- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Abla ya... Offfya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
Nare83
@saydin78
@ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
@begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
@ErSeSi
Nefs
@Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Diyetteyim dahaa 700 gr vercem ya unuttun muAllah'tan korumadasin bı diyette falan olsam yanmışım ben
Daha ne olsun daha be olacal dahaSpor bildirimini
60 dk tempolu yürüyüş 120 point
30 dk ip atlama 90 point
40 dk egzersiz 120 point
10 dk normal yürüyüş 10 point
340 point toplamı yapmıyorum spor bugünlük benden bu kadar bacaklarına error veriyor bebek arabasının tekeri kırıldı bebegimi kanguru ya koyup yürüdüm 8 kilo maşallah koptu omuzum bacaklarim
Menüm gelsinn
Sabah 10.30
1 tabak kıymalı bamya
Bol salata
1 bardak ayran
Akşam 18.30
Fırında 4 köfte
3 patates
Bol salata
2 bardak ayran
Su 2 lt yatana kadar içerim daha
Hülya eriyip gitcen hülyaaaa maşallah menüye bak doydun mu bunla ?Iyi aksamlarrr
11:00 2 yumurta.3 küçük dl peynir.wasa
12:30 nektar
15:30 yulaf kepekli yogurt.2 wasa
16:30 1 tavuk but.1 wasa
2 catal patlican musakka tadina baktim yarim dl ekmekle
Abla ya... Offf
Spordan eve dönünce cevap vericem buna ..ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
Nare83
@saydin78
@ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
@begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
@ErSeSi
Nefs
@Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Tamamdır anlaştık ..@MiuLego canım sayfa sahibi değişimi için mesaj gönderdim ... yakında değişir .
Ben biraz çıfıtçı çarşısı yapmışım orayı :)) sen artık kafana göre düzenlersin canom .
Abla ya... Offf
Ne kadar hafif ne kadar da güzel bir menüAusencia kaptanimm
Menumu yazayim
7.30= 1 gunkurusu
1 haslanmis yumurta
Zeytin
13.00=yogurt, 1 elma, 1 kasik z. Barbunya
Ara 1 kasik sade dondurma(icim yanmisti)
17.00= 2 catal tavuk
2-3 kasik salata( pul biberli yapiyim dedim ama aci geldi) ve istahim kacti
Biraz peynir zeytin
@MiuLego hayirli olsun canim sen deAusencia da basimizin tacisiniz
ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
Hakkınızı helal edin .
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
Nare83
@saydin78
@ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
@begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
@ErSeSi
Nefs
@Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Çok seviliyorsunuz
Çok yemeyin e miii
Yavru köpek mi ayy kıyamam ben onaDiyetteyim dahaa 700 gr vercem ya unuttun mu
Daha ne olsun daha be olacal dahaben öldüm beni yencen sen valla
Benim spor yarıda kaldı mortim bişey yapamadım salonun önüne yavru sokak köpeği geldi onla ilgileniyorum
Güzel menü
Hülya eriyip gitcen hülyaaaa maşallah menüye bak doydun mu bunla ?
ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
Hakkınızı helal edin .
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
Nare83
@saydin78
@ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
@begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
@ErSeSi
Nefs
@Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Çok seviliyorsunuz
Çok yemeyin e miii
Spordan eve dönünce cevap vericem buna ..
Yaaa
Doydum diyememDiyetteyim dahaa 700 gr vercem ya unuttun mu
Daha ne olsun daha be olacal dahaben öldüm beni yencen sen valla
Benim spor yarıda kaldı mortim bişey yapamadım salonun önüne yavru sokak köpeği geldi onla ilgileniyorum
Güzel menü
Hülya eriyip gitcen hülyaaaa maşallah menüye bak doydun mu bunla ?
Kaymak var nefsi körlemek için yemek yerine buraya yazmak.Sonra sopayı görünce iştahı kaçmak
ablan öper kocaman ördekini
sen bu hafta 55 ol hele , kaymakla nasıl olacaksa o işsonra hedefi konuşursun miu ile .. 49 mu olcan de hele kulağıma
olur bonusum çayı içip sonra da spor yaparız gözyaşı ter birbirine karışırMidendeki taşi ve ufakligi alip bana gelsene ordek birlikte zirlariz. Bak cayda var aglarken arada yudumluyosun iyi oluyo.
Midendeki taşi ve ufakligi alip bana gelsene ordek birlikte zirlariz. Bak cayda var aglarken arada yudumluyosun iyi oluyo.
Lego senin fotoları gördüm anasını satayım Depresyon sebebi resmen...
Nasıl güzel nasıl güzel incecik bacaklar basen yok offf offf....
Maşallah
Kız gece yeme sakın bak.. yemezsin dimi.. daha o kadar tanımıyorum gözün falan dönmez dimiDoydum diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?