- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tok tutar neden olmasın ben yerdim diğer zararlı şeylerdense tabi sabaha belki tartıya yansır ama geçer gider zararlı değil acayip doyurucu bir şeydeAkşam menüsünde yeşil mercimek yemeği olur mu?
migdem küçülene kadar 3 ögün yiycem akşam saldırmalarım olmaz bu şekilde ve kh diyeti yapıcam bir süre
akaşmada menüleirmi yazarım fazla protein , eser miktarda kh içerir menülerim
bu stırları yazarken umarım bu kez başarırım rezil olmam diye düşünüyorum
Ne güzel ben terliyorum duş almam gerek hemen alırsam da saçlarım sabah çok kabarıyor o yüzden akşam yapıyorum ama sen yapabiliyorsan bravo sana
Begüş vallahi yemiyorum kız inan bana eşim sütlaç almış ağzıma koymadım düşün o kadar hayranımbugün hele çok az yedim akşam bitki çaylarımı içeyim regli için ton balığı yada chialı yoğurt yiyeyim spor yaparım başka türlü gelmez o rakamlar
Akşam menüsünde yeşil mercimek yemeği olur mu?
migdem küçülene kadar 3 ögün yiycem akşam saldırmalarım olmaz bu şekilde ve kh diyeti yapıcam bir süre
Sisirebilir ama ptesi oldugu icin sorun olmaz bence :)
Film falan izlemek yok bu hafta felaket spor yapmalıyım perşembe gününe kadar her gün full spor ve akşamları yememe aç gezme başka türlü olmayacak hastalığımda geçmiş gibi zaten bir de regl olsam değmeyin keyfimeoyy kıyamam sütlacı bile yemediysen sen olmuşsun kuzum 24 üne hedefe varamasanda eksileri görürsün,bu hafta ne yap ne et sporu mutlaka yap,hatta ekstra bişeyler daha ekle
ben diyetim boyunca hiç kısıtlamadım bakliyatı,akşam yiyipte sabaha eksi gördüğüm bile oldu ama kişisine göre değişir şişkinlik yapıyo diyende var,kendini daha iyi tanırsın
masum neden rezil olasınki
insanın kendiyle nefsiyle mücadele etmesi çok zor inan çoğumuz yaşıyoruz bu sıkıntıyı o yüzden rezil olcam diye asla düşünme
herkeste etkisi farklı gerçekten,akşam 6 da yediğin 1 tabak bakliyattan sabaha kadar ne kalırki içinde
kaldıki içerisindeki lif bağırsaklar açısından çok faydalı
@MiuLego bayıldım cnm maşallahhh süpersin
kız 1.64 ve altı hepimiz aynıyız işte ne farkı var aramızda 3-5 cm in lafı mı olurgayet fıstıksın ıslık ıslık ıslık
1,64 le sen yerden bitmeysen biz direk yerdeyiz
nilişkom popo büyütmek gerçekten kolay değil sen yapabiliyosan o sumo squatı yap dabi bende
1.58=1.64 benim için kuzum hepimiz yerden bitmeyiiiz çaaaakYerden bitmemi hiç olmadı bak şimdi 1.58 anca gelen birine söylenir mi buHarikasın vallahi helal olsun (bunları yazarken ıspanak çorbasını götürüyordu) Yarım kase içtim yine yeniden hırslandım
hahahahah hahahahahahah hepsi bir arada diyorsun ramazan paketi gibiBegüş spor yapmalıyız çok pis kıskandımbenim pazara kadar regli olmam sıkılaşmam kilo vermem gerek hepsi olabilür mü
Yani kombini beğendim konsepte gayet uygun.
Maşallah sana miucum maşallah
mis gibi olur hem deAkşam menüsünde yeşil mercimek yemeği olur mu?
işte bu beeeeeeFilm falan izlemek yok bu hafta felaket spor yapmalıyım perşembe gününe kadar her gün full spor ve akşamları yememe aç gezme başka türlü olmayacak hastalığımda geçmiş gibi zaten bir de regl olsam değmeyin keyfime
Vallahi benim için o kadar fark var ki keşke 1.64 olsam gel yer değiştirelim senin için farketmiyorsa
kız 1.64 ve altı hepimiz aynıyız işte ne farkı var aramızda 3-5 cm in lafı mı olur
1.58=1.64 benim için kuzum hepimiz yerden bitmeyiiiz çaaaak
hahahahah hahahahahahah hepsi bir arada diyorsun ramazan paketi gibi
kombin güzel demek
neyse ikinci cümleyle kurtadın işi
mis gibi olur hem de
işte bu beeeeee
hadi bakalım nilişko bu sefer oldu bu işbegum75 ödem atıcı yiyecek içecek listesi de aldım akşam güzel bir alışveriş beni bekliyor pazar gününe kadar ne versem kar
Canlar geçmişe dönmeden , biz böyle @MiuLego ile alışma süreci falan dedik ama ... ben biliyordum onun hemen kaynaş kaynaş olacağını ...
Müsadenizle , kendisi de hazır isepaylaşım alanında kaptanlığı için referans istemem gerekecek diğer kaptanlardan ...
Çoğunluk tamamsa hemfikir ise .. ya da varsa başka aday da .. halledelim bu hafta içi .
Canlar geçmişe dönmeden , biz böyle @MiuLego ile alışma süreci falan dedik ama ... ben biliyordum onun hemen kaynaş kaynaş olacağını ...
Müsadenizle , kendisi de hazır isepaylaşım alanında kaptanlığı için referans istemem gerekecek diğer kaptanlardan ...
Çoğunluk tamamsa hemfikir ise .. ya da varsa başka aday da .. halledelim bu hafta içi .
ben 3 cm topuklu giyince manken gibi süzüldüğümü hissediyorum,bence lafı olur hemde çok
kız 1.64 ve altı hepimiz aynıyız işte ne farkı var aramızda 3-5 cm in lafı mı olur
1.58=1.64 benim için kuzum hepimiz yerden bitmeyiiiz çaaaak
hahahahah hahahahahahah hepsi bir arada diyorsun ramazan paketi gibi
kombin güzel demek
neyse ikinci cümleyle kurtadın işi
mis gibi olur hem de
işte bu beeeeee
Kızlar bana yardım eder kiaaaaa görmemiş olayım
değişelimmm sen de bana poponu vereceksin amaVallahi benim için o kadar fark var ki keşke 1.64 olsam gel yer değiştirelim senin için farketmiyorsa
Ramazan paketinden hallice 6 güne halleder miyim dersi
İnşallah hedef büyük
Bence bu defa olacak yeterki şu kilo işini kafanda bitir kuzum gerisi gelir inan kendinemigdem küçülene kadar 3 ögün yiycem akşam saldırmalarım olmaz bu şekilde ve kh diyeti yapıcam bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?