Bilemiyorum miu baba geçen zopa salladıYani gönlümü alsın önce sonra varsa katkım kaptanlık için bakarız
Unutur muyum kaptanim hiç şimdiden eksi 500 var wc siz kenarda yanına ekleyecek inşallah 1 kilo daha
akşam gidicem spora bugün eliptik de yapıcam 30 dk eliptikle açarım sporu.. Sen yenemicen zaten White ım bence bırak yol yakınken kendini spor yollarında heba etmeAha mortim ne yapıyorsun ben birazcık spor yaptım geldim bı kahve içeceğim şimdi akşam yemeğinden sonra bir saat daha spor yeter bana
Tamam , bildiğimiz liste değil mi öyle takım içi liste değil.. Ana listemizde olacak yani? Ben ilk sayfayı değiştiremiyorum ki aus kaptanım1 e 100 bahsim var heee unutmadım di mi ? sen bu miu nun 200 gr artı dediğine bakma sağ gösterip sol vurmayı hedefliyor o cuma ... aman diyeyim
@MiuLego hemen aklımda iken yazayım ... ilk sayfada son liste olur hep ... bu aradaWhiteblacklife da listede olacak bu hafta , yanına 4. takımdan transfer oldu notu düşülecek ... unutuuruz falan Alllah muhafaza
Bilemiyorum miu baba geçen zopa salladıYani gönlümü alsın önce sonra varsa katkım kaptanlık için bakarız
Ben de haziran 26 tuttum ucundan diyetin bak nerdeyse 18 19 kilo verdim başla bir an önce tut bı tarafın ver kurtul yuklerinden hem evi gemisi bı arada başara bilen bi kadın kilodan mi korkar
oyyyy paşam ya ... şükür ki hemen geçmiş kaygısı korkusu .
Olsun be banum , en azından nerede ne yaptıkları belli , bence en isabetli kararı verdin ... babaanne dede de olsa .. onlarla düzensiz olacaklarına
Sabah 2 kere wc çıktım.. o +200 wc problemindendi.. siz düşünün üstüne 2 kere wc
miu duymasın , kemik aldırma operasyonuna girer
akşam gidicem spora bugün eliptik de yapıcam 30 dk eliptikle açarım sporu.. Sen yenemicen zaten White ım bence bırak yol yakınken kendini spor yollarında heba etme
Tamam , bildiğimiz liste değil mi öyle takım içi liste değil.. Ana listemizde olacak yani? Ben ilk sayfayı değiştiremiyorum ki aus kaptanım
DEMEK Kİ AZ GELMİŞ
Girsede kurtarmaz bu hafta hırs tavan bende şansı yok yani
miu duymasın , kemik aldırma operasyonuna girer
haaa tamammm soracağım bir iki şey daha var ama özelden sorarımben ilk sayfa için yazacağım kazene canım , sayfa sahibini onlar değiştiriyor sadece aklımda
Girsede kurtarmaz bu hafta hırs tavan bende şansı yok yanisabah 8 tartildim odemim gitmeden wc çıkmadan hiccc şansı yok
Olursun canım olursun inan kendine yapacaksın 26.06 78.5 kiloydum bu sabah 59.2 az kaldı başlamak yolu yarilamaktir hadi başla bugun
ay gerçekten mi inanamıyorum ya maşallahhhbend ebi versem 10 kilo daha süper olur
ama napalım kısmet yeni yıla inerim diye düşünüyorum 59-60 kiloya
aynen ausum , birde ilşkilerde yıpranıyor biliyormusun
eve giriyoruz ders hengamesi , çocukalrı üzüyorum onlar beni üzüyor
bay işkolik çok yogun zaten onlada aramız açlıyor
heöm çocukalrında dersleirne yetişemezdim bu yıl zor
allah güç kuvvet verisn çalışır öderim.
Normalde beni de şişiriyor ama en iyisi cumadan deneyeyim ben bakalım ne durumda :)
sopasız kaptana kaptan demem ben
ya bu arada mercimek , bakliyat şişirir insanı ... ama ertesi sabaha en fazla ... o da herkesi değil ... beni davul eder mesela
İstersen on kere çık canım kurtarmazzzzzSabah 2 kere wc çıktım.. o +200 wc problemindendi.. siz düşünün üstüne 2 kere wc
2 wc hay maşallah nereden bu bollukSabah 2 kere wc çıktım.. o +200 wc problemindendi.. siz düşünün üstüne 2 kere wc
canım buralardayım okul açılinca yoğunluktan uğrayamaz oldum bi altı kilom.kaldı ama biraz düzenim değişti o yüzden takıldım ama bugün yeni bir düzen başladım inşallah ebru şallı ile pilates de yapacağım gidecek bu kilolar yilbasinda kilo problemim kalmamış olacak umarım
Yaklaşık 2 yk yağla fırında patlıcan musakka yaptım eşime bakalım ne diyecek..patlıcanı da sevmez fazla..3 kişilik aileyiz herkese ayrı yemek..10 kişi olup tek tencere pişirmek daha kolay valla..Ata'ya ıspanak ,eşe musakka semizotlu cacık,kendime tavuk haşlama genele çorba..hergün böyle ..o ne yiyecek öbürü ne yiyecek düşüncesiyle..
Sen neden ıspanak yemiyorsun kuzum ya da eşin tavuk ıspanak yemez mi çok zor böyle de kaç çeşit yemekYaklaşık 2 yk yağla fırında patlıcan musakka yaptım eşime bakalım ne diyecek..patlıcanı da sevmez fazla..3 kişilik aileyiz herkese ayrı yemek..10 kişi olup tek tencere pişirmek daha kolay valla..Ata'ya ıspanak ,eşe musakka semizotlu cacık,kendime tavuk haşlama genele çorba..hergün böyle ..o ne yiyecek öbürü ne yiyecek düşüncesiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?