- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Sakince yazsan ya bonusum.Uzun uzun da olsa yaz rahatlarsın inşallah.Anlamsızda gelse sonuç itibariyle yazHayirli aksamlar.
Cok kotu berbat bir gun gecirdim devamida oyle gitti.
Zerre kadar bisey bile yeterdi kendimi koyvermeye. Direniyodum ki buraya girdim ve bitti direncim.
Itiraz yaziyodum okuldan geldiler kaldi mesajim. Nolcakti itiraz edersem sanki...
Su sanal ortamda sanal olmayi beceremedik. Herseyi yanimizda oluyor gibi, herkesi gercekten yanimizda gibi hissettik.
Sonra buralarda dar geldi bize.
Ben ne dusundugumu tam olarak yazamiycam sanirim.
Zaten ugrasiyorum yazamiyorum kac gundur.
Hayirli aksamlar.
Zerre kadar bisey bile yeterdi kendimi koyvermeye. Direniyodum ki buraya girdim ve bitti direncim.
Itiraz yaziyodum okuldan geldiler kaldi mesajim. Nolcakti itiraz edersem sanki...
Su sanal ortamda sanal olmayi beceremedik. Herseyi yanimizda oluyor gibi, herkesi gercekten yanimizda gibi hissettik.
Bu aslında bizim Ausencia ile planımızdı.. o kaptanlığı bırakıcam dicek ben fotoları patlatıcam sonra hepiniz üzüntüden zapzayıf kalacaksınız sıfır iştah .. sonra hepimiz manken hepimiz incecik çiçek
Çok sağol nefs cim sende de olcak herkeste olcak hepimiz sopa gibi olcak
Kız gece yeme sakın bak.. yemezsin dimi.. daha o kadar tanımıyorum gözün falan dönmez dimidönmez dönmez yemezsin sabah da tartıda enfes bir eksi görürsün
Çok sağol kuzum aminnnnnnn
Bonus laa gitmiyor gitmiyor gaptan değil artık
Hayirli aksamlar.
Kız bonus kıyamam.. keşke öyle olsaydı canım.. ama ben aus kaptanı çok iyi anlıyorum.. gördüğüm en iyi kaptan o en iyi abla kardeş anne gibbi.. çok yorulmuş.. keyfini sürmek istiyor daha az sorumluluk.. ama hep buradayım ditor ki zaten ben bırakıp gideceğine inanmıyorum.. kaldı ki o olmasa desteğini çekeceğine inansam zaten ben yapamazdım.. keyifle bizimle olacak öyle düşün.. kendinle ilgili de düşünme öyle .. llisteye de yakışırsın desteğinle varlığınla güç verirsin.. beraber yol almak varken liste dışı nooooooo
Banane kaptan kalsaydi miuda dursaydu burda zaten buraya ait gibi ne isi var baska yerde.
Benim son haftaki gidisatim bu yorgunlugu iyice korukledi.
O yuzden daha da kotu hissediyorum.
Zaten listeden cikmak istiyodum yine istiyorum orayada yakismiyor durusum yani olmuyor hic parlak durmuyorum malesef.
Banane kaptan kalsaydi miuda dursaydu burda zaten buraya ait gibi ne isi var baska yerde.
Zaten listeden cikmak istiyodum yine istiyorum orayada yakismiyor durusum yani olmuyor hic parlak durmuyorum malesef.
Direkt anlat canim rahatlaHayirli aksamlar.
Kaptanım, babamya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
ErSeSi
Nefs
@Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Daha neler bonuscan sen kilo verdikce biz gurur duyuyoruz seninle. Keske biraz yapabileceklerine inanip guvensen
Yaz ve rahatlaHayirli aksamlar.
Şöyle düşün
Yokk canim yemem cok cok acikirsam wasanin ucundan koparir agzima atuveririm benim kurtaricim o. Eksi cok olmaz reglin başındayım..cumaya 73.8 bakalim..Bu aslında bizim Ausencia ile planımızdı.. o kaptanlığı bırakıcam dicek ben fotoları patlatıcam sonra hepiniz üzüntüden zapzayıf kalacaksınız sıfır iştah .. sonra hepimiz manken hepimiz incecik çiçek
Çok sağol nefs cim sende de olcak herkeste olcak hepimiz sopa gibi olcak
Kız gece yeme sakın bak.. yemezsin dimi.. daha o kadar tanımıyorum gözün falan dönmez dimidönmez dönmez yemezsin sabah da tartıda enfes bir eksi görürsün
aus cok uzuldum bizi birakmana. cok yoruldun cok ilgilendin bizimle hakkini helal et cok sevdik seni. kaptan secilecegin zaman gruptan kim olsun diyilince hemen seni soylemstim cogunluk seni istemisti. bircok kisinin dermani oldun. hersey icin cok ama cok tesekkur ederiz♡♡♡ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
ErSeSi
Nefs
@Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Canim kaptanim asıl sen hakkını helal et emi cook emegin geçti.... ben biraz dinlenmek icin kaptanligi bırakıyorsun diye düşünüyorum hep bizimle olacaksin bunu biliyorum....ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
Hakkınızı helal edin .
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
ErSeSi
Nefs
@Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Çok seviliyorsunuz
Çok yemeyin e miii
ada bende o durumdayim sizin kadar cok gelemesemde onun samimiyetini hep hissediodum. bugun zaten hic iyi degilim bu durumda beni iyice uzduCanim kaptanim asıl sen hakkını helal et emi cook emegin geçti.... ben biraz dinlenmek icin kaptanligi bırakıyorsun diye düşünüyorum hep bizimle olacaksin bunu biliyorum....
Bak babam en son diyecekk eeee kıza para vermediniz iyi dayandi size diyecek( bilmiyenlere ben ilk basladigimda babam bize gelmisti yemekte onu yemem kaptan kızar bunu yemem kaptan kizar cok ilgileniyor bizimle diye anlat anlat bitirememistim babam en son para aliyor mu diye sormustu bu kadar ilgiye ben olsam para alirim demisti ....
Biliyorsun bütün kilolarimi hep senin icin verdim sen mutlu ol diyeyine kilo vermeye devam edecem bil bakalim kimin icin tabikiiiii senin icinnnn saka bi yana bende bu durumda oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?