Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilemiyorum miu baba geçen zopa salladı Yani gönlümü alsın önce sonra varsa katkım kaptanlık için bakarız

sopasız kaptana kaptan demem ben

ya bu arada mercimek , bakliyat şişirir insanı ... ama ertesi sabaha en fazla ... o da herkesi değil ... beni davul eder mesela

Aha mortim ne yapıyorsun ben birazcık spor yaptım geldim bı kahve içeceğim şimdi akşam yemeğinden sonra bir saat daha spor yeter bana
akşam gidicem spora bugün eliptik de yapıcam 30 dk eliptikle açarım sporu.. Sen yenemicen zaten White ım bence bırak yol yakınken kendini spor yollarında heba etme
Tamam , bildiğimiz liste değil mi öyle takım içi liste değil.. Ana listemizde olacak yani? Ben ilk sayfayı değiştiremiyorum ki aus kaptanım
Bilemiyorum miu baba geçen zopa salladı Yani gönlümü alsın önce sonra varsa katkım kaptanlık için bakarız

DEMEK Kİ AZ GELMİŞ

Ben de haziran 26 tuttum ucundan diyetin bak nerdeyse 18 19 kilo verdim başla bir an önce tut bı tarafın ver kurtul yuklerinden hem evi gemisi bı arada başara bilen bi kadın kilodan mi korkar

ay gerçekten mi inanamıyorum ya maşallahhh bend ebi versem 10 kilo daha süper olur
ama napalım kısmet yeni yıla inerim diye düşünüyorum 59-60 kiloya

oyyyy paşam ya ... şükür ki hemen geçmiş kaygısı korkusu .

Olsun be banum , en azından nerede ne yaptıkları belli , bence en isabetli kararı verdin ... babaanne dede de olsa .. onlarla düzensiz olacaklarına

aynen ausum , birde ilşkilerde yıpranıyor biliyormusun
eve giriyoruz ders hengamesi , çocukalrı üzüyorum onlar beni üzüyor
bay işkolik çok yogun zaten onlada aramız açlıyor
heöm çocukalrında dersleirne yetişemezdim bu yıl zor
allah güç kuvvet verisn çalışır öderim.

ben ilk sayfa için yazacağım kazene canım , sayfa sahibini onlar değiştiriyor sadece aklımda

Olursun canım olursun inan kendine yapacaksın 26.06 78.5 kiloydum bu sabah 59.2 az kaldı başlamak yolu yarilamaktir hadi başla bugun

sopasız kaptana kaptan demem ben

ya bu arada mercimek , bakliyat şişirir insanı ... ama ertesi sabaha en fazla ... o da herkesi değil ... beni davul eder mesela
Normalde beni de şişiriyor ama en iyisi cumadan deneyeyim ben bakalım ne durumda :)

Cutemom007 cnm buralardamsin nasil gidiyor , naile nerelerde napiyor

@saydin78 canm sen napiyosun
canım buralardayım okul açılinca yoğunluktan uğrayamaz oldum bi altı kilom.kaldı ama biraz düzenim değişti o yüzden takıldım ama bugün yeni bir düzen başladım inşallah ebru şallı ile pilates de yapacağım gidecek bu kilolar yilbasinda kilo problemim kalmamış olacak umarım

Yaklaşık 2 yk yağla fırında patlıcan musakka yaptım eşime bakalım ne diyecek..patlıcanı da sevmez fazla..3 kişilik aileyiz herkese ayrı yemek..10 kişi olup tek tencere pişirmek daha kolay valla..Ata'ya ıspanak ,eşe musakka semizotlu cacık,kendime tavuk haşlama genele çorba..hergün böyle ..o ne yiyecek öbürü ne yiyecek düşüncesiyle..

yemek işi zor vallaa hülya
bende evdekilere bamya ve pilav yaptım akşam
gece 11 di hattaaa , ama yarına ne yapcam bilmiyorum

Sen neden ıspanak yemiyorsun kuzum ya da eşin tavuk ıspanak yemez mi çok zor böyle de kaç çeşit yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…