6 ya daha var acıkırsın :)yok cnm yemenin sonu yok bir kez daha görmüş oldum ,
tavuk ve yogurt var yerim 6 gibi
gerçi hiçte acıkmadımda
açlıktandır o enerji bitmesi doyunca kendine gelirsinSlm millet bugün buraya başbakan gelmiş trafik için can damarı olan kavşağı kapatmışlar arabam serviste iyi mi otobüs de bulamadım siçakta eşimin iş yerine kadar yürüdüm arabasinin kenarında oturdum bekliyorum sinirimden catlayacagim halbuki bugün gidip ebru salla ile 21 güne başlayacaktim resmen bütün enerjim bittiaçlık da cabası
Bol bol yedim canımbol bol ye mortim
İnşallah canım valla bu arada ben makbule sende hoşgeldin bu aralar pek aktif olamadım tanisamadik o yüzden ah bu açık sabah kahvaltı ile çıktım okulda biraz kuru yemiş atistirdim ama yine de felaket su an buraya gelirken cigwrcilerin önünden geçtim makbule sakın kızım dedim sakın6 ya daha var acıkırsın :)
açlıktandır o enerji bitmesi doyunca kendine gelirsin
İnşallah canım valla bu arada ben makbule sende hoşgeldin bu aralar pek aktif olamadım tanisamadik o yüzden ah bu açık sabah kahvaltı ile çıktım okulda biraz kuru yemiş atistirdim ama yine de felaket su an buraya gelirken cigwrcilerin önünden geçtim makbule sakın kızım dedim sakın
Oyyy ağlamaya başlamadım başlarsam susamam daha. Güçlü görünmek zorundayım, endişemi anlarsa o da korkar. Büyüyecek elbet, benim gibi bizim gibi....kıyamam.. az daha anlat ben de ağlayım..
Bugün burayada gelecekti diyecektim ama senzaten urfadaymışsın makbuleSlm millet bugün buraya başbakan gelmiş trafik için can damarı olan kavşağı kapatmışlar arabam serviste iyi mi otobüs de bulamadım siçakta eşimin iş yerine kadar yürüdüm arabasinin kenarında oturdum bekliyorum sinirimden catlayacagim halbuki bugün gidip ebru salla ile 21 güne başlayacaktim resmen bütün enerjim bittiaçlık da cabası
Sağolasın gezenti apla gecensse gün sohbet bu senede niğde MaaşallahGünaydın hatun kişiler
Angara yollarındayım eve dönüyorum sevgili mortim
Geçmiş olsun bu arada
Bide banlamasaydın tadını çıkartamadın
Canlar geçmişe dönmeden , biz böyle @MiuLego ile alışma süreci falan dedik ama ... ben biliyordum onun hemen kaynaş kaynaş olacağını ...
Müsadenizle , kendisi de hazır isepaylaşım alanında kaptanlığı için referans istemem gerekecek diğer kaptanlardan ...
Çoğunluk tamamsa hemfikir ise .. ya da varsa başka aday da .. halledelim bu hafta içi .
Gidiyon bırakıyom heeesağolsun kuzum ... bu sene Fen eklenmiş ..bizim ki pek merakta ... inşallak çok iyi olacak kadar kolaydır o da anne diyor
ay masum bugün böyleydi yarına düzene girecek , çıkış için de servis ayarlayacağım ..tek arabaya düştük ya şu an o alana kadar ...eşimde benim kara kız .
ayyyy valla miu deli olacak sizle ...ohhh ben muhabbete geleceğim ..
bir yudum mu yedin tüm gün kuzum.. çok güzel olmuş yarına kesin eksi getirecek.. bu cuma -1.5 ları göreceğiz galiba.. el sallıyor sanki şuan oradan.. hadi inşallah..Bol bol yedim canım
Menü
Sabah
Lor peynirli omlet
2 dilim ekmek
1 adet zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Az üzüm
Ara türk kahvesi
Akşam 16.20
3 kaşık et kavurma
2 kaşık yoğurt
Spordan sonra bir türk kahvesi daha içeceğim
Su iki litre
Spor bildirimi ni sonra yapacagim
Ausencia
hoşbuldum makbuleeİnşallah canım valla bu arada ben makbule sende hoşgeldin bu aralar pek aktif olamadım tanisamadik o yüzden ah bu açık sabah kahvaltı ile çıktım okulda biraz kuru yemiş atistirdim ama yine de felaket su an buraya gelirken cigwrcilerin önünden geçtim makbule sakın kızım dedim sakın
kesinlikle canım .. annelik duyguları işte böyle duygusallaştırıyor demk ki..Oyyy ağlamaya başlamadım başlarsam susamam daha. Güçlü görünmek zorundayım, endişemi anlarsa o da korkar. Büyüyecek elbet, benim gibi bizim gibi....
