Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ekmek beyaz ekmek değilse potakalım beğendim ben
Pideydi Dolapta buzlukta vardı tb ekmeğim ama eşim hazırladı bu sabah kahvaltıyı unutmuştu ısıtmayı. Bende hemen yiyip ilaç almak için es geçmek zorunda kaldım

Bu arada kim regl olmuyordu mesajı okudum ama kimdi hatırlayamadım. Adaçayı içtim ben cumartesi sonra geldi hemen.
Ben adaçayı içtim ama olamadım yine demleyeyim bakalım akşama civanperçemi kekik papatya karışık demleyip içeceğim onlar getiriyor genelde

Ben adaçayı içtim ama olamadım yine demleyeyim bakalım akşama civanperçemi kekik papatya karışık demleyip içeceğim onlar getiriyor genelde
Bende test yaptım emin oldum sonra içtim canım. Ama ondan önce kekik çayı da içmiştim:)) Oda iyi geldi. Gelir inşallah ta cumaya şov yaparsın:))

kızlar ben yavaştan çıkıyorum
bu akşam yemeğim yok,etli taze fasulye, pilav/makarna,salata,yoğurt olacak münüde,çorba yapmıycam ilk defa içimden öyle geldi belki yarına ek olarak yaparım çorbayı
bugün yapabilirsem sporumu yapmak istiyorumbakalım bir aksilik çıkmaz inşallah

Bende test yaptım emin oldum sonra içtim canım. Ama ondan önce kekik çayı da içmiştim:)) Oda iyi geldi. Gelir inşallah ta cumaya şov yaparsın:))
Bende pazar günü emin oldum şimdi bitki çayına saldırma zamanı Bende kekik papatya civanperçemi karıştırıp içiyorum kuzum şimdi de ada çayı demledim
benimki geldi
darısı başınıza
Hadi inşallah
yarın sabah aç karna tartılayım bir bakalım

anladım kuzum tamam

Tartıl bakalım bayağı farkedecek gibi geldi iyice eriyeceksin

Sağol canımcım amiiinnnn :) bol bol sabra yardıma ihtiyacım var :)

Okula git gel başım döndü. 5.30 da orda olucam almak için tekrar. Küçük de gelmek istedi sonra orda uyudu uyandı beni zorladı. Geri onu getirip bıraktım, tekrar döndüm. Oğlum anne sen git dedi . O diyor da gel benim kalbime anlar , içim Br tuhaf yüreğim ağzımda, anaokulu gibi korunaklı değil ki. Burda her işi kendi yapacak. Başının çaresine bakacak anne olmak çok zor ya... duygular şelale bugün bende

kıyamam.. az daha anlat ben de ağlayım..

Slm millet bugün buraya başbakan gelmiş trafik için can damarı olan kavşağı kapatmışlar arabam serviste iyi mi otobüs de bulamadım siçakta eşimin iş yerine kadar yürüdüm arabasinin kenarında oturdum bekliyorum sinirimden catlayacagim halbuki bugün gidip ebru salla ile 21 güne başlayacaktim resmen bütün enerjim bitti açlık da cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…