Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gayet fıstıksın ıslık ıslık ıslık
1,64 le sen yerden bitmeysen biz direk yerdeyiz
nilişkom popo büyütmek gerçekten kolay değil sen yapabiliyosan o sumo squatı yap dabi bende

Hayirli haftalarimiz olsun insallah okula baslayan bebelere Allah zihin acikligi versin Rabbim utandirmssin iyi insanlarla karsilastirsin kötülerin serrinden korusun insallah.

Ben bahtsiz bedeviliye devam ediyorum hic isim yokmus gibi bide ailecek bitlendik bilmeyenler icin 3 ogul bir koca ve ben
Kres ilk kazigini atti bize

Yerden bitmemi hiç olmadı bak şimdi 1.58 anca gelen birine söylenir mi bu Harikasın vallahi helal olsun(bunları yazarken ıspanak çorbasını götürüyordu)Yarım kase içtim yine yeniden hırslandım

Son düzenleme:
gayet fıstıksın ıslık ıslık ıslık
1,64 le sen yerden bitmeysen biz direk yerdeyiz
nilişkom popo büyütmek gerçekten kolay değil sen yapabiliyosan o sumo squatı yap dabi bende
Begüş spor yapmalıyız çok pis kıskandım benim pazara kadar regli olmam sıkılaşmam kilo vermem gerek hepsi olabilür mü

Bende leslie yapacağım bu akşamda yapayım olmadıSende yap kuzum bizi o kurtarırSabah çok erken ya o saatte kalksam akşam 9 da uyumam gerek

ben seviyorum cnm erken kalkmayı
akşam zman kalmıyor , ama sabah garanti herkes uyurken yapmam laızm
ve 2 haftada sonuç almaya başlıyorsun leislede o güzel

Çok şükür canım, stresten başım ağrıyor önüm dışında iyiyim. Bu hafta okula uyum haftası olur, haftaya inşaallah küçükle bez bırakma maceram başlıyor. Sen nasılsın?
Allah yardımcın olsun canım. Ne yapayım bende aynı devam. Okul maratonu bize uzak şimdilik. Çok şükür bez olayını tamamen bıraktı kızım.On gündür filan gece olayı da bitti şükür. Bu yüzden maddi manevi gayet iyiyiz maşallah ana baba olarak:))

Yani kombini beğendim konsepte gayet uygun.

Maşallah sana miucum maşallah

Begüş spor yapmalıyız çok pis kıskandım benim pazara kadar regli olmam sıkılaşmam kilo vermem gerek hepsi olabilür mü

aa nişan geldi çattı kiloda yerinde sabit kaldı amma
sen lesliye başla akşamları cızz cozu bırak (zaten yemiyosun biliyorumda ) artık 24 üne kadar ne giderse

ayy fena
ilaç neyim aldın mı?hemen çaresine bak

ben seviyorum cnm erken kalkmayı
akşam zman kalmıyor , ama sabah garanti herkes uyurken yapmam laızm
ve 2 haftada sonuç almaya başlıyorsun leislede o güzel
Ne güzel ben terliyorum duş almam gerek hemen alırsam da saçlarım sabah çok kabarıyor o yüzden akşam yapıyorum ama sen yapabiliyorsan bravo sana
aa nişan geldi çattı kiloda yerinde sabit kaldı amma
sen lesliye başla akşamları cızz cozu bırak (zaten yemiyosun biliyorumda ) artık 24 üne kadar ne giderse

Begüş vallahi yemiyorum kız inan bana eşim sütlaç almış ağzıma koymadım düşün o kadar hayranım bugün hele çok az yedim akşam bitki çaylarımı içeyim regli için ton balığı yada chialı yoğurt yiyeyim spor yaparım başka türlü gelmez o rakamlar

migdem küçülene kadar 3 ögün yiycem akşam saldırmalarım olmaz bu şekilde ve kh diyeti yapıcam bir süre
akaşmada menüleirmi yazarım fazla protein , eser miktarda kh içerir menülerim
bu stırları yazarken umarım bu kez başarırım rezil olmam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…