Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen neden ıspanak yemiyorsun kuzum ya da eşin tavuk ıspanak yemez mi çok zor böyle de kaç çeşit yemek
Ben bayılırım ıspanağa ama nedense sadece ATA'ya yaparım.,pro yemeye çalışıyorum dün but yemiştim bugün baget :) eşim ıspanağı garnitür gibi görür yemeğin yanına ..ata patlıcan ağzına sürmez..baba oğul gurme gibiler inan..Ata tavuk yer ama Onuda jülyen doğrayıp iyice kuru pişirirsen.,eşimde öyle yemez..işte böyle canım..tek derdim bu olsun..

yemek işi zor vallaa hülya
bende evdekilere bamya ve pilav yaptım akşam
gece 11 di hattaaa , ama yarına ne yapcam bilmiyorum
İşte bizde bamya pilav olmaz ..Ata bamya yemez..eşim sebze yemeğinin yanındaki pilavı tavuk yada hindisiz yemez..

Bence sürekli tavuk yememeye çalış tavuk nedense çok zararlı gibi geliyor bana ve beni üstüste yiyince afedersin kabız yaptı Ispanak çok daha iyidir vitamini harikadır sebzeler hep daha hafif olmamızı sağlar yine pro yap ama kırmızı et balık üzerine yoğunlaş daha çok derim İşin zor bizde eşim çok ayırt etmez sevmediği şeyleri Allahtan bana da zarar o yüzden tek çeşit yapıyorum ona bile zaman gerekiyor dediğin gibi tek dert bu olsun tabi

en büyük sıkıntım benimde yemek
evde her işi yaparım ama yemek yok düşüncesi beni çıldırtmaya yetiyor
bide herkese ayrı olsaasla dayanamazdım

hımm aferim nilişkoma tavukun zararlı olacağını kavradın artık bende artık tadını unutacam
bu aralar balık mevsimi bol balık yiyelim yanına bol yeşillik salata ve soğan eşliğinde

Bende kafayı yerdim bakalım çocuk olursa ne olacak

huni takar gezersin
sana hep diyorum eşini sana yardım etmeye şimdiden alıştır yoksa çocuk olunca evdeki herşey senin sorumluluğunda algısıda varsa kafayı sıyırıyosun
ben sıkıntısını çok çektimşimdi söylenince bıdı bıdı cı oluyorum

Can'ım birkaç gün dukanımsı birşey yapmaya çalışıyorum.yoksa bu sıklıkla tavuk yemem..onun dışında çok dikkat ederim sebze meyve et dengesine.,:)

en büyük sıkıntım benimde yemek
evde her işi yaparım ama yemek yok düşüncesi beni çıldırtmaya yetiyor
bide herkese ayrı olsaasla dayanamazdım
Evet biz 3 kişi olunca Amannn ne var 3 kişisiniz diyorlar öyle değil işte..çok seçiciler..ben ne olsa yiyorum zeytin ekmek bile olsa yeter..ikisi tam tersim.,

Hiçte bile özlememiş
Tartıııı +300 diyor bu menüyü dengelenmiş halı

Menü
Sabah
Üç çatal Sucuklu yumurta. Sucuk ev yapımı olduğundan zararlı gelmiyor bana.
Üç lokma ekmek
Peynir

Öğle
Menemen
Ayran
Soğan

Akşam
Bol soğanlı ciğer yaptım. Üç dört lokma ondan yerim.
Salata
Ayran

Su 2 lt
Dukan içeceği 1 lt

Spor akşama
Ausencia @MiuLego

Sabah baş ağrısıyla uyandım. Azıcık yiyip ilaç aldım. Bir saat sonra filan bir haşlanmış yumurta yedim.

İstersen on kere çık canım kurtarmazzzzz

2 wc hay maşallah nereden bu bolluk
3 oldu nehirrrr neler biriktirmişim içimde ben meğer
Allah Allah tam çıldırmalık
Evet biz 3 kişi olunca Amannn ne var 3 kişisiniz diyorlar öyle değil işte..çok seçiciler..ben ne olsa yiyorum zeytin ekmek bile olsa yeter..ikisi tam tersim.,
ekmek yok ekmek yok hülya dimi sadece zeytin

ekmek beyaz ekmek değilse potakalım beğendim ben

hımm aferim nilişkoma tavukun zararlı olacağını kavradın artık bende artık tadını unutacam
bu aralar balık mevsimi bol balık yiyelim yanına bol yeşillik salata ve soğan eşliğinde

Evet balık sezonunu bizde açtık zaten benim mevsimim sonbahar ve kış diyete en uygun zamanAhh şimdiden oldu benim adım sanki suç işliyorum yardım istersem şakaya vuruyor gülüyor geçiyor
Can'ım birkaç gün dukanımsı birşey yapmaya çalışıyorum.yoksa bu sıklıkla tavuk yemem..onun dışında çok dikkat ederim sebze meyve et dengesine.,:)
Anladım canım o zaman iyisin arada olur öyle

3 oldu nehirrrr neler biriktirmişim içimde ben meğer

Allah Allah tam çıldırmalık

ekmek yok ekmek yok hülya dimi sadece zeytin

Rahat 500 gram verdin rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…