım bu akşamda yapayım olmadıbenimde spor yapmam laızm nehir
şu düzeni bi kurayım hemen leisle ablama başlıycam sabah 5:45 te kalkksam yeterli
Bende leslie yapacağım bu akşamda yapayım olmadıSende yap kuzum bizi o kurtarır Sabah çok erken ya o saatte kalksam akşam 9 da uyumam gerek
Allah yardımcın olsun canım. Ne yapayım bende aynı devam. Okul maratonu bize uzak şimdilik. Çok şükür bez olayını tamamen bıraktı kızım.On gündür filan gece olayı da bitti şükür. Bu yüzden maddi manevi gayet iyiyiz maşallah ana baba olarak:))Çok şükür canım, stresten başım ağrıyor önüm dışında iyiyim. Bu hafta okula uyum haftası olur, haftaya inşaallah küçükle bez bırakma maceram başlıyor. Sen nasılsın?
Yani kombini beğendim konsepte gayet uygun.Eki Görüntüle 2045816
Şişko halimle geldim bile beni öyle de aevin
Kızlar burda solda 63.6 kiloyum yani diyete başlamışım ve 2.3 kilo vermişim bile.. göbek falan inmiş aslında biraz düşünün.. diğeri de güncel zaten
Bel oyuntusu yağlarla kaplamışım kiloluyken resmen.. zayıflayınca ortaya çıktı.. kilo ne kötü birisi ya.. kovalım onları hemen
Begüş spor yapmalıyız çok pis kıskandımbenim pazara kadar regli olmam sıkılaşmam kilo vermem gerek hepsi olabilür mü
ayy fenaHayirli haftalarimiz olsun insallah okula baslayan bebelere Allah zihin acikligi versin Rabbim utandirmssin iyi insanlarla karsilastirsin kötülerin serrinden korusun insallah.
Ben bahtsiz bedeviliye devam ediyorum hic isim yokmus gibi bide ailecek bitlendik bilmeyenler icin 3 ogul bir koca ve ben
Kres ilk kazigini atti bize
Esim doktora götürdü simdi alip gelmesini bekliyorumayy fena
ilaç neyim aldın mı?hemen çaresine bak
Ne güzel ben terliyorum duş almam gerek hemen alırsam da saçlarım sabah çok kabarıyor o yüzden akşam yapıyorum ama sen yapabiliyorsan bravo sanaben seviyorum cnm erken kalkmayı
akşam zman kalmıyor , ama sabah garanti herkes uyurken yapmam laızm
ve 2 haftada sonuç almaya başlıyorsun leislede o güzel
aa nişan geldi çattı kiloda yerinde sabit kaldı amma
sen lesliye başla akşamları cızz cozu bırak (zaten yemiyosun biliyorumda) artık 24 üne kadar ne giderse
Akşam menüsünde yeşil mercimek yemeği olur mu?
Sisirebilir ama ptesi oldugu icin sorun olmaz bence :)Akşam menüsünde yeşil mercimek yemeği olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?