18 eylül menüsü
Kahvaltı : Tereyağında yumurta, az peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay
Öğlen : Armut, yoğurt
Ara: Sade granül kahve, 1 keçi boynuzu
Akşam : 1 tabak kuru fasulye, yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş
Fiziğine bakınca tırsmıyor degilim yaaa
ben spora gider mesai bitti. Biraz ter atayım inşallah yarın tartı güzel eksi gösterir
O tartınin ayari ile oynayasim varben spora gider mesai bitti. Biraz ter atayım inşallah yarın tartı güzel eksi gösterir
İnşallah ya ne de güzel yakışır bana 58 rakamlar hattta 57 ucundan görmek istiyorum aartikbir yudum mu yedin tüm gün kuzum.. çok güzel olmuş yarına kesin eksi getirecek.. bu cuma -1.5 ları göreceğiz galiba.. el sallıyor sanki şuan oradan.. hadi inşallah..
hoşbuldum makbulee
kesinlikle canım .. annelik duyguları işte böyle duygusallaştırıyor demk ki..
Ausencia Ausummm gözünün herzaman bizde olması ve yine haftalık hedefler vermen şartım var kaptanlığı bırakman için.,hiç olmazsa 70 e gelene kadar gözün üstümde olsun..tamam mı
Hiçte bile özlememiş
Tartıııı +300 diyorbu menüyü dengelenmiş halı
afyon kaymağını ciğerlerin üzerine mi koyacaksınMenü
Sabah
Üç çatal Sucuklu yumurta. Sucuk ev yapımı olduğundan zararlı gelmiyor bana.
Üç lokma ekmek
Peynir
Öğle
Menemen
Ayran
Soğan
Akşam
Bol soğanlı ciğer yaptım. Üç dört lokma ondan yerim.
Salata
Ayran
Su 2 lt
Dukan içeceği 1 lt
Spor akşama
Ausencia @MiuLego
Sabah baş ağrısıyla uyandım. Azıcık yiyip ilaç aldım. Bir saat sonra filan bir haşlanmış yumurta yedim.
Ausencia canim ah gelebilsem benimde ahudan asagi kalir yanim yok hayatimdan eksin eksik olmuyor
Bol bol yedim canım
Menü
Sabah
Lor peynirli omlet
2 dilim ekmek
1 adet zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Az üzüm
Ara türk kahvesi
Akşam 16.20
3 kaşık et kavurma
2 kaşık yoğurt
Spordan sonra bir türk kahvesi daha içeceğim
Su iki litre
Spor bildirimi ni sonra yapacagim
Ausencia
18 eylül menüsü
Kahvaltı : Tereyağında yumurta, az peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay
Öğlen : Armut, yoğurt
Ara: Sade granül kahve, 1 keçi boynuzu
Akşam : 1 tabak kuru fasulye, yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş
Sağolasın gezenti apla gecensse gün sohbet bu senede niğde Maaşallah
Bide banlamasaydın tadını çıkartamadın
Gidiyon bırakıyom heee
Kiz daha 59olacaktım ah kafam neden mezun olursunki
Hiç gitmeyeceksin sandıydım hep burda
Seviliyirsun kaptan kırk yaşında benim kilo vermeme vesile olan kaptan dualarimdasin Allah hep iyilerle karşılaştırın hayırlısını versin sağlıklı ve huzurlu ol
kahvaltı
1 dlm kaşar
sade nescafe
öglen
1 kutu ton balıgı
200 ml zero
1 dlm kaşar
akşam
1 kase yogurt
üzerine nane serptim
3 lt yakın su
(aç degildim ama saldırmamak için yedim )
fena başım agrıyor ilaç aldım geçer umarım
az yediigm için olabilir baş agrım
yarın daha sıkı bir menü ile gelicem
1 türk , 1 tanede nescafem daha var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?