Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence harika bir yöntem 3 öğünden şaşma derim akşam saldırma durumları için bende akşam muhakkak yerim

oyy kıyamam sütlacı bile yemediysen sen olmuşsun kuzum 24 üne hedefe varamasanda eksileri görürsün,bu hafta ne yap ne et sporu mutlaka yap,hatta ekstra bişeyler daha ekle

Akşam menüsünde yeşil mercimek yemeği olur mu?

ben diyetim boyunca hiç kısıtlamadım bakliyatı,akşam yiyipte sabaha eksi gördüğüm bile oldu ama kişisine göre değişir şişkinlik yapıyo diyende var,kendini daha iyi tanırsın

masum neden rezil olasınki
insanın kendiyle nefsiyle mücadele etmesi çok zor inan çoğumuz yaşıyoruz bu sıkıntıyı o yüzden rezil olcam diye asla düşünme

Sisirebilir ama ptesi oldugu icin sorun olmaz bence :)

herkeste etkisi farklı gerçekten,akşam 6 da yediğin 1 tabak bakliyattan sabaha kadar ne kalırki içinde
kaldıki içerisindeki lif bağırsaklar açısından çok faydalı

Film falan izlemek yok bu hafta felaket spor yapmalıyım perşembe gününe kadar her gün full spor ve akşamları yememe aç gezme başka türlü olmayacak hastalığımda geçmiş gibi zaten bir de regl olsam değmeyin keyfime

@MiuLego bayıldım cnm maşallahhh süpersin

gayet fıstıksın ıslık ıslık ıslık
1,64 le sen yerden bitmeysen biz direk yerdeyiz
nilişkom popo büyütmek gerçekten kolay değil sen yapabiliyosan o sumo squatı yap dabi bende
kız 1.64 ve altı hepimiz aynıyız işte ne farkı var aramızda 3-5 cm in lafı mı olur
Yerden bitmemi hiç olmadı bak şimdi 1.58 anca gelen birine söylenir mi bu Harikasın vallahi helal olsun(bunları yazarken ıspanak çorbasını götürüyordu)Yarım kase içtim yine yeniden hırslandım
1.58=1.64 benim için kuzum hepimiz yerden bitmeyiiiz çaaaak
Begüş spor yapmalıyız çok pis kıskandım benim pazara kadar regli olmam sıkılaşmam kilo vermem gerek hepsi olabilür mü
hahahahah hahahahahahah hepsi bir arada diyorsun ramazan paketi gibi
Yani kombini beğendim konsepte gayet uygun.

Maşallah sana miucum maşallah
kombin güzel demek
neyse ikinci cümleyle kurtadın işi
Akşam menüsünde yeşil mercimek yemeği olur mu?
mis gibi olur hem de
işte bu beeeeee

Vallahi benim için o kadar fark var ki keşke 1.64 olsam gel yer değiştirelim senin için farketmiyorsa

Ramazan paketinden hallice 6 güne halleder miyim dersi

İnşallah hedef büyük

begum75 ödem atıcı yiyecek içecek listesi de aldım akşam güzel bir alışveriş beni bekliyor pazar gününe kadar ne versem kar
hadi bakalım nilişko bu sefer oldu bu iş,yumurta kapıya dayanmayında yapamıyoruz biz
benimde hala bi cee dedi sonra kayboldu gören bulan varsa insanlık namına bana yollasın kızmıcam bişey demicemsopa:)

Şuraya bir adet en yorgunundan aus çizelim ... 08:20 de evden çıkmış ... az önce sadece 1.5 saatliğine eve gelmiş ...hemen yemeği ocağa koyup bi kahvelik oturmuş ...

Selamlar herkese ..

OKul maratonunun bugün en yoğun günü idi ... yarın sabahtan baba ile gidecek ... öğle onunla gelecek yemeğe ..rahatım da bugün sürekli bir koşturmaca içindeydim .

3 te almaya gideceğim ordan yeni liste var ..onun alışverişine ..markete ...

oyyyyyyyy azıcık geçmişe bakayım

Canlar geçmişe dönmeden , biz böyle @MiuLego ile alışma süreci falan dedik ama ... ben biliyordum onun hemen kaynaş kaynaş olacağını ...

Müsadenizle , kendisi de hazır ise paylaşım alanında kaptanlığı için referans istemem gerekecek diğer kaptanlardan ...

Çoğunluk tamamsa hemfikir ise .. ya da varsa başka aday da .. halledelim bu hafta içi .

Ahu060812
Efser
White Lily
igdedali
suspushanimcim
Triplimelek Megi
GunesinKizi35
Bonus
caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
nar_cicegim
saydin78
ada81
60kiloyum
Whiteblacklife
@masumm
@eflalim
Daydream-
ErSeSi
Antepia27

nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
Nefs
aeben

kelebekolacam
ecemavi

MuMu85
Kajupi

spor tablosunu hazırlayayım hazır bilgisayardayken..

bismillah kendimi de bir listeye iliştireyim haftaya için..

Kızlar cuma gününden sporlar eksik olabilir tabloyu yapınca bir fotosunu atarım.. Gerçi geçmişe dönüp bakarım ama.. eksik falan varsa diye siz uyarın beni emi.. cuma günü karışıktı sporların çoğu Ausencia kaptanıma etiketliydi

ben 3 cm topuklu giyince manken gibi süzüldüğümü hissediyorum,bence lafı olur hemde çok

bu kadar çabuk mu
daha sindire sindire bi geçiş bekliyodum bu biraz damdan düşer gibi oldu sanki
listede bile değilim banada noluyosa

Vallahi benim için o kadar fark var ki keşke 1.64 olsam gel yer değiştirelim senin için farketmiyorsa

Ramazan paketinden hallice 6 güne halleder miyim dersi

İnşallah hedef büyük
değişelimmm sen de bana poponu vereceksin amaonları da değişicez tamam mı

halledersin kuzum spor yaptın mı bu iş tamamdır

Bence bu defa olacak yeterki şu kilo işini kafanda bitir kuzum gerisi gelir inan kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…