Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sakince yazsan ya bonusum.Uzun uzun da olsa yaz rahatlarsın inşallah.Anlamsızda gelse sonuç itibariyle yaz

Valla ben sopa olamam yavrum Yaradilisima ters biliyon mu

Bonus laa gitmiyor gitmiyor gaptan değil artık

Banane kaptan kalsaydi miuda dursaydu burda zaten buraya ait gibi ne isi var baska yerde.
Benim son haftaki gidisatim bu yorgunlugu iyice korukledi.
O yuzden daha da kotu hissediyorum.
Zaten listeden cikmak istiyodum yine istiyorum orayada yakismiyor durusum yani olmuyor hic parlak durmuyorum malesef.

Oyyy balığım benim
Laaa sen benden de betermissin yaa : : :

Kız bonus kıyamam.. keşke öyle olsaydı canım.. ama ben aus kaptanı çok iyi anlıyorum.. gördüğüm en iyi kaptan o en iyi abla kardeş anne gibbi.. çok yorulmuş.. keyfini sürmek istiyor daha az sorumluluk.. ama hep buradayım ditor ki zaten ben bırakıp gideceğine inanmıyorum.. kaldı ki o olmasa desteğini çekeceğine inansam zaten ben yapamazdım.. keyifle bizimle olacak öyle düşün.. kendinle ilgili de düşünme öyle .. llisteye de yakışırsın desteğinle varlığınla güç verirsin.. beraber yol almak varken liste dışı nooooooo

Yokk yavrum hiç öyle düşünmüyorum..
Yoruldu bence bebek düşünüyor rahatsızlandi artı üstüne...
Bence bu yazını görürse asıl o zaman uzersin...
Delii delii konusma kendine gell.
Biz balık hatunlari duygusal ve aynı zamanda güçlüyüz unutma.

Direkt anlat canim rahatla

Kaptanım, babam
Burdasın hep demi bi yere gidersen özelden taciz ederim ona göre
Kk da gördüğüm tanıştığım canlı kanlı ilkimsiniyiki seni tanımış gormusum, yüreğinin kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş güleç birisin,seni tanıdığım için çok mutluyum inşallah daha uzun süre burada birlikte devam etmek nasip olur,tabi kilo vermek için değil sohbet muhabbet içindeve tekrar gorusmekte
Bide benim edebiyatim seninki kadar iyi değil
Kaptanım seviliyosun

Daha neler bonuscan sen kilo verdikce biz gurur duyuyoruz seninle. Keske biraz yapabileceklerine inanip guvensen

herkese iyi aksamlar
cumartesi menusu
sabah bol menemen iki dlm tb ekmegi
bol yesillik ve peynir ile
aksam
soguk corba ve semizotu yemegi
pazar menusu
sabah bir yumurta yagda
bol peynir ve yesillik iki dlm kizarmis ekmek
aksam firinda balik ve bol salata
sonra kavun biraz fazla kacti ama sekeri yok denecek kadar azdi
bugunku menum
sabah kalkinca bir sade turk kahvesi bikac badem ve findik ile
kahvalti bir haslanmis yumurta bir bucuk dilim siyez bugday ekmegi
bol yesilik peynir
ara kiraz sapi cayi
aksam 1 lahmacun bol salata ve ayran ile
cumartesi spor 41 dk eliptik, 22 dk tempolu yuruyus toplam 6 km
pazar 45 dk yuzme
bugun spor yok
su hic icemiyorum is yerindeki aliskanlikgim gitti resmen

Yaz ve rahatla

Şöyle düşün
Yeni kaptan yeni kan yeni başlangıçlar
Geçmiş gitti bitti yarın yeni bir gün

Yokk canim yemem cok cok acikirsam wasanin ucundan koparir agzima atuveririm benim kurtaricim o. Eksi cok olmaz reglin başındayım..cumaya 73.8 bakalim..

aus cok uzuldum bizi birakmana. cok yoruldun cok ilgilendin bizimle hakkini helal et cok sevdik seni. kaptan secilecegin zaman gruptan kim olsun diyilince hemen seni soylemstim cogunluk seni istemisti. bircok kisinin dermani oldun. hersey icin cok ama cok tesekkur ederiz♡♡♡

Canim kaptanim asıl sen hakkını helal et emi cook emegin geçti.... ben biraz dinlenmek icin kaptanligi bırakıyorsun diye düşünüyorum hep bizimle olacaksin bunu biliyorum....

Bak babam en son diyecekk eeee kıza para vermediniz iyi dayandi size diyecek ( bilmiyenlere ben ilk basladigimda babam bize gelmisti yemekte onu yemem kaptan kızar bunu yemem kaptan kizar cok ilgileniyor bizimle diye anlat anlat bitirememistim babam en son para aliyor mu diye sormustu bu kadar ilgiye ben olsam para alirim demisti ....

Biliyorsun bütün kilolarimi hep senin icin verdim sen mutlu ol diye yine kilo vermeye devam edecem bil bakalim kimin icin tabikiiiii senin icinnnnsaka bi yana bende bu durumda oldum

ada bende o durumdayim sizin kadar cok gelemesemde onun samimiyetini hep hissediodum. bugun zaten hic iyi degilim bu durumda beni iyice uzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…