Ben bayılırım ıspanağa ama nedense sadece ATA'ya yaparım.,pro yemeye çalışıyorum dün but yemiştim bugün baget :) eşim ıspanağı garnitür gibi görür yemeğin yanına ..ata patlıcan ağzına sürmez..baba oğul gurme gibiler inan..Ata tavuk yer ama Onuda jülyen doğrayıp iyice kuru pişirirsen.,eşimde öyle yemez..işte böyle canım..tek derdim bu olsun..Sen neden ıspanak yemiyorsun kuzum ya da eşin tavuk ıspanak yemez mi çok zor böyle de kaç çeşit yemek
İşte bizde bamya pilav olmaz ..Ata bamya yemez..eşim sebze yemeğinin yanındaki pilavı tavuk yada hindisiz yemez..yemek işi zor vallaa hülya
bende evdekilere bamya ve pilav yaptım akşam
gece 11 di hattaaa , ama yarına ne yapcam bilmiyorum
Bence sürekli tavuk yememeye çalış tavuk nedense çok zararlı gibi geliyor bana ve beni üstüste yiyince afedersin kabız yaptıBen bayılırım ıspanağa ama nedense sadece ATA'ya yaparım.,pro yemeye çalışıyorum dün but yemiştim bugün baget :) eşim ıspanağı garnitür gibi görür yemeğin yanına ..ata patlıcan ağzına sürmez..baba oğul gurme gibiler inan..Ata tavuk yer ama Onuda jülyen doğrayıp iyice kuru pişirirsen.,eşimde öyle yemez..işte böyle canım..tek derdim bu olsun..
Yaklaşık 2 yk yağla fırında patlıcan musakka yaptım eşime bakalım ne diyecek..patlıcanı da sevmez fazla..3 kişilik aileyiz herkese ayrı yemek..10 kişi olup tek tencere pişirmek daha kolay valla..Ata'ya ıspanak ,eşe musakka semizotlu cacık,kendime tavuk haşlama genele çorba..hergün böyle ..o ne yiyecek öbürü ne yiyecek düşüncesiyle..
Bende kafayı yerdim bakalım çocuk olursa ne olacaken büyük sıkıntım benimde yemek
evde her işi yaparım ama yemek yok düşüncesi beni çıldırtmaya yetiyor
bide herkese ayrı olsaasla dayanamazdım
Bence sürekli tavuk yememeye çalış tavuk nedense çok zararlı gibi geliyor bana ve beni üstüste yiyince afedersin kabız yaptıIspanak çok daha iyidir vitamini harikadır sebzeler hep daha hafif olmamızı sağlar yine pro yap ama kırmızı et balık üzerine yoğunlaş daha çok derim İşin zor bizde eşim çok ayırt etmez sevmediği şeyleri Allahtan bana da zarar o yüzden tek çeşit yapıyorum ona bile zaman gerekiyor dediğin gibi tek dert bu olsun tabi
Bende kafayı yerdim bakalım çocuk olursa ne olacak
Can'ım birkaç gün dukanımsı birşey yapmaya çalışıyorum.yoksa bu sıklıkla tavuk yemem..onun dışında çok dikkat ederim sebze meyve et dengesine.,:)Bence sürekli tavuk yememeye çalış tavuk nedense çok zararlı gibi geliyor bana ve beni üstüste yiyince afedersin kabız yaptıIspanak çok daha iyidir vitamini harikadır sebzeler hep daha hafif olmamızı sağlar yine pro yap ama kırmızı et balık üzerine yoğunlaş daha çok derim İşin zor bizde eşim çok ayırt etmez sevmediği şeyleri Allahtan bana da zarar o yüzden tek çeşit yapıyorum ona bile zaman gerekiyor dediğin gibi tek dert bu olsun tabi
Evet biz 3 kişi olunca Amannn ne var 3 kişisiniz diyorlar öyle değil işte..çok seçiciler..en büyük sıkıntım benimde yemek
evde her işi yaparım ama yemek yok düşüncesi beni çıldırtmaya yetiyor
bide herkese ayrı olsaasla dayanamazdım
İşte bizde bamya pilav olmaz ..Ata bamya yemez..eşim sebze yemeğinin yanındaki pilavı tavuk yada hindisiz yemez..
Hiçte bile özlememişcanım senin tek çare , dolu dolu yiyeceksin ... ama kh suz ... yani epey dolu olsun akşamın ... aranda öyle ... ama cız cozsuz ... iki tabak 3 tabak ye mesela ..şiş yani doy iyice.
can kuşum şu an menü de sporda @MiuLego nun ellerinde olacak ... isterse @igdedali dönünce paslaşırlar konuşup , ya da yeni bir yardımcı daha ekler ahu çıktığı için ...
bulgurda seni özlemiş mi :)) ne diyor tartı de hele ?
kayıbım kaçağın ne alemlerdesin hele ?
en ideali ...hele şu geçiş döneminde
canım benim bak bugün hiç yoktum , 80 kere aklıma düştü takım ... giremedim ..gelemedim ... bu kafa yorgunluğundan kafayı sıyırmadan kurtulmam lazımtatilde ve bayramda farkettim en çok bunu ... girmem sık dedim herkesten çok girdim yine
aşk olsun mumu ...sen istesen demirbaşta olursun da , gelmiyorsun ki
İstersen on kere çık canım kurtarmazzzzz
3 oldu nehirrrr neler biriktirmişim içimde ben meğer2 wc hay maşallah nereden bu bolluk
Allah Allah tam çıldırmalıkBen bayılırım ıspanağa ama nedense sadece ATA'ya yaparım.,pro yemeye çalışıyorum dün but yemiştim bugün baget :) eşim ıspanağı garnitür gibi görür yemeğin yanına ..ata patlıcan ağzına sürmez..baba oğul gurme gibiler inan..Ata tavuk yer ama Onuda jülyen doğrayıp iyice kuru pişirirsen.,eşimde öyle yemez..işte böyle canım..tek derdim bu olsun..
ekmek yok ekmek yok hülya dimi sadece zeytinEvet biz 3 kişi olunca Amannn ne var 3 kişisiniz diyorlar öyle değil işte..çok seçiciler..ben ne olsa yiyorum zeytin ekmek bile olsa yeter..ikisi tam tersim.,
Menü
Sabah
Üç çatal Sucuklu yumurta. Sucuk ev yapımı olduğundan zararlı gelmiyor bana.
Üç lokma ekmek
Peynir
Öğle
Menemen
Ayran
Soğan
Akşam
Bol soğanlı ciğer yaptım. Üç dört lokma ondan yerim.
Salata
Ayran
Su 2 lt
Dukan içeceği 1 lt
Spor akşama
Ausencia @MiuLego
Sabah baş ağrısıyla uyandım. Azıcık yiyip ilaç aldım. Bir saat sonra filan bir haşlanmış yumurta yedim.
Tuvalette kalacaksın böyle giderse
3 oldu nehirrrr neler biriktirmişim içimde ben meğer
Allah Allah tam çıldırmalık
ekmek yok ekmek yok hülya dimi sadece zeytin
azıcık bi sade nescafe içmeni öneririmçok başım agrıyor bugün
hımm aferim nilişkoma tavukun zararlı olacağını kavradın artıkbende artık tadını unutacam
bu aralar balık mevsimi bol balık yiyelimyanına bol yeşillik salata ve soğan eşliğinde
Evet balık sezonunu bizde açtık zaten benim mevsimim sonbahar ve kış diyete en uygun zamanhuni takar gezersin
sana hep diyorum eşini sana yardım etmeye şimdiden alıştır yoksa çocuk olunca evdeki herşey senin sorumluluğunda algısıda varsa kafayı sıyırıyosun
ben sıkıntısını çok çektimşimdi söylenince bıdı bıdı cı oluyorum
Anladım canım o zaman iyisin arada olur öyleCan'ım birkaç gün dukanımsı birşey yapmaya çalışıyorum.yoksa bu sıklıkla tavuk yemem..onun dışında çok dikkat ederim sebze meyve et dengesine.,:)
3 oldu nehirrrr neler biriktirmişim içimde ben meğer
Allah Allah tam çıldırmalık
ekmek yok ekmek yok hülya dimi sadece zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?